|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בביסייק מוד כולם רמה 1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני אוהב משחקים כאלה שאפילו אם אתה רמה גבוהה, שחקן קטן ברמה נמוכה יכול לכסח אותך אם לא תזהר. GunzOnline הוא דוגמא לאחד מהם... חלק מהשחקנים הכי טובים שם היו יוצרים דמויות חדשות רמה ~10 ככה והיו נכנסים למשחקים עם דמויות ברמה 40 שפשוט חרשו עד שהם הגיעו לשם וכסחו להם את הצורה עם הנשקים הכי בסיסיים שיש ובלי שריון בכלל
![]() |
#3 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() חחחחח גאנז , אני זוכר עוד את התקופה שהיו חדרים שנכנסת אליהם והעלו אותך לרמה 70
לי היה את כל זה לפני שזה היה מוכר , נכנסתי עם גוד מוד אף אחד לא ידע מה זה פרשתי כשסגרו את זה , שאני אחרוש??? זיבי.
![]() |
#4 | |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ציטוט:
לא נכון! התוצאה הייתה 4 2 לטובתך זה נכון, אבל אתה ברחת :dry: הניצחון הטכני הוא שלי :]
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לך בושה ככה לשקר אתה לא מיתבייש יצאתי כי החרא הזה ניתקע לי עשיתי ריסט מה אני יעשה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() לשקר ? אמרתי משהו לא נכון ?
התוצאה הייתה לטובתך, ואז חשבת " איזה מזל יש לי, הבסתי אותו כמה פעמים כשיו ואני לא יודע איך בדיוק." ואז צץ לך רעיון גאוני " אני עכשיו אתנתק כדי שאני אשאר המנצח והוא לא יביס אותי, אני אגיד לו שזה נתקע לי, איזה גאון אני" נכון ? תודה בזה ! P: הכל בצחוק, אל תתעצבן לי :]