|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
זה מובן מאילו שהיא לא תתמוך בזה...
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב ותקשיב לי טוב
כולםםםםםםםםםםם מקנאים!! ככה זה ישראלים צרי עין מגעילים כמובן שזה לא משפט שמתייס לאמא אבל קשה לה לקבל תשינוי שלך
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איזה בבנות מעפנותאמרו לך את זה?
זה ידוע והוכח ובגדר עובדה שגוף יפה עושה את זה הכי לבנות ככה שיש לך בנות מעפנות ידידות שלך או שהם לסביות אין הסבר אחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
יפה דבר ראשון זה טעם.. והן לא אמרו את זה על "גוף יפה" חחח הם אמרו את זה על גוף של בודיבילדר.. כי הן יודעות שהמטרה שלי זה להיות גדול ממש (ברמה מקצועית) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() מה אתה עד כדי כך גדול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שאני מבין אותך
לא עובר יום(ואני כבר מתאמן כבודיבילדר חובבן מעל לכחצי שנה)שאני לא שומע ביקורת לגבי גופי. בהתחלה זה התחיל מחוסר תמיכה והתנגדות נחרצת של החברה וההורים החברים יורדים עליך שאתה אובססיבי וכו'... כעת אחרי חצי שנה של מסה עצבנית המון צרי עין אומרים לי שאני שמן וכו',ולרוב יש תמיד חבר שלוקח אותי לצד ואומר לי שהם פשוט מקנאים. ההורים עדיין מתנגדים אבל כבר יותר תומכים ומבינים...הבנות צוחקות על מה שאני אוכל אבל בלילה הן מאוננות על איך שהתאמנתי עם גופייה בחדר כושר.החברים מתחילים לתפוס ממני כאדם חזק ומסיבי מאוד,ובתאכלס השפעתי בצורה קיצונית ביותר על השכבה שלי.מעל ל 50% מהשכבה שלי מתאמנת ואני אומר לכם שכמעט 100% מתוכם מתאמנים בגללי כבר משהו כמו 6 חברים שלי הלכו או הולכים לפי תפריט תזונה שאני עשיתי להם/תוכניות אימונים והביקוש רק עולה,שאני כבר מפחד מהתגובה של ההורים של אותם חברים שאני מכין להם תפריט. אותם חברים מודים לי מאוד ובתאכלס אני הגורו של זה בשכבה וכולם שואלים אותי את השאלות. יש את הצד החיובי ויש את הצד השלילי.
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע אחי אם כל כך אכפת לך מה אנשים אחרים חושבים עליך כנראה שאתה פשוט לא מתאים לספורט הזה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא יודע מה איתכם חחח
אמא שלי יצאה עם אבא שלי בגלל שהוא היה Bb אז יצאתי בזול ! אמא שלי בעד
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אמיר ....שמע נשמה שלי אני אוהב אותך כמו אח
אתה צריך לעשות בחיים שלך מה שאתה אוהב !!!!!!!!! אם אתה אוהב Bb יותר מלזין כוסיות כל יום אם גוף של דוגמן וללכת לים וכל הבנות עושות לך עיינים אז תמשיך בbb ותימצא בחורה שתאוהב אותך ביגלל מי שאתה ! לא ביגלל איך שאתה ניראה! ביגלל הלב שלך ! ובקשר לאמא - היא צריכה לתנת לך לעשות מה שאתה רוצה כי אתה כבר ילד גדול אבל גם אתה צריך לכבד את אמא שלך ודבר איתה יפה ולא לריב איתה כי היא אמא ויש רק אחת! לא משנה מהיא חברים - תגיד להם ככה : תקבלו אותי כמו שאני ! ואני יעשה מה אני אוהב ! למי שיש בעיה יכול ללכת ליזדין ! אז אל דברו איתי אל זה יותר !ואל הגוף שלו ! רק אם זה דבר טוב! [אצלי אבא שלי אוהב את זה ! הראתי לו תמונות של נאור הקרנף הוא אמר שה זה יפה !] [אמא שלי רוצה שאני אישר טיבעי פשוט] חברים מקבלים אותי ! חברה רוצה שהיה לי גוף של דוגמן אבל היא נותנת לי לעשות מה שאני אוהב |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() שהבעיה היא חברים אז זה לא בעיה כי אותם אפשר להשתיק בכאפה ולא להתייחס בכלל
ברגע שהבעיה זה ההורים ובמיוחד אמא זה כבר משו אחר... כי אם אין לך תמיכה ועזרה מההורים אז אתה לא יכול להתקדם ככה וזה מבאס ת'חיים אני מבין ת'ך אחי.. כל עוד אתה הולך להיות גדול אבל טבעי זה סבבה כי כל עוד הגודל הוא טבעי אז זה נראה נורמלי ולא מפלצתי אם לא אז זה משו אחר חח..
