|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי על זה..
רק לא הבנתי איך אני מערבב את אבקת חלבון עם הסוכר ענבים בדיוק אחרי האימון =\ איפה מאיה שצריכים אותה...
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה פשוט מכין את השיקר מראש בבית אם הכמות של החלבון והסוכר ענבים ובחדר כושר רק שם מים ומערבב. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני מכין שייק מזה אבל??@!מביאים לי שייקר או משהו?
ואיזה אבקת חלבון ממולצת לי או בכלל..
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כן שייקר , ולא הייתי הולך על סוכר ענבים בחיטוב.. (סתם קלוריות מיותרות ולא משביע).
בקשר למה תאכל לאחר אימון תאכל פחמימה זמינה : תפוח , בננה , תמרים , אבטיח , אננס, ענבים וכדומה... תבוא הביתה ותאכל ארוחה מלאה , זה הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() צריך לאסור על נשים להיות מדריכות או מאמנות על פי חוק
(כמו שגם צריך לאסור עליהן לנהוג)
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מי בנתה לך את התפריט זאתי שבהריון?
אל תקשיב לה בחיים לא מבינה כלום מהחיים שלה בפיתוח גוף בהתחלה באתי היא רואה שאני שחיף מת אומרת לי בו אני יבנה לך תוכנית Ab עם 12 חזרות לעיצוב וחיטוב הגוף... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() d:d:
תודה אחי,כן המטרה שלי זה מה שאמרתה ויש לי מלא שאלות.. 1)מה ההבדל בין לחם מלא ולחם קל? 2)כמה אני צריך לאכול מהקוטג' חצי אחוז בבוקר? 3)תפוח אדמה טוב לי לאכול?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עד עכשיו ירדתי די טוב עם התפריט הישן שלי אבל יש פה מלא דברים אצלך שלא רק שלא שמעתי עלהם בחיים אני גם לא חושב שמוכרים אותם בסופר...בעיה..
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שגיא, למה 12-15 חזרות ? איך לעזאזל זה ישרוף לו את השומן ?
עדיף שהוא יעשה הפוך וינסה תוכנית עם חזרות נמוכות, כי ברור שהוא לא הולך לגדול בחיטוב, אז לפחות שיתחזק!!
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אולי אתה עושה את זה בשביל לקבל מחמאות אחי אבל בשבילי זה לא סתם מחמאות..
ומי אמר שאני לא מקבל מחמאות חחח שאלו את Shayse הוא מתאמן איתי.. ו17% שומן זה גג לא אמרתי שאני 17..
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() איך האשכול נגרר מהנושא-האם התפריט טוב או לא-לריבים??
דיייייייי לא באשכול שלי =]
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מנהלים עוד תגובה אחת כזאת ולנעול את האשכול.
מאיהה אני רוצה שתגיבי לי-התגובות שלך הכי עזרו לי עד עכשיו ![]()
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור התפריט שהיא נתנה לך דורש שיפור ריצני. מה אתה בדיוק רוצה לדעת ננסה לעזור לך.
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() 1)מספיק לאכול חלבון ביצה אחד בלילה?(23:00) 2)מה ההבדל בין לחם קל ולחם מלא,שאלתי כבר אבל אפחד לא ענה לי פה. 3)עם מה כדי לאכול את החזה עוף?אני אוכל אותו בשמן כלשהו שאמא שלי מכינה אבל כמעט בטוח שזה לא טוב.. 4)מותר לשלב צ'יט באופן קבוע פעם בשבוע? 5)האם בכללי המקורות חלבון האלה מספיקים? -ביצה -טונה במים -חזה עוף -סקי/קוטג' -יוגורט כמובן שיש עוד מאכלים אבל כמות החלבון שם די קטנה.
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1 תלוי בסדר התפריט שלך ,כעיקרון חלבון ביצה אחד זה קצת מאוד. עדיף לאכול טונה במים, למרות שזה מגעיל,אפשר5 פרוסות פסטרמה דלת שומן,קטוג' חצי אחוז, גבינה לא חסר העיקר שתיהיה זמינות גבוה של חלבון. 2 לפי מה שאני יודע ההבדל הוא בסימן התזנותי,שבלחם מחיטאה מלאה יש פחות קלוריות,שומן,ופחממות ואין סוכר. 3 לא זה לא טוב,אם יש לך פלטה כמו מולטי שף או גריל חשמלי זה יהיה מצוין,לא כדי לאכול בשמן. 4 אפשרי וגם מומלץ שלא תתפרץ בהתקפת צ'טים.
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי שום פלטה חשמלית או מה שאמרתה ואמא שלי אומרת תמיד שהיא לא יכולה לטגן את החזה עוף בלי שמן כלשהו :|(רק אל תגידו לי עכשיו שמן זית)
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() שמן זית יותר איכותי, יש לי פיתרון! יש לך מנגל בבית ? עם כן תקח גחלים ומידי יום תכין על המנגל את החזה עוף ![]() ככה לא יהיה בו שמן בכלל ![]() תבקש מאמא שלך שתשים מעט מאוד שמן ותכין לך,דווקא את השמן זית לא מרגישים בחזה עוף.
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר שהפעם היחידה שטעמתי שמן זית זה היה בסלט ואחרי דקה הקאתי בשירותים....=\
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שבמקדולנדס מטגנים עם שמן זית ואתה לא מרגיש :dry:
![]() |