|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
הבאתי דוגמא שגלידה והאבקה הזאת יש להם אותם ערכים, והערכים של הגלידה לא סימפטיים בלשון המעטה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תרכיב לעצמך תפריט של 2500 קלוריות ככה בשבילך זה יספיק בהתחלה, אבל תפריט נורמלי ולא רק לאכול קופסאת טונה אחרי אימון ולגמור עיניין, בגלל דברים כאלה אנשים לא רואים שינוי, אל תתרכז רק בארוחה של אחרי אימון, חשוב לאכול כל היום. תקרא פה קצת מאמרים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
תראה זה הולך ככה על הבוקר אני אוכל כוס דגנים עם שוקו שעתיים אחרי בערך בבצפר אני מוציא פרוסה עם חומוס חסה פסטרמה/נקניק ועגבניה שעה אחרי זה יענו בהפסקה שאחרי זה אני מוציא אותה פרוסה שעה אחרי זה פרי שעתיים אחרי זה אני אוכל צהריים שזה פסטרה/פטיטים עם עוף או איזה בשר שאימא שלי מכינה שעתיים אחרי זה שזה בערך לפני אימון אני אוכל פסטרה/פטיטים נקי! אחרי זה אימון ואחריו אני אוכל פרוסה עם ביצה וטונה במים ולפני שאני הולך לישון אני אוכל כוס דגנים עם חלב... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
17 גרם שומן רווי 162 גרם סוכר תגיד אתה צוחק איתי שאתה אומר "שזה לא יזיק"? רגב תעשה מה שאתה רוצה, אני רואה שאתה לחוץ מאוד לקנות אבקה ולא משנה איזו, אבל לדעתי זה ביזבוז מעבר לכסף - זה ביזבוז זמן ובריאות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד אומר לי משו אחר אבל אתה באתה וביססתה את האמירה שלך אני אני לא יקח אותה אני יחסוך קצת כסף ויקנה אבקה נורמאלית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תלוי כמה נותן לך אולי יהיה שווה לך תדע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אמנם הערכים של הגיינר באמת על הפנים, לעומת זאת הערכים של האבקת חלבון הרגילה שלהם (לא נראה לי שזה גם מה שהוא פרסם כי על השני כתוב גיינר גם) הם טובים מאוד, 23 גרם חלבון במנת הגשה שזה כמעט כמו כל אבקה אחרת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק, באבקת החלבון הרגילה של החברה יש 2 גרם סוכר, 23 גרם חלבון במנה של 30 גרם.
אני לא רואה באבקה נתונים נחותים משל אבקה אחרת. yoggie מה הכוונה ב-wpi ו-wpc? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט באתי להסביר לך שבמוצרים אחרים כמו אבקת החלבון prostar שלהם, האיכות דווקא דיי בסדר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל ראשי
|
![]() אתה צודק, אבקת החלבון הנקיה שלהם באמת "בסדר" סבירה אבל לא יותר מזה. זה לא שהיא רעה אבל באותו המחיר ניתן להשיג מוצר הרבה יותר איכותי ושנותן תמורה מלאה עבור כספך.
wpi = whey protein conectrate wpi = whey protein isolate מהם גם שהאולטימייט מתערבב לא משהו (לפחות זה שאני ניסיתי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() מה הקשר אחי ?
אם רק הייתי מוצא עבודה הייתי עובד... הבעיה היא שאני לא בידיוק בן 16 אני בן 15 וחצי לכל מקום שאני הולך הם רוצים 16 מינימום... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מה שמצחיק בגיינר זה שיש בו 13 גרם שומן הכול רווי כאילו מה בכוח השקעתם כדאי לייצר חרא אבקה שלא נדבר על הסוכר קיצר רק אם תבמצב של חוסר תקציב מוחלט תקנה תמוצר הזה בכל זאת הוא מספק המון קלוריות וזה מחיר מאוד זול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() מחיר זול.
אבקה סבירה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה נראה לי שאני יקנה
כי אני דיי חנוק בתקציב כרגע אגב איך החלבון ? ולכמה זמן האבקה תספיק מישו יודע ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |