|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כתבתי
:laugh::laugh::laugh: כי הוצאת את גיל טמבל. אגב, ה"מסר" שלך במוניטין היה: מה אתה צוחק יחתיכת הומו מכוער ? משחק לי אותה מבין גדול חשבת אם גראת כמה מאמרים אז נהיתה תזונאי אה ? טמבל אחד אין לי בעיה עם מה שאתה חושב עליי, אבל לי יש בעיה שאתה מקלל אותי דרך מוניטין. אתה לא יכול לצפות שאני אקלל אותך בחזרה...
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יכול להיות ולא הבנתי את הכוונה שלו,יכולת פשוט לתקן אותי ולהראות לי הכין אני עומד. אך אני לא צריך ליראות תגובות מיותרות כגון סמיילי טיפשי ומיותר.
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה צריך לראות כל סמיילי שאני מראה לך. תפנים.
כל עוד אני לא עובר על חוקי הפורום, אל תעבור עליהם גם אתה.
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#7 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה על הסבר,אבל שוב למה הסוכר לא טוב בחיטוב\מסה ?
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אני מניח שזה לא משביע אז לא טוב לשים את זה בחיטוב אלא אם זה אחרי אימון. אגב, עדיין לא התנצלת על הקללות שלך.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() חברה! לא לאכול פירות! לא חטיפי אנרגיה! דגני בוקר וכו' ! שום דבר לא טוב בשום מדבר כאשר הוא נצרך ברמה גבוהה. (* אני מגיב ככה ספציפית למה שהוא כתב, כניראה הניסוח לא נכון.. ) |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א, שבוע טוב לכולם. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אז הראשון אמר ככה והשני אמר אחרת, אז מה ? תפסיקו לריב כמו ילדים קטנים על דברים שטותיים.
עם כול הכבוד לחברי הvip (חח), אף אחד מהם עדיין לא המציא את הגלגל ולא כול דבר שהם אומרים חייב להחשב כקדוש. אני לא מזלזל בידע שלא אף אחד פה, לא בידע של בולט ולא בידע של אף אחד אחר - אבל כאמור, לא כול דבר שנכתב פה חייב להיות נכון. צריך להגיד את האמת - פיתוח גוף ותזונה זה לא מדע מדיוק ולא כול דבר שנאמר במחקר זה או אחר תקף לגבי בנאדם X כפי שהוא תקף לגבי בנאדם Y. אני עדיין לא ראיתי חבר Vip (חח) אחד שהראה איזושהי תמונה שהוכיחה כי בעזרת הידע הלכאורה עצום שלו הוא הגיע להשגים כבירים. |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הנה, Carnivore למשל...
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להיות בעל ידע בתזונה ופיתוח גוף למשל לא בהכרח אומר שצריך להיות גדול ומרשים וכך גם ההפך. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכל אחד יש העדפות, זה שאתה מבין בפיתוח גוף לא אומר שאתה רוצה להיות מפתח גוף. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() נו באמת.. תפסיק להתנהג כמו ילד קטן בנאדם, קבל אחריות וזהו.
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא נכון ? .. אז אל תגיב בבקשה לנושא שאתה לא שייך לו.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה קשור מי אני ומה אני ? מה זה קשור לבולט בכלל ? אתה סתם מתווכח כרגע, קח אחריות וזהו.