|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כל הדיון שהיתפתח לקראת סוף השירשור היה ראוי למחיקה מריבה מיותרת שיצאה משליטה בגלל אמירה עוד יותר מיותרת של כמה מתסיסים מבחוץ האם ההודעה הספציפית שלך הייתה גרועה פחות מהשאר ? כן אבל היא הייתה חלק מהבעיה , ולהשאיר אותה היה משאיר את אותו דיון בחיים
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איפה התמונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() =\
אני מודיע מראש שהרבה הודעות פה הולכות לעבור עריכה מסיבית .. המריבות הללו לא קשורות לפורום , ושלא יהיו פה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פשש איזה מאסה אינעל דינק שיחקת אותה, ככה נראה בודיבילדר באוף-סיזן כמו שצריך! לא דופק חשבון לאחוז השומן הגובהה.
המון הצלחה בחיטוב ועל במת התחרות. חג שמח. רן.
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לא ניראה לי שאפשר לטעון שאני מנהל לא הוגן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
ארבל, רואים שיש לך קצת חוסר נסיון כמנהל.. לא היית צריך להגיב כך זה אף פעם לא קרה בפורום שמנהל מחק בסביבות ה 10 הודעות בבת אחת, יש דברים שלא צריך להתערב בהם.. אבל אני מעריך שזה יבוא עם הזמן כל הכבוד על היוזמה בכל אופן..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אתה טועה , זה לא שיש דברים שלא צריך להיתערב בהם,יש דברים שלא צריכים להגיע לפורום מדובר פה בסיכוסוך אישי ,שלא קשור ולא יהיה קשור לפורום הזה ...הפורום הזה הוא מקום שאנשים באים עליו לשוחח וללמוד על נושא שהם אוהבים ,לא במה פומבית למריבות האלו ,אם הם רוצים לריב ,יש ערוצים יותר פרטיים ודיברתי עם שני הגורמים בעניין .. ולא יודע אם קרה או לא קרה שמנהל מחק 10 הודעות ,אבל כבר קרה שפוסטים שלמים נהרסו על פחות ,אז מה עדיף ? שאני יעלים מריבה או שאני אתן לה להרוס פוסט שלם ? תחשוב טיפה מנקודת המבט שלי.
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
לא עניין של שליטה ,עניין של ויכוח שלא היה במקום וממש ,אבל ממש לא קשור לפורום ובנוגע לההערות הקטנות ,זה חוש ההומור שלי ,ככה הוא .
![]() |
![]() |
#9 | |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() ציטוט:
יפה! אין ספק שעלית במאסת שריר!(כמובן גם שומן ומים), אתה בידיים טובות עם גיל גרנות. שיהיה בהצלחה בחיטוב ובתחרות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() OMRI-TURBO אתה טועה.
זה דבר שקשה להסביר אבל אפשרי להבין. ככל שאתה מתבגר השריר נהיה יותר בולט. תראה שאצל אנשים מבוגרים, למרות שהם שמנים, הורידים שלהם בולטים וגם השרירים לא תואמים לכרס שיש להם. פעם היה על זה דיון ב-:):):):):):):):):):):):):):):):):) - דובר שם על מושגים כמו ש-baby fat נעלם, וה-muscle maturity עולה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אחי אתה בהמה (אתה בטח יודע את זה :p)
טוב לא ממש התפלאתי גלעד אמר לי באיי סי שאתה תותח, והנה יש תמונה שמוכיחה את זה, נתראה בתחרות ושיהיה בהצלחה!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
למרות העבודה, אז יוצא שאין לי זמן פנוי, אבל אל דאגה אני עדיין נושם ובועט!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() איפה התמונות לא רואים אותם
![]() |
#17 |
|
![]() בואו נעצור עכשיו את הדיון על אסף סבבה ?
זה לא במקום ,וזה לא קשור לכאן ...
![]() |
#18 |
מנהל ראשי
|
ההודעה הבאה שתכיל את המילים אסף/כל ההטיות של המילה זריקה וכל דבר שלא קשור לפוסט של עומר ימחקו והמשתמש שירשום אותם יצא לתקופת צינון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() טיהרתי מעט את הפוסט.
היה כאן הרבה זבל וגם ככה יש שביתות במדינה...לכו תדעו מתי יפנו אותו. (: נ.ב : עומר, נראה מצוין חבוב. בהצלחה בחיטוב.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חברה תגידו איפה התמונות שלו?
|
![]() |
![]() |