|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() הקנאה פורצת שוב אצלכם אה?
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה פה הרצון של האנשים להביא כתבה זו או אחרת או לפתוח דיון זה או אחר על מייקל לואיס.. יאלה עזבו כבר את הבן אדם!! דיי לחפור!!! הנה, תכניסו את זה טוב טוב לראש שלכם: הבן אדם מצליח יותר ממכם, עשיר יותר ממכם, מפורסם ואתם לא, יש לו מלא מעריצות = בנות, וכן, יש לו גוף לא רע בכלל שרבים בפורום היו רוצים כמוהו... בסדר?! זהו?! סיימנו?! דייייייי נמאסס כבר
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יו לא נמאס לכם?
5 פעמים בחודש לריב את אותו ריב מטומטם ולהגיד את אותם דברים???
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() צ"י, מתקפת מוניטין על מייקל לואיס!
עכשיו בנימה קצת יותר רצינית, לא נמאס?
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() וואי מה זה נמאסתם, הפורום ממש ממש ירד ברמה שזה פשוט מגעיל...
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
מאז שהוקם הVIP כולם חשבו שאם הם ישיגו מוניטין הם יגיעו לVIP, התחילו לסחוט ולחלוב מוניטין שזה פשוט גועלי. פותחים פוסט ובסוף "מוניטין אם אהבתם! כל יום היו פוסטים של חליבת מוניטין שזה פשוט הגעיל אותי. זה על קצה המזלג אני עייף מת אין לי ראש לרשום עכשיו.. אחר כך התחילו כל הקבוצות המעפנות האלה של לוחמה בנובים וכל השטויות האלה, אז בסדר, דבר טיפשי, מקטינים ראש. אבל אז התחלתם מסחר מוניטין, עושים העברות מוניטין, אני פתאום מוצא לעצמי במוניטין אנשים שנתנו לי מוניטין כי גם להם קוראים איתן, וגם להם יש היקף זהה לשלי וכי יום יפה בחוץ.(הרי ברור שהם נותנים רק כדי שאני אחזיר להם, לא לקחת את זה אישית מי שנתן לי את זה, זה רק כדי להבהיר כמה הפורום התפגר והתמכר למוניטין) מה שאני מנסה להגיד זה שהערך של המוניטין ירד, לא אכפת לי באמת ממוניטין, אבל זה מראה כמה שהפורום התחיל להיות מבוסס על מוניטין. מה גם שהקבוצות האלה הפרידו את הפורום והרחיקו ממנו את סיקס פאק שהיה אחד התורמים הגדולים לפורום. הסתכלתי בפורום אימונים על הודעות ישנות, אשכרה היו פעילים פה! גלT, טקימה,גולן,עומרי,דניאל ברק,רןZ ויש עוד מלא.. היום חוץ מלצחוק על נובים בקושי עונים פה בפורום אימונים, אני חושב שיש פחות מ10 שמגיבים שם. יש עוד אבל לילה ואין לי זין לרשום. עכשיו מישהו יגיד לי שאני מוזמן ללכת, אני לא רוצה ללכת, אני בסך הכל אומר שהרמה בהחלט ירדה.
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין את המשמעות של פורום אימונים,אם אף אחד שמבין באמת כמו גל t וכו' לא מגיב שם ולא עוזר. זה פורום ליופי או מה ?
