|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
תפריט לחיטוב [חדש ומשופץ]
ראשית, תודה ענקית למשה שעזר לי רבות...תודה רבה לפאוורול התותח שעזר לי מאז שאני מכיר את עצמי[אני סנילי..חח סתם
![]() עריכה: [התפריט] ![]() א' לא ספרתי ירקות משום שאין טעם לטעמי..בזבוז זמן וכאב ראש מיותר. ב' ערכים תזונתיים נלקחו מחפיסות המוצר אם היה ניתן ואם לא ממקורות באינטרנט או אנשים מהפורום. תגיבו. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() נתונים
![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אוי אני כזה מעופף Bullet.
אמרתי לעצמי "אל תשכח נתונים" ושכחתי.. 87-88 ק"ג, 1.87 מ', 13-15 אחוז שומן. חילוף חומרים: לא מהיר זה בטוח אבל גם לא איטי...אם יש כזה דבר בינוני אז בינוני, עם נטייה לאיטי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() בכיף..
כמה דברים: 1. לחם עינן אם זה לחם מלא האריזה הצהובה זה 80~ קלוריות לפרוסה אם זה לחם קל זה 40 קלוריות לפרוסה(אריזה כחולה) 2.תוסיף עוד קצת ירקות או שתקח מולטיויטמין 3.פסטרמה 55 גרם זה 2 פרוסות :\ (משביע?) - 8~ גרם חלבון 4. הייתי מחליף את הבננה בתפוח ירוק אבל זה רק שיגעונות שלי ושל גיל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() 200 גרם חלבון מיותר לדעתי. 2.2 גרם לכל קג מסה רזה זה 160, תשתמש בזה. תוריד קצת חלבון, תעלה קצת שומן. הייתי ממליץ לך לרכז יותר פחממות אחרי אימון עד הערב במידה והאימון בצהריים-ערב. ז"א בארוחת לילה תשים הרבה פחממות ובבוקר למשל תוריד
נ.ב אל תחליף בננה בתפוח. אבל הכי טוב סוכר ענבים.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() העינן אריזה זהובה, לא צהובה. ורשום 60 לפרוסה..:o
הסלט ירקות זה מספיק ירקות, לא פירטתי. החלבונים זה לא כזה עקרוני, זה עדיף לי בצורה הזו, להוסיף שומן אני יכול אבל חבל על הקלוריות..חבל לי לוותר על חלבונים כי זה יגרום לרעב מיותר ופירוק שריר ... זה מה שיש לי להגיד...תודה ותמשיכו להגיב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הערכים של היוגורט לא נכונים. זה 13 גרם פחמ' ל2 יוגורטים ולא 6 לשניהם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ובכתבה פה באתר על חלבונים ראיתי שרשום שצריך לאכול בסביבות 1.2 גרם חלבון לכל קילו ממשקל הגוף...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובות, חשבתי על מה שבולט אמר והגעתי למסקנה:
להוריד קוטג' אחד. אני אצרוך חצי קוטג' בבוקר וחצי בערב, במקביל אני אעלה את כמות השומן ע"י זיתים במידה שצריך. אני אתקן את הערכים של היוגורט, תודה פאניק. מי שיש לו מה להוסיף אני אשמח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() לפי החישוב שלי יש לך פה בערך 150 גרם חלבון מלא ביום
אל תוריד לדעתי , אבל אם אתה מתקשה אז אפשר להוריד.. בקשר לפסטה הייתי מעיף אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() משה, לא היו לי הרבה ברירות וזה הכי נוח לי ידידי.
לא הכל מושלם בחיים. לגביי החלבון אני מקווה שזה בסדר...156 גרם חלבון זה לא הרבה במיוחד אבל אני מקווה שזה מספיק לתקופת חיטוב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה..
Iron Mass אתה מס'1!!
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() למי שלא מבין: אנחנו מכירים מהעולם האמיתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() 2 שאלות:
מהו הגרעון שלי?-כן , כן עצוב שאני לא יודע פשוט הסתבכתי... שאלה שניה...כל כמה זמן אתם ממליצים העמסה ובאיזה דרך?אני חשבתי להוסיף כ500 קלוריות אורז לצהריים פעם בשבועיים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך כמעט ירקות בתפריט, ומלפפון ועגבניה כמעט וחסרי ויטמינים, בלי לדבר על מינרלים בכלל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש ועוד איך. הסלט מכיל דיו. ואם נכנס לפרטי פרטים חסרים 1001 פרטים.אין תפריט מושלם, לדעתי התפריט שלי עומד בסטנדרטים הדרושים לחיטוב טוב. אני עדיין מחכה לתשובה על ההעמסה והגרעון.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויטמינים ומינרלים הם לא פרטי פרטים. |
|
![]() |
![]() |