|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כן, אני חושב שאנחנו לא פועלים, ושאין לנו באמת פצצות גרעין כי כדי לייצר דברים כאלה צריכים כור גרעיני גדול בהרבה מהכור הפיצי בדימונה, והוא אגב משומש למחקר ולא להכנת נשק גרעיני. כן, אני חושב שאין לנו מספיק חיילים כדי לעמוד במתקפה רצינית ושהמילואימניקים הקרביים עכשיו כולם עם כרס בירה ולא יכולים לרוץ חצי קילומטר. אפילו אלוהים לא יכול לחלץ אותנו מהבור הזה
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה טבע האדם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין, אין אנשים חכמים מכם שמטפלים בזה? (הממשלה)
אם אנחנו מודעים לכל הדבירם האלה, בטוח שפולטיקאים בעלי כוח יודעים, ואנחנו הרי יודעים שהם לא ייתנו למדינה שלנו ליפול. אני לא מבין הרבה בפוליטקה, אבל אני מאמין שהאנשים בעלי הכוח נמצאים במעמד שלהם מסיבה נכונה. או שהדמוקרטיה דפקה אותנו. ![]()
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אין להם כוח פוליטי? בדמוקרטיה הכוח הפוליטי נקבע לפי קולות. עוד משהו,כמו שנאמר בסרט, כל הממשלות האירופאיות פועלות על פי שיקול אחד בלבד, איך לא לעצבן את המוסלמים שלא יתפרעו. זאת אחת מהסיבות לתמיכה של הצרפתים בערבים, היה לי מרצה שעבד בצרפת והוא אמר בפירוש שהממשלה מחליטה החלטות עם שיקול אחד בראש, איך לא לעצבן את המוסלמים. כמו שנאמר בסרט, יש איזורים שלמים באירופה שבהם כוחות המשטרה לא נכנסים אפילו, הם קוראים לזה שטח מוסלמי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() אפשר הסבר שאומר במה הוא יותר טוב מכל מי שהוא מגדף בכל הסרטונים שלו? אנשים חיים כל הזמן בסרטים שהעולם סובב סביבם. לא צריך להשמיד אף אחד, תקלטו כבר! אני נזכר עכשיו בפוסט שטען שהשחורים מיותרים. אנשים שחושבים ככה לגבי גזע כלשהו - אני לא רוצה להגיד מה אני חושב עליהם בפומבי.
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בין אם אתה רוצה או לא העולם הוא מאבק של מדינות/גזעים/לאומים על המשאבים של כדור הארץ,השליטה בו וההשרדות בו. החזק מוחק את החלש, החזק שולט. ככה בנוי הטבע, וגם הטבע האנושי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
הושעה
|
![]() תגידו מה שתגידו, אי אפשר לתקן את העולם - הוא זורם בצורה ספונטנית.
![]() |
#10 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
נ.ב לסיקספאק , אני לא יודע בקשר לזה היהודי או לא , אבל 67% לפי כמה חוקרים שיש אלוהים , (אם יש ישות עליונה או לא אי אפשר לדעת הכוונה לאלוהים) אז מאיפה הפלצת שהוכח? מזה שלא מצאת שקל ברחוב והעולם אכזר? אהה ויש לי כבר ארגז שלם בראש עם איך אפשר למחוק אכלוסיות שלמות בשקט או למנוע התרבות טבעית.
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ארץ זבת חלב ודבש, גם כן... תכלס אני לא יכול לחשוב עם מיקום גיאוגרפי עלוב יותר מארץ ישראל. לגויים הוא הוריש את אירופה עשירת המחצבים ונעימת מזג האוויר עם בנות מקומיות כוסיות, לערבים הוריש נפט... אחד מהמשאבים הכי חשובים בעולם. לאינדיאנים הוריש הכל, עד שבאו הבריטים והספרדים וגזלו מהם ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתאכלס אחי ... לפי התנך ארץ ישראל אמורה להיות מסיני בערך עד לנהר ות הפרט והכי דקל בעירק הרבה יותר גדולה מי שחילק תמזרח התיכון היו הבריטם והצרפתים וכרגיל דפקו תיהודים אני בכל זאת מאמין מאוד בה' ולא יפסיק להאמין לעולם כל עוד אני חי וימשיך לקיים את המסורת היהודית ( לא דתי אבל תמסורת) לדעתי זה חשוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים ארץ ישראל מבחינת גיאוגרפיה המקום הכי מושלם שיש ואני יסביר למה , סופות טורנדו הוריקנים אין צונמי אין בארצות הברית כתוצאה מהתחממות כדור הארץ לפי מדענים הולכת לספוג כאלו מכות צונמי וטורנדו ראה ערך קטרינה אירופה הולכת גם להיות מתחת למים ואיפילו ראיתי סרט לפני איזה שבוע ב נשיאונל ג'אוגרפיק על איך שבמקום מסויים שיש בו הר געש המדענים צופים שחתיכה מהר הגאש הולכת להתמוטת לתוך הים ברגע שזה יקרא צונמי אדיר יותר ממשהיה לפני שנתיים הולך לעבור על חצי מאירופה ואחרי 10 שעות להגיע לארצות הברית וגם שם להטביע
(אגב יש קשר חח קראתי באתר שמחר אמור להיות צונמי בארצות הברית אתר שאומר שהוא מדבר אם אלוהים ומלאכיו חח בוא נחכה ונראה)
![]() |
#17 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מתי אמרו?? וגם אם אמרו , אמרו שיהיה אבל בארצות הברית כל הזמן יש ובאירופה ובשאר מקומות העולם גם טורנדו כל הזמן בכל המקומות חוץ מישראל ואגב לא צריך יותר מידי להתלהב מדלק ונפט שהוא יגמר הערבים האלו נחשבים כמתים בהנחה שלא יהרגו אותנו קודם חח ואגב מי שאמר שבישראל הכור זה למחקר תיקרא קצת על יריחו 3 ותחשוב למה מכחישים שיש לנו אותו פרי פיתוחם של תעשיות ישראל (מכסה את כל אירופה בתווך כולל אירן ) http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%...99%D7%97%D7%95
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כה six pack אני יודע שזה הזוי חחחחחחח
![]()