|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא רצו לשלם לי על הניתוח כשקרעתי שריר ! וזה לא שהיתי באיזה מכון מרתף,היתי מנוי בלייף&פיטנס בעל המכון זוגלובק ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לפני כמה ימים הכנו אצל חבר שלי שקשוקה.... פתאום באחת הביצים היה אפרוח מת כזה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עקרונית, אפשר לזרוק חתיכת ברזל גם בלי קשר למאכל כמו קוטג' ולהתלונן ולקבל פיצוי. הם לא חוקרים את זה בגלל שהם פוחדים להסתכן.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבר שלי פעם התלונן לקוקה קולה נדמה לי שבקולה לא היו גזים, הוא קיבל שישייה. אבל זה כבר לרמות ואין מצב שאני הולך לעשות דבר כזה ד"א תקרית מצערת בהחלט, אני הולך לעשות בדיקה היקפית לכל קופסאות השימורים שיש לי בבית ואולי גם איזו בדיקה יסודית לאיזו קופסת טונה עם לחם ככה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני קונה טונה של שופרסל. גם יותר טעים מסטארקיסט, גם יותר זול וגם יש ידיות בשביל לפתוח שלא נשברות אף פעם.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואלה לכל אחד נראה לי קרה המקרים האלה
באיזה אורז מוכן במוצאים, מצאתי פעם בורג ענק בגודל של שלט מצאתי בתוך חלב תנובה נמלים מתות איזה תענוג ![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חח פעם היה לנו ג/וק מת בתוך קופסת שוקולית
ופעם פשוט היה אקטימלים לא מלאים עד הסוף אז התלוננו וקיבלנו המון המון המון מוצרי חלב ומעדנים של תנובה.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לי הדבר הכי נורא שקרה זה כמה פעמים שהקוטג' החמיץ.
מאז יש לי טראומה ועברתי לגבינה לבנה חצי אחוז. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אמא שלי פעם אחת קנתה שוקולד.. והיא שברה אותו כזה לשתיים ויצאה משם תולעת.. היא הגישה תלונה.. קיבלה כל כך הרבה ממתקים ומכתבי סליחה וכל מיני כאלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
הושעה
|
![]() המסיונרים הבני זונות האלה עוד יחזירו לי 40000 שקל עם ריבית! הם יתחננו לתת לי חצי מליון שקל רק שאני אעזוב אותם!
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
מה עניין שמיטה להר סיני?
![]() |
![]() |
#16 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() מזה מסיונר אם יורשה לי לשאול
![]() |
#17 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() Jחח מה זאתומרת יש לה בטן? חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
נו כמו כל מוצר מקולקל
![]() |
![]() |
#19 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() זה רק אני או שפתחת את זה בפיתוח גוף תחרותי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מסיונר זה אחד שרוצה להמיר אנשים לנצרות בארצות רחוקות , לדוגמה פועלים הרבה מסיונרים בצפון קוריאה והם עוזרים שמה להבריח אנשים
המקרה של אנטון זה מנהיג כת , מעין גורו , לא מסיונר רק שהכת מתבססת על הנצרות בכל אופן הייתה תוכנית אחת בערוץ 10 על כתות... יש הרבה שפועלים בארץ.. @אנטון , אתה אומר מכון Cross Fit בישראל יכול לעשות ימבה כסף לא? כי זה משהו חדש שכל הבנות האלה יקפצו עליו עד הטרנד הבא