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
ולהפך אנשים כמוך צריכים פה ונכון צריכים לנקות לכולם את השפיך מהעיינים לכל הצבאות האלה.. זה סתם שטויות וחרבנה לא יותר מזה. ואתה לא הולך לשומקום שמעת?טוב שיש אנשים שרואים תמציאות :} דבר אחד אני לא מסכים איתך בקשר למוניטין אולי זה אצלי פחות. אני לאנ ותן חשיבות אמיתית למוניטין אולי בתגובות שלי ראיתם מה תודה תביא מוניטין זה בשביל הצחוק ולאיותר מזה. אני לא רואה חשיבות רבה של מוניטין ולא איכפת לי מזה כלכך לכן אני מחלק לכולם שיהנו עם זה אם זה מה שעוזר להם לישון בלילה ושלא יתחילו להיות פה מריבות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
איתן, אני עכשיו נותן לך מוניטין על המלים היפות שאמרת. אתה יכול לא להחזיר לי. ולמרות שזה לא ממש מזיק שנותנים לך סתם מוניטין - זה די מעצבן ששולחים לך מוניטין סתם, אומרים לך "תחזיר אם בא לך" ובעצם מאלצים אותך להחזיר. אם אתה לא מחזיר אתה ישר נכנס לרגשות אשם... שמישהו יגיד לי ברצינות - מה יש לי למשל לקנא במייקל לואיס? כסף היום יש לנו במשפחה, לא חסר לי כלום, מעריצות ומצלמות אני לא צריך, אני שוקל איזה 15 קילו יותר ממנו על בערך 9 ס"מ פחות בגובה ואחוז שומן לא גבוהה (יש אפילו תמונות להוכחה)... מה?!?! להיות מפורסם זה לא כזה גן עדן כמו שכולם חושבים. גם אם אני הולך להתקדם באיזשהו תחום ברצינות (אולי אפילו בספורט) אני ממש לא רעב לפרסום.
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() אתם סתם ילדי סטירה חאלס לפתוח עליו אשכולות שיעשה מה בראש שלו אם היה לי תפרסום שלו ותכסף אני גם הייתי משתחצן אם יש לך את כל הכלים לא תשתמש בהם?
דיי כב רלהיכנס לךו לווריד שישתחצן שיעשה מה בראזש שלו ככה זה כל הסלבריטאים כל אחד מרים ת'אף שיהנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כמה שפחות תתעסקו עם המיקל לואיס הזה ככה המיליונים שלו יתחילו לנזול מהידיים שלו
וגם לתת כף שטות לכל מי שמתעניין בנינטים ורן דנקרים למיניהם יעזור. ואיתן , המוניטן עלה מהר מאוד כי בגלל שירדה האנונימיות ודפקו לי הכל אדום הפסקתי לתת שלילי לכולם ובטח עוד כמה אנשים
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
זה שתרדו עליו לא יוסיף לכם אוטומתית עוד 3 קילו למשקל שלכם לא יוריד לו מההיקפים בידיים ולכם יוסיף? למה אנשים תמיד חייבים לפתוח עין על אחרים זה תכונה אצל בני אדם שאני ממש אבל ממש מתעב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() טוב נו נוסיף לתגובה שלי..
קודם כל כמה תיקונים: דווקא יש כמה מאלה שהזכרתי שאכן פעילים בפורום אימונים גם היום. אבל הרמה באמת ירדה, פעם היו דיונים עם ויכוחים ממש שכיף לקרוא, אני יכול לחפש לכם פוסטים מחר אם תגידו... חוץ מזה, בזוקה פתח פוסט לפני כמה ימים, חצי מהתגובות היו ירידות מגעילות והסתלבטויות, פשוט גועל נפש. העניין שכל יום פותחים פוסט על מייקל לואיס, זה התרגלתי... אבל אתם עוד פעילים בפוסטים כאלה... זה כבר מדאיג:\ חחח שוב יצא החשק לרשום, נפסיק פה..
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
תקרא אחי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() תתן דוגמאות שייעלבו זה לא צריך לעניין אותך זה כולה פורום באינטרנט?
כמה העליבו אותי בפורום הזה?יותר ממספר המוניטינים שיש לכל המשתמשים פה ביחד. אז כדי שגם אתה תתחיל לפתוח את הפה כי אם לא המצב רק ידרדר. תתחיל לחפור אנימחכה לתגובה שלך..בהצלחה! |
![]() |
![]() |