|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אדיר ,אתה אחד המצחיקים אחי .
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Abc, 12 סטים לשריר גדול, 9 לקטן.
כל סט לכשל מוחלטעם מנוחה של דקה-דקה וחצי היה יום חם והרגשתי צמא באופן תמידי, התנשפתי כל האימון ובין כל סט הלכתי לשתות ובכלל לא הרגשתי שזה שאני שותה עושה משהו.. חזרתי הבייתה והלכתי לישון ב9 חחח
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
תותח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() מי זאת הבחורילה??? שילוב של בחורה וגורילה???
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ארבל, למה לכל הרוחות אתה עושה נגטיבים של 5 שניות בטווח חזרות של 12?
הסט יוצא לך בערך 80 שניות. מה זה מביא לך חוץ מסיבולת נפשית, ומזוכיזם?
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
עד עצם היום אני לא יודע למה הסכמתי לעשות את זה, אבל הייתי צעיר בזמנו (כולה ילדון בן 17 ) וזרמתי עם השותף אימונים שלי.
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() כמעט כל האימונים שלי בדיוק אותו הדבר...
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הגדרה שלי לאימון הכי טוב בעולם היא שכל חזרה אחת בכל סט ובכל תרגיל מורידה לך וואחד טיפה של זיעה..
ואתה שבוע אחרי האימון עם דומס. הבעיה שלי באימונים האלה שאני נכנס לטראנס ומי שמדבר איתי. אבוי לו. היה לי אימון טוב כזה ועליתי במשקל בתרגיל אחד בצורה מטורפת.. נפל לי דאמבל על בית החזה והכאב הזה לא ישכח בחיים.
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() כשבאתי עם האנגאובר אחרי לילה ללא שינה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני זוכר באתי עם הנגאובר למכון וכזה אני בא מתיישב שם על הספסל ולא מבין מה אני עושה =/
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() באתי עם 38.6 חום, והתרגיל הראשון שלי באימון היה לגב - פולי עליון רחב. איכשהו הצלחתי להרים יותר משקל מבד"כ, אבל אחרי סט אחד הרגשתי את הפעימות לב שלי בכל המכון, וכמעט נפלתי מסחרחורת בדרך לקולר, אז הבנתי שהיה יכול להיות לי אימון חזק אבל חבל למות.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() אימון דדליפט לפני שבוע,אחרי 3 שבועות דדליפט הגתי ל 115 קילו 2 חזרות ! ברוך השם !!!
חוץ מזה כול אימון שלי זה אימון קשה,אני מתאמן Weighlifting ולאו דווקא בודיבילדינג ! בכול אימון אני מקיא את הנשמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי איזה אימון בייספס פעם, זה היה לפני סוף הלימודים, שהייתי בשיאי ( מאז תחילת החופש בערך לא התאמנתי) , בקיצור התחלתי עם כפיפות מרפקים, אחרי זה הגעתי לתרגיל העיקרי - מוט W התחלתי עם 17.5 כל צד ואחרי זה ירדתי ל12.5 (ליברות) כל צד
קיצור אחרי האימון הייתי בטוח שאני עומד להתפוצץ, הלכתי למראה הסתכלתי איזה חצי דקה לא האמנתי שזה היד שלי איזה פאמפ מטורף... זאת ההרגשה הכי טובה להיות בשיא שלך וויאייי אני כבר מת לחזור להתאמן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() אני לא זוכר ספציפית איך התאמנתי אבל זה היה האימונים הראשונים אחרי שגיל נתן לי את התפריט ותוכנית האימונים... הייתי רגיל לאכול בכמויות ענקיות ואז פתאום קיבלתי תפריט חדש ולקח לי בין שבוע לשבועיים להתרגל לזה.. ובזמן הזה הייתי רעב ועצבני הרבה ועוד הייתי צריך לקרוע ת'תחת באימונים... אלו היו האימונים הכי קשים
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אימונים קשים? כשאני רעב באימון/ אכלתי שעה לפני מסיבות כאלו ואחרות ואז אני רוצה להקיא.
חוץ מזה, לא היה לי משהו משמעותי.
![]() |
#17 |
|
![]() היה לי אימון רגליים אדיר ביותר, זה היה אימון רגליים אחד לפני האחרון שעשיתי, לפני שהפסקתי להתאמן... בחיים לא היה לי דבר כזה!
עשיתי את אותם התרגילים שאני עושה בד"כ באימון רגליים: סקואט, לג פרס, דדליפט רומני, כפיפת רגליים במכונה והרמת תאומים בסמית', רק שלאימון הזה באתי מלא אנרגיות שלא נגמרו ולו לרגע במהלך האימון, ובהרגשה שבשום אימון לא הייתה לי. נוסף על כך, הרמתי משקלים שלא הרמתי בחיים, תוך שמירה על טכניקה נכונה ותנועה אקצנטרית של 2 שניות. חוצמזה, המאמן במכון שאני מתאמן בו שיודע לשמור בסקוואט היה ושמר לי היטב, ככה שלא פחדתי לעשות ת'תרגיל, ולכן הרשתי לעצמי להתפרע עם המשקלים, מה שנגמר בפאמפ אדיר, עד כדי כך שכשהחזרתי את המוט לכלוב בסט האחרון, נפלתי לרצפה (על התחת) ואז נשכבתי על הגב עם כל הזיעה, מרוב שלא יכלתי לעמוד יותר! אחרי הסקוואט עשיתי 2 סטים של 10 חזרות בלג פרס, כדי להשלים את המזוכיזם... אח"כ המשכתי בדדליפט רומני, כמובן שעם משקל יותר ממה שאני עושה אחרי שאני מסיים ת'סקוואט, וההאמסטרינג החלו לצעוק "שמע ישראל"... גם בכפיפות ברכיים עשיתי 2 סטים של 10, תוך כדי הרגשה עילאית של כאב בהאמס חחח תרגיל אחרון היה הרמת עקבים בסמית', ופה שילבתי דרופ סטים... עשיתי 3 סטים, כאשר כל סט הוא 8 חזרות במשקל כבד (לי) וממשיך לדרופ סט של 7 חזרות במשקל בינוני... כאן גם עשיתי ירידה איטית ממש של 3-4 שניות, כדי לשרוף ת'תאומים... בסיום הסט האחרון לא יכלתי לעמוד! בשוראה התחתונה עם כל האנרגיות שהיו לי (ה' יודע מאיפה זה בא פתאום) באתי לאימון רגליים של החיים שלי... משקלים אני לא אומר כי זה לא רלוונטי, מה שחשוב זה שאף פעם לא הרגשתי ככה באימון, ולא רק מבחינת ההרגשה של העבודה על הרגליים!
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יום אחד באתי למכון ואחד המתאמנים הרציניים שאיתם אני מיודד בדיוק סיים אימון והמכון היה ריק לגמרי(שבת בבוקר) אז התחלנו לדבר והוא הציע לי לעשות אימון אישי, זה היה אחד הימים האכזריים בחיי, התחלנו במתח 3 סטים 10 חזרות שבדרך כלל אני מוסיך מקסימום 10 קילו עליי, באותו אימון הוספתי 16 קילו אבל זה היה לחימום, אחר כך עברנו לטי בר ישר הלכתי למכונה של הטי בר, אבל הוא עצר אותי מיד לקח מוט חופשי שם בפינה ועל זה דאמבל, ופתאום הוא אמר לי "משוך" זאת הייתה הפעם הראשונה שעשיתי את התרגיל הזה חופשי(ואחרייה לא באו הרבה פעמים למרות שרציתי פשוט בעל המכון לא מסכים,המנייאק) , ולהגיד את האמת ככמעט ראיתי את אלוהים, עשיתי 12 חזרות איטיות איטיות שכל פעם שאני עולה אני נשאר 5 שניות למעלה וככה כל פעם אני רוצה לוותר אבל הוא על הראש שלי לא נותן לי לוותר,אמנם המשקל לא היה ענק אבל כמעט והקאתי באותו יום.
אחר כך שחשבתי שהכול נרגע וחשבתי שהולך להיות אימון קליל מעכשיו הלכנו לפולי העליון, בדרך כלל הייתי עושה 70 קילו ככה אבל הוא ישר סתר את דבריי ושם על 80 קילו וככה התחלתי לרדת והשגעתי לשש חזרות אמרתי די! אבל הוא אמר יש עוד 4 אמרתי אני לא יכול, אבל הוא המשיך וצעק עד שלבסוף עשיתי עוד 5! וככה היה בערך עוד שני סטים, אחר כך עשינו סופר סט מטורף, לקחנו דאמבל ועל הספה עשיתי 6 חזרות עם משקל גבוה ושכבר הייתי גמור וחשבתי זהו, הוא הריץ אותי לקצה השני של המכון ועשיתי בנט רואז 10 חזרות איטיות איטיות אומנם לא משקל גבוה שוב אבל הרגשתי את הדם שלי עולה כל חזרה וחזרה, וככה עשינו עוד שני סטים, וזהו זה היה האימון הכי חזק שלי אומנם המשקלים לא היו בשמיים אבל בגלל העבודה הנקייה , בחירת התרגילים,והדירבון מצד אותו מתאמן נשארתי יום אחריי זה בבית ושלושה ימים לא הלכתי למכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() האימון האולטימטיבי בשבילי הוא אימון שאחריו אני לא אוכל להזיז שום איבר בגוף
![]() |
#20 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() יש מצב שזה היה האימון הרציני הראשון , בגלל כמות הבחילות והסחרחורת המתמדת
אולי הוא לא היה אינטנסיבי כמו מה שאני עושה בקלות היום אבל מה שהרגשתי בהחלט לא היה נעים אבל לא נכנעתי בשום אופן, בכלל זאת הייתה תקופה שהיה לי הרבה כוח רצון קיצר בשיעור ספורט הראו לנו דוגמאות של כפיפות בטן ואמרו לנו שהייו לנו קוביות תוך 3 חודשים אם נעשה את זה(נו בטח... , אבל מה השגתי בחודשיים בכל זאת) אז עשיתי את כל הרוטינה שמה ממש ממש עד הסוף והרמתי משקולת של 5 קילו במעין תרגיל ש"המצאתי" אז (שהיום אני יכול לקרוא לו בשמו : muscle clean and push press) לאיזה 160 חזרות כל יד וכמעט הקאתי מספר פעמים והייתי רואה את הניצוצות כחולים האלה של ההתעלפות במשך כל האימון