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() חחח מה תמיכה? איזה תמיכה אתה צריך כאלו אתה מפתח גוף מקצועי אין בארץ בכלל מישו מקצועי פה זה סתם כל עוד שאתה לא מזריק או אוכל סטרואידים ומתאמן רציני אין לך מה לדאוג ועל תקח את כל הבודיבילדינג הזה כל כך רציני שזה יהיה הדבר הכי חשוב בחיים שלך כי זה שטות בארץ להתעסק בזה כך את זה כמו משו שאתה צריך לעשות ואתה עושה בשביל עצמך לא יותר מידי תאמין לי ככה יהיה לך יותר טוב ופחות בעיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שהתחלתי להיתאמן אם תפריט מסודר וזה שהייתי שחיף
כל החברים שלי אמרו לי אתה לא תצליח אתה סתם שחיף דברים כאלה עכשיו אני מוריד אותם בכאפה ![]() לגבי אמא בסוף היא הבינה שאני אוהב את זה והיא עוזרת לי עכשיו בניסעות בכסף אם יש לה בעיקר אני ... אני הכנסתי את בן דוד שלי איתי וגם עוד בין דוד שלי יכנס לזה אח שלי חושב שאני דפוק שאני קונה קריאטן וזה קורא לזה רעל כמה שאני מנסהלהסביר אי אפשר ככה זה שיהיה להם בכיף אני סם זיין וזהו לגבי בנות אחי שיגידו מה שיגדו בסוף זה לא ממש משנה להן ואם אחת אוהבת אותך היא תואהב אותך גם אם הבאדי בילדינג |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תגובה יפה ארבל.
אמיר מה השאיפות שלך בכלל ? באמת להיות בודיבילדר עצום? תחרותי? או סתם חובבן כמו רוב רובנו כאן שנותנים את הנשמה לגוף שרירי וחטוב ככל הניתן אבל לא מעבר. אני שואל כי אתה עדין צעיר מדי לדעת מה יהיה בעתיד, מחכה לך מעבר לפינה עוד 3 שנים של צבא , 3 שנים זה המון זמן אם תיהיה באיזה בסיס סגור או שרות קרבי, שבמהלכו לא תזכה להתאמן בכלל ולא יהיה לך זמן לחשוב על משקולת אפילו.... ואולי אחרי צבא כמה שזה נשמע מוזר עכשיו, לא יהיה לך זין בכלל לחזור להתאמן, אתה תרצה לטוס איזה שנה לדרום/צפון אמריקה/מזרח אסיה...תחזור תכיר בחורה תירשם ללימודים גבוהים, תצטרך ללמוד רוב שעות היום חלק מהזמן גם לעבוד לממן תלימודים או ת'טיול.... אני לא יודע למה המשפחה החברים וכולם לחוצים עליך....כי עד שלא תסיים צבא ו"תתבגר" ותמצא את עצמך, כל מה שאתה עושה בהווה הוא בגדר ההווה....אף אחד לא יודע מה יהיה מחר.
![]() |
#18 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כן זה השלב המעפן הזה.
תלוי בסביבה שאתה נמצא בה זה בא אחרי המחמאות באיזה מאסה שהלכה טוב מאוד... אני בהתחלה של השלב הזה... תשמע אתה צריך לשים זין כי לעומת אנשים כמו Fff (ההומו הזה שפתח שתי משתמשים בפורום תחפש הודעות ותמונות שלו תראה) אתה לא צריך להיות זנזונת בשביל שיצליח לך עם בנות כי לך יש את האפשרות להיות אלפא.
![]() |
#19 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() אז ככה..
תודה רבה לכולכם.. במיוחד יואב, אורי וארבל חלקכם חשבתם שיש בי איזה כוונה להפסיק בגלל המצב.. טעיתם.. כולה עניין אותי מה דעתכם ואולי לשמוע קצת על המצב שלכם ואיך את מתמודדים איתו. רן, כן אני רוצה להיות מפלצתי, להתחרות, להרים משקלים שהם פי 4 ממשקל הגוף שלי. ובקשר למה שאתה אומר בקשר לצבא.. אני דיי הולך כנראה לצאת על רפואי או להיות ג'ובניק שחוזר יום יום הביתה.. נדבר כבר באיסיקיו באמת יש לי כמה דברים לשאול אותך אתה לא מאוד רחוק מהתקופה הזאת של הצבא. יאללה חבירם לילה טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תראה. אתה מתאמן, ומן הסתם אתה יותר חזק מרוב האוכלוסיה הזאת נכון?
אז יאללה, מהיום כל מי שפותח את הפה, ישר פליק. אבל תביא בהם עדינים כאלה שיכאב אבל לא יותר מדי. אם מישהו לא מבין את הרמז תגביר את עוצמת הפליק. ככה הם יסתמו מהר.