|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לך לרופא אחי אין לך מקום אחר לגשת אליו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם יוצא לך נוזל לבן/שקוף (שנראה כמו נוזל זרע) אחרי שאתה מסיים להשתין כמעט בטוח שזאת דלקת תילך דחוף לרופא או למיון לפני שיתפתח לך שמה משהו יותר חמור !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טוב לאחר הישתוף שראיתי פה גם אני חייב לספר משהו
אמא שלי קנתה לי קונדומים[מה אני יעשה זה יקר=/] עכשיו שמתי וזה אחרי שגמרתי הרגשתי צריבה נוראית הורדתי אותו יצא עוד שפיך הקונדום היה צר! עשה לי כאב ביצים יומים!!! יומיים הלכתי כמו איזה נכה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
איך קונדום צר עשה לך כאב בייצים? שמת אותו גם על האשכים? בחיאת דינק. אולי אתה רגיש ללייטקס, נסה לקנות קונדומים של דורקס בשם "אוונטי", הם עשויים מפולימר מיוחד, לא גומי. ואגב, הקונדומים הסטנדרטים של דורקס באמת קטנים. רק הפאת'רלייט והפלז'רמקס נורמלים (בערך באותו הגודל של הXL, וגם הXL של דורקס לא באמת גדול... הXL האמיתי היחידי הוא של קונטרול, אחלה קונדום).
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמת קונדום צר וזה עשה לך כאבי בייצים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה תהיו בריאים איזה פוסט פתחתם פה חחחחח:laugh::laugh:
אני חושב לנעוץ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חהחה, אתה כמו הRMR שלו (כה אני יודע, חברה דחוף ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח' אימא שלך קונה לך קונדומים?!, אחי אם אימא שלי היתה קונה לי קונדומים, ברגע האמת נראה לי לא הייתי מצליח לקבל זיקפה, רק מהמחשבה שאימא שלי היא זאת שהביאה לי את הקונדום. איזה פוסט מצחיק :):):):)' ממש סיפורים שלא היו מביישים את ג'ים מאמריקן פאי. דניאלו לא נורא זה יהיה לקח טוב שמין מקיימים עם אמצעי הגנה, כי מה שקיבלת זה הדבר הכי פחות חמור שאפשר לקבל, כמה ימים של טיפול תרופתי וזה יעבור, אבל חלילה זה היה משהו אחר, לא משנה כמה אתה מכיר אותה ומה היא סיפרה לך, אפילו אם היא תגיד לך שהיא בתולה מריה הקדושה ותפתח רגליים ותראה קרום בתולים, יכול להיות שרבע שעה לפני שהיא באה אליך בדואי זיין אותה בתחת! קיצצ אחי הבנת את המסר, גם אני לא אוהב קונדומים זה מבאס מציק ומסריח אבל אין מה לעשות עד שלא תהיה לך אחת קבועה אז רצוי שיהיה כיסוי. תרגיש טוב אחי.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ואיך הגעת לזה שאמא שלך תקנהלך קונדומים מה ביקשת? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
סתם אח שלי הכל בהומור ![]() ------------------------------------------------ דניאלו אח יקר שלי מה שזה לא יהיה תרגיש טוב והחלמה מהירה.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() פאק...בונא אנשים מה אתם מזיינים כבשים?בפורום הזה כל שני וחמישי ניפתחים פוסטים על "איך זיינתי את זה ואיך נתתי לה לימצוץ" ואז או שהזין נפוח או שהביצים כחולים ...מה ניסגר?
תשתמשו בקונדומים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כן היא שאלה גם איך היה... אני רציני.. גם שאלה כמה פעמים בלילה
וגם ביקשה מימני ליזרוק אותם בפח ולא מחוץ לחלון הגינה של השכנים שלי לא ניראת כלכך טוב אם תוספות גומי וכן ביקשתי כי ניגמר מה אני יעשה... אני בן 16 וכן הקונדום היה צר לא יודע איך=/ היה לחוץ מאוד בקושי הצלחתי להוריד אותו |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אמא שלי הייתה יודעת שאני מפמפם הייתי נמצא היום מתחת למצבה ![]() חחח איך הגעת עם אמא שלך למצב שהיא קונה לך קונדומים?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא בא מבית ליברלי ופתוח (כנראה הוא אשכנזי) וכנראה אתה בא מבית יותר סגור ופרמיטיבי כמו אצלי יש לו אמא שדואגת לו ומדריכה אותו ויפה מאוד, אומנם קצת מבייש אבל אני מאמין שהיא מעדיפה להדריך אותו ולדאוג לו לקונדומים מאשר שיידבק מאיזה מחלת מין כל שהיא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח אני תקוע עם הורים פרימיטיביים בקושי אבקת חלבון נתנו לי לקנות וזה אחרי מלחמות קשותת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |