|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בזמן שלטון הברזל של הקומוניזם חיים בן פסח פוצץ ועשה פעולות חבלה למטרות של הממשלה הסובייטית ונלחם בשביל להציל ולהוציא את יהודי ברית המועצות החוצה. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
תראה את הוידיאו הזה במקום להיות אנטי כל הזמן.. http://www.youtube.com/watch?v=YJYnV...watch_response |
|
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() אם הוא חצי אשכנזי שפעל להצלת היהודים בבריה"מ אבל מנגד מזבל ת'שכל שחבל שהיטלר לא השמיד את השאכנזים וכמה שהם רעים - אז מה הנקודה שלו בעצם?!
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני קורא את הפוסט הזה ונקרע מצחוק.
מי שמאמין לאדיוט הזה, שיהיה בריא
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עמרי תעשה טובה תסע לכיוון הבורסה קח איתך 1000 שקל ותתפרע למה את החייב את זה.
אני לא מאמין שבאמת קראתי מה שכתבת בושה לי"ב שאתה המנהל בעצם אני לא מבין למה אתה מנהל לא ראיתי אותך עוזר בשום דיון חוץ מדיונים פוליטיים אני חושב שעידן +המנהלים הטכניים מספיקים בהחלט. וחלאס כבר עם ההגדרות האלה של "שמאל" "ימין" בגלל זה יש פילוג בעם עם כול ההגדרות האלה אנחנו כעם ישראל חיביים להיות מאוחדים ולא לשנוא אחד את השני. ואני מאמין שללא קשר כאשר יבוא מנהיג טוב חזק לא קשור עם הוא "מהשמאל" או מ"הימין" הוא יהיה ראש הממשלה כי זה מה שאחנו צריכים מנהיגים חזקים כמו בגין אריק שרון ורבין כאלה חדורי אידיאלוגיה ולמרות שניתן לראות שהיו הבדלי אידיאולגיה בינהם הם נחשבו למנהיגים גדולים שרצו באמת לעשות שינוי |
![]() |
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אגב שכחת את דוד בן גוריון ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בלינקי אתה חושב שכל ה-8000 הודעות שיש לו זה מדיונים פולטיים? עומרי עוזר ועזר הרבה בתחום התזונה והאימונים וכד', הוא גם מדריך חד"כ מוסמך.
וזה שהוא מנהל זה לא מחייב אותו לעמוד דום בפורום אימונים ולהתחיל לענות על שאלות..תפקיד המנהל שונה ומגוון, בראש ובראשונה שמירה על סדר הפורום ועד לקבלת הודעות למייל לתלונות-מענות/בקשות/שינויים וביצועם.
#16 |
הושעה
|
![]() עומרי, אני לא אומר שלא, אבל אתה יכול להסביר לי (מתוך סקרנות, לא התנגדות) איך זריקת רימוני עשן לתוך תיאטרון שבו מופיעים רקדנים סובייטים משפיע על עלייה יהודית?
#17 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי,
אין לי דרך אחרת לתאר זאת. אתה חתיכת מטומטם. סלח לי, כי איני נוהג להתבטא בגסות רוח, אך אין ברירה. ד"א, לדעתי כאן גמרת את ההנהלה שלך בפורום זה כשגיל יקרא מה כתבת. מדוע אתה מתכחש לדבריו? מדוע אתה מצדיק אותו ומנסה לסלף את דבריו כדי שיראה בנאדם שפוי? קשה לי להבין כיצד אדם שפוי אינו מזדעזע מדבריו.. הבנאדם חולה נפש ובמלוא הרצינות, צריך לאשפז אותו. אתה מתנשא מעל הקהילה שאתה מנהל ובעצם יורק לבאר ממנה אתה שותה. אך מילא הייתה סיבה להתנשאות - אך אין. אתה קשה ההבנה בכל הסיפור הזה. הנה לך שחור על גבי לבן (יותר נכון אדום) - גיבורך ש"הציל יהודים בבריה"מ" טוען כי יש להשמיד את היהודים האשכנזים שהם טמאים ובוגדנים, מהלל את היטלר, "היטלר הגדול" הוא מכנה אותו ומציג תמונות של היטלר. כמו כן, הוא גם טוען שלא הייתה השמדה של יהודים בארצות ערב. בתור בנאדם שדודו ניתלה בעירק בשל היותו יהודי ושמע לא מעט סיפורים על הפוגרומים בעירק.. ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
גורם לתסיסה בעם היהודי, שנאה, הסתה, בורות, חוסר הכרה באחר ומה לא. אני אפילו לא צריך להסביר את עצמי, כולם פה מספיק אנושיים (אני בטוח) כדי להבין מה הבעיה בתמונה הזאת. רק תסתכלו על הזבל הזה! לזרוק את זה לפח בבית שלי אני לא אסכים!
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() אני לא הייתי אומר על עומרי שהוא מטומטם, אבל בן אדם שמציג דעות כאלה (חיים בן פסח) כמו שארז ג הציג מעליי הוא מטומטם עד מעל הראש. אולי כביכול בן אדם טוב, אבל מטומטם. מה שמוצג בתמונה שארז ג הביא זה פשוט בולשיט, וכל קריאה להשמדת גזע על פי ביסוסים כאלה היא בולשיט.
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |