|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה לעזעזל הקשר בין כוס לבנאדם ?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה הקשר ? זאת אומרת שמישהו ברא את הביצה לא ? היא לא נולדה מעצמה ככה אני צודק ? תגיד למורה שלך שילך לילמוד קצת ביולגיה.. מה הקשר לכוס ? אני יסביר. אתה עכשיו יושב בבית שותה קולה מהכוס נכון ? מי ברא את הכוס הטבע ?=לא לכול דבר יש בורא כמו שלך יש בורא והוא הקדוש ברוך הוא! זה שאתה לא מאמין ולא מוכן ליקלוט את זה זה משהו אחר כבר.
![]() |
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() אלהים אמר - ויהי אור. עכשיו תגידו לי איך יכול להיות אור בכל כדור הארץ בו זמנית.
וזה מאד אירוני שכותבים בתנ"ך שאלהים ברא את האדם בצלמו ובדמותו. האדם מכיר את עצמו הכי טוב ולכן לא הייתה לו ברירה אלא לתת גם לאלהים תכונות אנושיות.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חברה , יש דבר כזה שנקרא סיאנס והוא אמיתי. והוא לא פוסל את התורה להפך בתורה כתוב שיש סיאנס. יש לי חבר שהסתובב לו משהו "קטן" בראש (ברמה של אישפוז לשלושה חודשים) מסיאנס קטן שהוא עשה עם חברים במקלט... זה עסק אמיתי.
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תשמעו,אני בעצמי לא מאמין ממש בכל הדברים הרוחנים ובאלוהים,אבל יש הרבה מידע על סיאנסים ביום-יום,אז זה גורם לי לשאול את השאלה-האם יש באמת כזה דבר?
מה שבטוח זה נושא מאוד מסכרן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי רעיון לכולם פעם אחת ולתמיד.
אם מישהו יעשה סיאנס, ואני מקווה מאוד שלא יעשה.. שישאל אם יש ה' אוקי ?
![]() |
#9 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
קיצור אני חייב את התמונה שים פה איכשהו להוריד אותה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
הושעה
|
![]() אני אעשה סיאנס ואתקשר עם חברי הטוב ג'ון פאל סיגמרסון ז"ל, אני אשאל אותו מה הוא רואה שם למעלה.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי... אני אישית נהנתי עכשיו.. לא מרגיש אשם בכלל
הדבר היחיד שמבאס אותי זאת העובדה שקניתי עכשיו מחשב חדש וכל האוסף פורנו המכובד שלי נמצא על המחשב השני.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() זה באמת היה נחוץ לספר לנו שהנגעת את עצמך כרגע ?
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בכלל לא סגור על עצמי בכול הקטע של הדת הזאת... אני בן אדם שלומד 12 פאקינג שנה במערכות דתיות.. בחיים לא הייתי בבי"ס חילוני. אבל כול הדתי הזה רק גרם לי להתרחק ב4-5 שנים האחרונות עשיתי כול דבר אפשרי חלק אפילו בכוונה כאילו לבדוק אם יקרה לי משהו אם ביום שבת אני יעשן נרגילה עם חברים וכו' ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי שמעתי גבריאל על סייקלים של GH |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בקיצור חברה אתם פותחים פה כזה דיון עצבני שלא יגמר ולא נגמר ואנשים בארץ ובעולם יום יום שואלים ובודקים האם יש? מה יש? אחד אומר שיש אלוהים אחד אומר שיש חייזרים אחד אומר שאין כלום (אתיאסטים) אחד אומר שבראו את העולם מגרעין שעועית איש איש הישר בעיניו יעשה - ככה אומרים את זה לא? שאף אחד לא יזלזל בשני ולא יגיד לו להשתנות ולא כלום , שלא תהיה כפייה דתית ושלא תהיה כפירה ככה לא מהצד ההוא ולא מהצד ההוא כמו הרבנים האלה שצוחקים על החילונים וכמו החילונים שצוחקים על הדתיים.
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי עזוב אותך, אתה מיקרה שונה,אתה גר בבית שמש עיר האורות. על תישאל אותי מה קשור פשוט היה לי תדחף הזה..
![]() |