|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
היה אחלה ת'אמת...יום למחרת כבר הלכתי לבית ספר...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עברתי את הניתוח הזה כשהייתי בן 4 כי השקדים היו מתנפחים לי וגורמים לי להיחנק באמצע הלילה. :/
הבעיה העיקרית עם הניתוח הזה, זה שמדובר בהורדת בלוטות שאחראיות ליצור כדוריות דם לבנות, ישנן עוד בלוטות לימפה בגוף, אבל חיסרון שלהם יגדיל את הסיכוי שלך לחלות בשפעת כל שני וחמישי. זה דיי ארוני בהתחשב שהסיבה שמוציאים לך את השקדים היא בגלל וירוסים. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוב הסיכויים שאני עושה את זה אבא שלי עושה תניתוח גם מאותה סיבה שקדים מוגדלים
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתם טועים!!!!
זה לא נכון כל העניין של המניעת זיהומים! הרופא שניתח הסביר לי בידיוק במה העניין השקדים הם אכן לימפות, אבל יש לנו בגוף 150 לימפות רק בתוך הגרון! לא יהיו שום דלקות ושום שפעות ושום כלום! הרופא שניתח אותי הוא מומחה ואני בטוח שהוא מבין פה יותר מכולם וחוץ מזה אותו רופא מנתח 7 ילדים בכל יום שישי ומוציא להם את השקדים ואפחד לא מזהירים מהתופעה של השפעות והוירוסים כביכול בקיצור, זיוני שכל!
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה? אולי בגלל זה אני חוטף שפעת כל כך בקלות.. ולחשוב שהורידו לי פעמיים!
ואולי זה קשור לעובדה שאני לא עושה חיסון.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עברתי את הניתוח!
ההחלמה היא סיוט 5 ימים ראשונים בקושי שנגעתי באוכל... כואב מאוד שמתעוררים כואב מאוד שמדברים שצוחקים... וכל פעם שתעשה אפצ'י תרגיש כאילו ירו לך בגרון. אבל אני עכשיו בערך 13 ימים אחרי הניתוח ועכשיו תענוג... אני יושן כמו תינוק עשו לי גם ניקוז וכל מיני אז השמיעה השתפרה. חברה שלי ישנה איתי בבית חולים בליל אשפוז ![]() ![]() ![]() הסיבה שהורידו לי את השקדים + הפוליפים כי הם היו מוגדלים והפריעו לנשיהמ וגרמו לנחירות ולהיחנקויות בלילות. גם נשימה פחות טובה בחיי היוםיום תעשה את הניתוח!
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לרופא שניתח אותך קוראים במקרה יצחק פוריה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"ר דנינו ...מומחה הוא נחשב להכי טוב באיזור.. הוא יחסית מבוגר.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אז בזמנים שעשו לי את הניתוח (לפנני 12 שנה בערך) אז כדי להוציא את השקד השלישי (שממוקם מאחורי האף במקום שלא רואים) היו צריכים להיכנס כאילו על עיוור ....כנראה שמאז הדברים השתנו