|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לא רע.
אתה חטוב מאוד וזה טוב. אבל יד לא גודלת ב8 ס"מ ככה סתם.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם היית אוכל הרבה הייתי עולה את זה ב3 חודשים, אבל נחמד סחטיין אליך עלית נקי.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גיימר, פסיכופט, למה לעזאזל שאני אשקר?!?! אתם באמת חושבים שהאגו או הכבוד שלי תלוי בתגובות קהילת ישראלבודי עד כדי כך שאני אשקר?? עם כל הכבוד שיש לי פה לאנשים... למה שאני אשקר? חסר חיים אני לא. יש חברה, יש חברים. באמת שהתגובות כאן זה לא משהו שאני צריך עד כדי כך שאני אשקר.
רוצים מספרים? אולי אולי טעיתי לגבי המספר. באמת יכול להיות שזה לא 8. מה שכן? זה מינימום 7. בערך כחודשיים לאחר שהתחלתי להתאמן היד שלי הייתה 32.5... התמונה הראשונה בסייד צ'סט נלקחה לפני... לפני שהתחלתי בכלל להתאמן. אני משער שהייתי אז 31~. היום היד שלי היא 38 ד"א. ובאמת... יכולתי לעלות יותר? במה... שומן? מים? אם הייתי טוחן כמו מטורף כל הזמן הזה הייתם רואים אותי עם לא הרבה יותר מסת שריר ועם יותר מסה מלוכלכת ולא יפה. body דיברת הרבה על הגוף שלך ועניינת אותי אתה תעלה תמונות מתישהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
הוא הרבה יותר גדול ממך.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() שמע, הקטע איתך שלפני שהתחלת להתאמן, כבר אז נראית טוב יחסית, אבל מאז לא עלית במסה בצורה מטורפת. אבל יש לך גוף סבבה בכל מקרה. לשפר קצת חזה ויהיה פיצוץ!
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() 8 ס"מ בשנה זאת השאיפה שלי, ואפילו אחרי שאנשים ראו את ההשתפרות שלי בחודשיים הם אמרו שאין סיכוי שאני יגיע ליד 40 (יוסיף 6-7 ס"מ) בשנה.
אל תדבר איתי על סיבות לשקר ולמה לא ולמה כן.. אנשים מחרטטים בלי להשקיע כל כך הרבה מחשבה. בכל אופן,השיפור שלך בתמונות מלפני 11 חודש ומלפני שבוע הוא לא נראה כמו הבדל של 8 ס"מ. וגם אני לא מאמין שהיית מעלה בצורה נקייה כמו שרואים בתמונות 8 ס"מ בשנה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() התקדמות טובה דווקא לדעתי. יש לך גוף טוב אבל אם אתה רציני אתה חייב לעלות מלוכלך
בהצלחה אח שלי!;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה לגבי משקל לפני ואחרי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נשמה אתה לא אוכל מספיק ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() תענה כבר לגבי משקל?!!!!!! אתה גג 70
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() כן, גם הקטע בud2 שאתה באמת גודל, זה לא רק נראה ככה,
עוד יומיים אני יעלה תמונות.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() שכחת להוסיף רבע עוף, שחיף, 20% שומן, מדלדל, בעל זין קטן וקירח.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ווא ווא אני כולה הגעתי לעמוד 3 ואני כבר ראיתי כאלו תגובות מוקרצות וכאלו שטויות שישר מיהרתי להוסיף תגובה ולא לקרוא עד הסוף.
חבוב , השינוי לא מי יודע מה , אמנם עלית נקי , אבל עדיין - בשביל שנה? לא מי יודע מה... או שהתזונה לקויה... או שהגנטיקה לא מי יודע מה... התלהבתי מאוד מהגוף שלך , ואני עדיין חושב שהוא נראה טוב (יחסית לבן אדם שלא מתכוון להתחרות , ויחסית לגילך) אבל - כשאני מסתכל בתמונות ההתחליות , אני רואה שגם מהתחלה היה לך מבנה מצויין ואחוז שומן נמוך..ככה שהשיפור די טוב , אבל לא התלהבתי יותר מדי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם רוצי מהבן-אדם יש לו גוף בסדר וסבבה, רק יותר מאסה תעלה עוד קצת ואחי עוד משהו זה לא ישפור משמועתי ב- 11 חודש מבין עוד קצת מאמץ והכול יהיה טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() הגוף של פותח הפוסט נראה טוב מאד, אבל אין לו מה להתלהב מהמשקל שלו יחסית לגובה. אני נמוך ממנו באיזה 11 או 12 ס"מ, ושוקל יותר ממנו.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() נפלאות החיטוב.
בעקרון יש במה להשקיע בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תבינו, אני לא רוצה להיות 'מסיבי' או לשקול בינתיים יותר מהגובה שלי. זה יהיה יותר מדי גדול לבינתיים, או עם יותר מדי מים בגוף.
אם אני אהיה במקום מובחר בצבא בקרבי כמו שאני מקווה להיות, אני אתפתח שם כמה שצריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניקח לדוגמא את אימוני הסיירות המובחרות... מטכ"ל\שייטת\שלדג\מגלן וכו' וכו' יש הרבה. אולי הם לא מעלים בהרבה מסת שריר... אבל מאבדים?! הם כל יום בערך עושים לא רק מסעות, אלא גם שאר תרגילים במשקל הגוף... והם שומרים טוב מאוד על מה שיש, זה מה שאני מתכנן להתחיל לעשות עכשיו. ואל תגיד שאין שם סוסים או לא נהיים סוסים, כי אם תראה תמונות של אנשים בסיירות האלה אתה תוכל לראות סוסים רציניים ביותר... |
|
![]() |
![]() |