|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
נ.ב לא חסרה פרופוגנדה של חזרה לשאלה שהיא עוד הרבה יותר הזוייה(ומשדרים אותה בערוץ 2 + בית הספר , נשמע כמו כפייה כמו כן מרץ הם הומואיםעל עצבים כי הם לא מזמן שראיתי בערוץ הכנסת העבירו חוק בקריאה טרומית שצריך לקבל הומואים לבתי ספר דתיים בכוח לא יודע עם זה עבר סופית). אז זה גם כפייה?
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ורק שתידעו אני לא דתי ולא חרדי
פשוט כמו שליאו אמר הממסד השמאלני הקיצוני שמורכב מהתישקורת =תיקשורת (80 אחוז ממנה) בתי המשפט ובגץ משרד החינוך וכל התנועות ה"זכויות אדם למינהן" שרובם נגד הדת סתם משמצים וגורמים לכך שתגידו שאנחנו חיים בכפיה דתית אבל זה לא נכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
קשור זה שפשוט כל מי ששונא דתיים הוא הרוב , ועושים סרטים רומנטיים על בחורות ש"יוצאות מהמשפחה החרדית החשוכה לאיזה בחור טוב חילוני ( אני בחור טוב חילוני , בואי אלי יכוסית)" מלא פעמים בטלוויזיה , ואומרים שדתיים עושים מלא ילדים ולא עובדים ומתפרנסים רק ממתן תג " כשרות " וישיבות שחלקית נכון כי לדעתי מלא אנשים מנצלים את זה. אבל שוב במקרה של כל הסיפורים (שאגב משהו בסגנון מלמדים אותנו בבית ספר , והעלתי את הנקודה שאני יסביר עכשיו וכולם השתכנעו והבינו את העסק המפגר בסיפור לי ויכוח) שבעולם האמיתי , יש אותו אחוז של אנשים טובים דתיים או חילוניים כי אחוז חוזרי השאלה\תשובה קטן והעניין פה הוא *רק* מוצא , וההשואה היא רק אורח החיים. בחור חילוני כמו שיש מלא בל אביב היה "מאחורי הקלעים" זורק אותה לעזאזל ובוגד בה על ימין ועל שמאל והקצינו כל צד ללבן ושחור. קיצר עזבו בואו נחזור לנושא , לדעתי צריך להעיף את כל הליברלים מירושליים בכוח לתל אביב ולהעיף את כל הדתיים לירושליים , וככה יהיה שקט. קבוצות שונות לא מסתדרות כנראה... אנשים קטנים וטיפשים נ.ב כל מי שאומר שתהייה מלחמת עולם שלישית , טוב נו תהייה זה לא קשור לדת , יש ביליון מוסלמים בעולם שלרגע אחד לא נהיו "מתונים" וגם אלה המתונים מתקצנים מדי פעם ובמקרה הטבו הם פשוט מרתבים כמו ג'וקים , איך אתם חושבים שיפתרו את העסק? כמה אנשים יגידו ש"הם כולם יעזבו את הדת כי זה הקדמה ודת רק עושה מלחמות (מה שגם הטיעון הכי מפגר של הצד הזה שאני לא יכנס אליו עוד פעם) והיפכו לאתאיסטים טובים... טוב זה עדיין משאיר לנו בערך כמה מאות שנים שהאיסלאם הקיצוני יוכל להתרבות וזה לא קורה בבת אחת אז סביר להניח שגם עם ה"נשורת" הזאת עדיין יש בעייה. ציטוט:
גם המתחנגלים כופים את עצמם על אנשים בחסות החוק הישראלי , אני לא רואה שאתה מתלונן על זה? קיצר הפתרון היחיד זה הפרדה תחת חוקה.
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פיייי איזה חפירה הלכה פה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איך הגעתם ממלחמת עולם שלישית, לדת ואז למוזיקה מזרכית.... :cry_1: :cry_1:
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק
|
![]() סוזוקי אתה לא באותה דעה כמו שלי.
לדוגמה אתה היית מסכים למדינת הלכה , אני לא. אם כי כמה דברים בהלכה מוצאים חן בעיניי , אפשר לאונן אסור להשפריץ , == הרבה יותר כיף אתה מגיע לאיזה 20 אורגזמות יבשות. ( אבל צריך טכניקה ואימונים מתקדמים )
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
WORLD OF WARCRAFT אז אם אתה תגרום לו להיתעלם מהשאלה שלי אני גומר לך תבריאות אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי וואלה הלוואי והיה לי כח אולי שאני יקח לי איזה חופש מהעובדה לאיזה 3חודשים אני יכנס שוב ויראה לך מזה!! חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
מולטיאורגזמיות \ אורגזמה יבשה לא מסוכן. מה שלא בריא זה המצב של ה"blue balls" ועם טכניקה נכונה לא תגיע לזה גם אחרי 5 שעות.
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תיראה אני לא יודע אם הייתי מסכים לזה כי אני לא מכיר תהלכה וכו אבל על שאלה כזאתי אני לא יכול לתת לך תשובה אנחנו אולי לא באותה דעה בזה אבל ברוב דווקא ניראה לי שכן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה זזתי אחים שלי
שבוע טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() זה לא מעצבן אותכם שאתם רואים דוס בנחלאות שנוסע עם ג'יפ לנד קרויזר 2007 ושהוא לא עשה כלום כדי להרוויח את זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
1. עבודה 2. מהקהילה שהוא עושה איזה תפקיד בה ונותנים לו כסף אתה חושב שכל דוס לא עושה כלום בשביל להרוויח כסף? ( קיצר סטיגמה מפגרת ללא בסיס של שנאת דוסים , אם היית גם באירופה היית שונא יהודים בכללי) ולמה מה כל הבעלי מניות החילוניים ומשכירי דירות והמנהלים החילוניים עושים משהו? סך הכל קיבלו כסף בירושה במשפחה והשקיעו בזה.
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל לעשות כסף מדת זה פשוט נוכלות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
מובטלים מקבלים יותר כסף אני לא רואה אותך יוצא עליהם. נ.ב זה לא תמיד ירושה , פשוט בן אדם עבד על מלא אנשים ורימה אותם לכסף שלהם והתקדם בחיים.
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובן אדם שעבד על מלא אנשים מקומו בכלא וזה לא דומה לירושה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי עד עמוד 10 ודי התייאשתי..
בכל מקרה זו תהיה טעות להגיד שאין כפייה והסתה דתית.. אותי למשל, כשהייתי בן 15 בא אלי מישהו באמצע הרחוב והתחיל להרצות לי על זה שהוא היה בכל הארצות ובכל המקומות כבר, והוא לא מצא את השלמות ואת עצמו באף מקום אחר חוץ מהדת, ושהוא התנסה כבר בהכל ובלע בלע בלע, ושצריך לברך לפני שאוכלים ובלע בלע בלע, ושהכי חשוב זה לא להסתכל על בנות בגיל הזה ולא לשפוך זרע לבטלה חחחחחחחחחח.. בקיצר זיין תשכל.. והוא מה שנקרא מחזיר בתשובה, ומסתובבים לא מעט כאלה.. "שליחים" של הדת... מקרה יותר עצוב? מישהו שאני מכיר הגיע לבית כנסת ביום שישי בערב, שעושים שם מין פגישה כזו עם הרב, כאילו לומדים תורה כזה אבל באווירה של צחוקים ואווירה רגועה,(לא צחוקים על התורה, צחוקים מסביב), בקיצר הרב שטף לו תמוח חזק והחזיר אותו בתשובה, אותו המישהו שיכנע חבר שלי אחד להגיע לפגישה וגם הוא.. שטפו לו תמוח והוא חזר בתשובה, החבר הזה שלי בא אלי ביציאה אתמול:"עומר, רוצה לבוא היום בערב לבית כנסת דקר?, רק תבוא, תשמע מה יש לרב להגיד, אתה לא תשתעמם יש שם פול צחוקים". סירבתי לו בעדינות והוא לא וויתר:"אתה חייב לבוא לפחות לפגוש את יוסי, אתה לא מבין איזה מצחיק הוא.." בקיצר, זה היה נסיון לגרום לי להגיע לשם, ברגע שהייתי מגיע מין הסתם היו מתחילים לזיין ולשטוף לי תשכל ברמות מטורפות, לא שזה היה משפיע עלי.. אני אישית לא מאמין באלוהים, ואני בא ממשפחה מאוד דתיה.. וזה די מעצבן שמסתובבים מחבתים(מחזירים בתשובה) בכל מקום ומזיינים תשכל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתכל בדפים הקודמים עניתי לך על השאלות שהצגתה לי שאני יחזור אנו מקווה לתשובה אחי |
|
![]() |
![]() |