|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() לא יודע , אולי אני אומר אתזה רק עכשיו
אבל אני כמישו שהולך להתגייס לקרבי אם אני מוצא את עצמי במצב של חטיפה או נופל בשטח האוייב ורואה שאין לי לאן לברוח ואין לי מצב לצאת מזה בלי להחטף,אני יקח עם עצמי כמה שיותר אוייבים , ואז אני דופק לעצמי כדור בראש נשבע לכם תראו את המסכן הזה יושב שם כל כך הרבה זמן אני מרחם עליו הבן אדם לא חייי הוא כמו צמח בבית כלא עם תנאיים אפסיים , אם הוא יחזור ובעזרת ה' יחזור הוא יחזור משוגע בראש אחרי כל מה שעבר שם ואני מתאר שהמצב הבריאותי שלו גם שואף ללא טוב ובמקום להמנע מכל החרא הזה ועוד שיחליפו אותי עד 250 חזירים שעוד יפציצו תמדינה שלנו אחד אאחרי השני עדיף לדפוק לעצמי כדור ולדעת שעשיתי כל מה שיכולתי
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
למרות שאני בדיעה של מלחמה כוללת שבא כובשים את עזה מחדש, רק שהפעם סוגרים אותם בעיר מרכזית אחת ומקיפים אותה בחומה בנויה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אירגוני זכויות אדם לא יתנו לך
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
הם כל הזמן במטרה אחת,להרוג יהודי,מצידם להתאבד,זה שהממשלה משחררת אותם זה אומר שהם עכשיו יחזרו הבייתה חמודים וטובים וישחקו דמקה?לא..הם יתגייסו שוב וינסו שוב לפגוע בנו,ואולי עצם זה שהם עכשיו חופשיים,הם ינסו לנקום על מאסרם ולפגוע בישראלים. לגבי הדעה השניה שלך,אני מסכים איתך לגמרי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
ומה עם שאר האסירים הערבים שחויבו לשחרר אותם? לא נשמע לי נקי מה שאתה אומר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קרבי זה הכי אחי!
עוד ננקום, נעלים את הטרור המרושע ונחייה באושר ועושר , שלווה ונחת וכל המפגעים יקבלו חזק בתחת! באמת כואב הלב, עדיף שאני לא אסתכל כי אני אבכה, אני מאוד רגיש בקטעים האלו, אני לא אפרט... ![]() *ארבל(אני בעצם לא ארבל) מסמיק קלות ומתכנס בעצמו*
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אין לשנוא אדם לפי מרכיבים אתניים שאינם ניתנים לבחירה, אין טעם לגזענות.
כל אדם הוא אדם בפני עצמו. יש להבדיל בין פלשתינאים שחיים תחת שלטון דיקטטורי ולא יכולים להתקומם נגדו כי פשוט יקצרו אותם הרבה קודם לכן ולכן הם מתנהגים כאילו הם שונאים אותנו ואנחנו הנורא מכל, לבין הטרוריסטים שיש להשמיד אותם. עד שהטרור לא יקבל בעיטה חזקה בתחת, הם ימשיכו לעשות שטיפות מוח ולשלוט בעזה, אפילו שיש שם ממשלה, שהיא בכוח שלה שואפת לאפס.
![]() |
#10 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פלסטינים "שפויים" היו פשוט עוברים לירדן , הירדן היא מה שמגיע לו להיות המדינה הערבית הפלסטינית ושום דבר מעבר לזה.
ולשמור על הגולן (אה ולא הייתה להם הנהגה באמת לפני שנות ה60 ככה אז עזבו שעוד המתונים מנהיגים אותם) נ.ב ארגון אלמגור עוסק בזה.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ערבים זה מוצא אתני , פלשתיני זה אזרחות.
![]() |
#12 |
מנהל מקצועי
|
![]() ולארבל,אני מניח שהערבים שיש פה בפורום,הם די משתלבים,ולא מכתבים איתנו מעזה.
אין לי בעיה שערבים ישתלבו איתנו,אני אומר,כל אלה שמשתפים פעולה בכפרים. צריך פשוט להשמיד,למה?כי הם מתכון לפיגוע,ויש יותר מדי פיגועים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובלי קשר בוא תנו לדוד גיימר לספר לכם סיפור קטן ![]() היו הייתה אימפריה גדולה שנקראה ברית המוצצות, אהה סליחה ברית המועצות. עכשיו ברית המועצות כפתה את השלטון הכיפי והקומוניסטי שלה על כל העמים בסביבה וזה כלל את חבל הארץ שנקראה "צ'צניה". העם שחי בצ'צ'ניה היה עם מוסלמי שרצה מדינה לעצמו, יש להם שמות מאוד מצחיקים כמו סיימון דשה, ופבל זוהיראן. והם החליטו לפתוח בהפיכה כנגד הרוסים החמודים. אז מה הרוסים עשו?? מחקו את גרוזני!! הפציצו אותה מהאוויר במספר רב של הפצצות ואז הכניסו 3 פלוגות ספצנאז יד עם כמה גדודים של הצנחנים הרוסים למחוק את מי שנשאר. ומה קרה אחר כך?? הצ'צ'נים הפסיקו במהפכה ומידי פעם שומעים אותם חוטפים איזה ילד או משהו וזהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אז למעשה מה שאתה דוגל בו הוא רצח עם ?
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() ערבים:
פוליטית: בני אדם שהם אזרחים במדינות אשר חברות בליגה הערבית (או בצורה גסה יותר, העולם הערבי). הגדרה זו כוללת מעל ל-300 מיליון בני אדם. יש לציין כי בליגה הערבית חברות כמה מדינות אפריקאיות, כגון ג'יבוטי וסומליה, שתושביהן אינם ערבים כלל. וקיימים ערבים שאינם אזרחי מדינות אלו (בארצות הברית, ישראל, במדינות אירופה וכו'). לשונית: בני אדם אשר שפת האם שלהם היא ערבית. הגדרה זו כוללת מעל ל-200 מיליון בני אדם. לא בכל אזור מדברים אותה ערבית. במצרים, למשל, מדברים ערבית שונה מזו שמדברים בסוריה, משום שבמצרים הושפעה הערבית מן השפה המצרית העתיקה, ובסוריה הערבית הושפעה מהשפות הפיניקית והארמית. גנאלוגית: בני אדם אשר מתגוררים, או שאבותיהם התגוררו בחצי האי ערב. זהות אתנית: בני אדם אשר מחשיבים עצמם כערבים (ללא קשר למקורות אתניים) והמוכרים ככאלו בעיני אחרים. קיים בלבול מסויים בין המונח ערבים לבין המונח מוסלמים, משום שהערבים ברובם מוסלמים סונים או שיעים ומיעוטם נוצרים. עם זאת, מרבית המוסלמים אינם דוברי ערבית. קרדיט לגוגל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() נ.ב
החיים בסעודיה לא כ"כ רעים , אמן על העניים שלנו להיות עניים כמו שמה. יש להם ימבה נפט. אה ורק בשבילכם כי אתם לא מתייחסים , תנו לשמש לחדור .מבעד לפרחים ,אל תביטו לאחור .הניחו להולכים ,שאו עיניים בתקוה ,לא דרך כוונות שירו שיר לאהבה !ולא למלחמות -אל תגידו: יום יבוא !הביאו את היום (כי לא חלום הוא) ובכל הכיכרות !הריעו רק קים סונג היל :פזמון לכן, רק שירו שיר לקים סונג היל !אל תלחשו תפילה מוטב תשירו שיר לקים סונג היל !בצעקה גדולה תנו לשמש לעלות ,לבוקר להאיר הזכה שבתפילות .אותנו לא תחזיר מי אשר כבה נרו ,ובעפר נטמן ,בכי מר לא יעירו .לא יחזירו לכאן איש אותנו לא ישיב ,מבור תחתית אפל (כאן לא יועילו) לא שמחת הניצחון !!ולא שירי הלל :פזמון לכן, רק שירו שיר לקים סונג היל !אל תלחשו תפילה מוטב תשירו שיר לקים סונג היל !בצעקה גדולה
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אתם לא מבינים אבל שטרור תמיד יהיה?!?! תמיד יקום דביל כמו נסארללה
ואתם יודעם מה הוא לא חייב להיות ערבי מוסלמי קיצוני תמיד יהיה והסיכוי שיהיה שלום בכל העולם הוא כמעט אפסי
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |