|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פלאפל בפיתה (מלווה כמובן בטונה של חומוס וצ'יפס)
פיצות מגש או שתיים של בורקסים כמה חטיפי מארס בקבוק קולה 10 פיתות עם חומוס גלידות רוסיות (פלאמביר או קרם ברולה למי שמכיר) כל זה בדר"כ נאכל בהעמסה ממוצעת |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פיצה
פלאפל לאפה עם פרגיות\קבב .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בוקרסים ופיצות הם חולשה רצינית אצלי.
בורקסים אני דואג שלא יקנו כדי שאני לא אגרר(מה גם שיש לי משפחה של חזירים אז הם נגמרים תוך יומיים) ופיצות אני אוכל אחת לשבוע, ומשנה את התפריט בהתאם. חוץ משני אלה אני נקי מרוב סוגי הצ'יטים.
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() שוקולד מכל סוגיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עוגיות מרוקאיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ארוחת בורגראנ'ץ מוגדלת ומשולושת[3 המבורגרים]...הכי לא בריא-הכי טעים =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פיצה,המבורגר ,לאפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סמבוסק,שוקולד,שווארמה,פיתה עם פלאפל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כל דבר שעשוי מבצק טוב שממלא אותי, בגטים, בורקסים, בייגלה, פיתות הכל הולך.
אם מדובר בארוחת צ'יט מסודרת ומאורגנת.. אז סטייק אנט' טוב על האש עם פיתות וסלטים עושה לי את זה ...
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כשאין לי כוח לצאת ולקנות שטויות ולעשות צ'יט רציני אז אני אוכל איזה כמה קערות קרונפלקס שאני אוהב עם עוגיות.
אבל שאני יוצא זה לרוב לאפה עם שווארמה+צ'יפס+קולה או בבית אנחנו עושים על האש עם מלא אנטריקוטים,צוריסו,המבורגרים,סלטים,צ'יפס וכמובן עם הרבה צ'ימצ'ורי =]
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית לא ממש עושה ציטים אלא הציט שלי זה 4 או יותר פירות ביום ועל הזי# שלי תגידו מותר לאכול פרי או שתיים אבל זה הכיף שלי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לאבטיח יש מלא סיבים תזונתיים והוא גם מפוצץ בנוזלים שזה עוזר פעמיים. ומלון גם ככה אבל אם פחות נוזלים וזה בקושי קלוריות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() איזה הגזמות הולכים פה וואי וואי..
כול אחד מנסה לצאת "גדול" עם הצ'ט .. שאני עושה צ'ט זה בקטנה המבורגר,או פיצה לא מגזים.. מה שכן פיצה יש בה 300 קלוריות למשולש פאק!!
![]() |
#18 |
|
![]() ירקות לא אורגניים.
P:
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אצלי אישית כל יום שבת מהווה שילוב מבורך בין העמסת פחמימות לבין צ'יט. אותו יום מתאפיין בחוסר פרודוקטיביות מוחלט, לאורך כל היום הקיבה שלי גדושה ואני מסתובב לי חצי מעולף עם GH-Gutt. הזבל האפייני החביב עליי: -חלה מתוקה -ביקור באגאדיר, כולל צ'יפס, קולה ותוספות מכל המינים על ההמבורגר -מינונים חריגים של ירקות מוקפצים בשמן זית (במינון עודף בפני עצמו) -לאורך כל היום המשקאות החמים מומתקים בסוכר ולא סוכרזית לעזאזל, שיגיע כבר יום שבת... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() בדרך כלל זה
פיתוות המבורגר וצ'יפס שווארמה בפיתה (לא,לא 1ולא 2) ![]() שישיליק (אחד האהובים אלי) במיונזזזזזזזזזז ![]() ולפעמים זה סתם קציצות אבל טעימות,על מחבת. |
![]() |
![]() |