|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל תישלוט באופי שלךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!! אתה תישברררר אתה תאבד הרבה בחורות בחיים שלך אתה צריך ליואת הגבר :] לא ליתקשרררר !! לא לדבררררר ואם היא מיתקשר אחרי שבוע או חודשים שלא דיברתם אתה לא חוזר אלה ישאר אתה אומר לה שעכשיו אתה צריך לחשובבבבב שתבין שפעם הבא שהיא ניפרד שתחושב אל זה טוב טוב
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() אהבתי את הגישה~~!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() תאכל את הקנאה חזרה,יש לה ערכים טובים
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הדרך היחידה להתגבר על זה זה להתמודד עם המצב.
אני מציע לך שלא תחזרו,זאת לא תיהיה אהבה הדדית או לפחות לא באותה המידה וזה דבר שיפגע ויכאב לך הרבה יותר בעתיד. תנסה להתגבר על זה למרות שזה קשה בצורה שאי אפשר להסביר,אתה תאכל את עצמך זה נכון אבל זה הדרך הנכונה להתמודד עם המצב. בהצלחה גבר
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני מסכים אם אוריס בקטע הזה שצריך להפגין בטחון ולשלוט בקשר ולהראות לה שהיא לא מרכז החיים שלך ותסתדר מצויין גם בלעדייה הבעיה היא שאם היא באמת לא רוצה אותך ואתה לא תדבר איתה אתה כבר תיצא מחוץ לתמונה ואתה יכול שכוח מימנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחים שלי אני מקווה שהכל יסתדר בסוף ויהיה טוב
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חל לראות אמריקן פיי 4. זה בדיוק הסיפור שלך
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |