|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יש לי כמה תמונות של אנשים שהותקפו ע"י כריש אם תרצו אני אעלה לפה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() כן תעלה יוגי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואו! זיין אותו!!
![]() אני חולה על השטויות האלה ... פעם היה פוסט עם מלא סירטונים כאלה של חיות נגד חיות תעלו עוד דברים כאלה מעניינים זה חזק לאללה ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חזק עומרי!רקבל במונטין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() את שני הסירטונים ראיתי כבר..
התמנון הענק הזה עוד קטן..מעלה בי צמרמורת! S:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איזה יופי... שני הסרטונים... קבל במוניטין אחי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי פעם הראו בטלוויזיה מין דיונון אדום כזה שחיי ממש ממש עמוק בים והורידו מצלמה בתוך מתקן כזה כי אפילו צוללן לא יכול להגיע לשם אחד הדברים המפחידיםםם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי את הסירטונים עומרי,האריה פשוט מדהים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד''א איזה מפחיד האחרון ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל ראשי
|
![]() הוא רק איזה 4 מטר אני אומר לך יש תיעודים ל-15 מטר תחשוב איזה גודל זה. הרבה פעמים בהיסטוריה היו תיעודים של דיונונים כאלה בגודל של ספינה קטנה. מזה בא הסיפור מהמיתולוגיה של המפלצת שנקראת קראקן (מי שראה שודדי הקריבים מבין על מה אני מדבר)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי פעם בנשיונל ג'יאוגרפיק על צוללן שירד לאיזור מחיה של תמנונים אדומים וגדולים מיוחדים כאלה זוהרים והם מסוכנים וזה היה עמוק עמוק בחושך!! בקיצור באיזה שהוא שלב התחילו לתקוף אותו 6 תמנונים שכמעט הוציאו ממנו ת'מסכה וזה מתועד
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מת על הדברים האלה, כל מיני סרטוני טבע מסתוריים כאלה. הייתי רוצה לראות קרב בין דיונון ענק לבין כריש לבן (הגדול ביותר מבין מיני הכרישים).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() ![]() למה הוא כזה פחוס אבל? דיונונים אמורים להיות צרים וארוכים. לדבר הזה אין צורה בכלל, כאילו מעכו אותו עם מחבש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל ראשי
|
![]() הנה סרט דוקומנטרי של צוות שתקף להם את היאכטה דיונון בגודל של אוטובוס, אחרי זה רואים את התיעוד הראשון של דינון ענק אי פעם בים של אחד באותו גודל , 9 מטרים במצלמה, ועוד אחד יותר קטן שמשומש למחקר, לא מהגדולים אבל עדיין שוקל 250 קילו וזה לחיה ללא עצמות או שלד. הוא אומר בסרט שיש לו אחד מת של 13 מטר גם. אחרי זה הוא מנסה מחקר חדש, מכיון שלא ניתן להגיע לעומק שהענקים חיים הוא רוצה לתפוס אחד קטן ולגדל אותו בשבי, הוא אומר שהם גדלים מגודל של כמה מילמטרים למעל 10 מטר תוך שנה, אז הוא רוצה לקחת אחד קטן ולתת לו תזונה מטורפת ולבדוק לאיזה גודל הוא מגיע.
http://www.youtube.com/watch?v=aeG8rHuCIDQ * אגב, תודה לכולם על המוניטין! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקטע אבל הביאו לו כריש חנון היו מביאים לו כריש לבן היה עושה ממנו קציצה.
![]() |
#19 |
|
![]() כמה עובדות על דיונון ענק:
הטורף העיקרי שלו הוא לוויתן מסוג "ראשתן גדול ראש". ![]() לדיונון יש 8 זרועות ו-2 זרועות ציד. לזרועות אלו צמודות מאות "כפתורי הצמדה" המוקפות בשיניים חדות על מנת לסייע בטרף. נמצאו סימנים של הטבעות האלה על לוויתני ראשתן גדולי ראש, ממש נקבים בעורו בצורות מעוגלות. http://upload.wikimedia.org/wikipedi...cker_scars.JPG לדיונון הענק יש את העיניים הכי גדולות בטבע - 30 ס"מ קוטר. ![]() קיים לדיונון הענק טורף נוסף, סוג של כריש, שמצאו בתוכן קיבתו שאריות של דיונון ענק. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה נכון ראיתי פעם בנשיונאל ג'יאוגרפיק תוכנית על צוות מחקר שהצמיד מצלמות מיוחדות עם גביעי יניקה חזקים לאללה ללוייתני זרע (קרוב של הראשתן הזה אם אני זוכר נכון) וראו שם ממש יפה איך הדיונון מנסה להתלבש ללוייתן על ראש אבל ראו שהקטע בלוייתנים האלה זה שבגלל הצורה המרובעת של החלק הקדמי שלהם הדיונונים לא יכולים להצמד אליהם טוב והפה שלהם בנוי בצורה מיוחדת כזה שעוזרת להם לנגוס בהם טוב ואז הם מפצחים אותם עם השניים שלהם. מה שבעסה זה שבדיוק בקטע שהלוייתן התחיל להכנס בדיונון המצלמה שלהם נהרסה=[
זה ממש מדהים איך הדברים הטבע בנויים כקאונטר אחד לשני. הלוייתנים האלה ממש בוניים כנגד הדיונונים האלה. מישהו היה במוזיאון הטבע בניו יורק? יש שם חדר שלם של חיי הים ויש שם לווייתנים וכרישים ודיונונים משהו מדהים תלוי שם מהתקרה לווייתן כחול השזה העתק אחד לאחד של הפרט הגדול ביותר שנצפה וזה פאקינג ענק זה כמו בניין אני לא זוכר מידות מידות וזה אבל הוא הרבה יותר גדול מכל הדיונוני 20 מטר וכל אלה. זה חדר ממש ממש גדול והדבר הזה על כל התקרה וואין זה קשה להסביר איזה יצורים גדולים יש בעולם.