|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חזק מאוד!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תודה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אימון יום חמישי חריףףףףףף ביותר ! התחדשתי לי במראה גדולה וזה פשוט משנה את כל האימון !
סקוואט: 60 ל5 80ל5 100ל5 122.5 ל5 145 ל3 p.rrrrr פשוט מעולה לא כבד בכללל 107.5 ל8 גיהנום אבל סבבה דחיקה: 20ל5 35ל5 50ל5 65ל5 80ל3 p.rrrrr כבדדד אבל ננעל הכל! 50ל8 קללללל מתח סופונציה: b.w +20 3*3 p.rrrr דיי קשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ואו, מפלצת כבר אמרנו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() חחח תודה אחי התערבתי עם חבר שלי שיהיה לי 150 לשלוש לפני גיל 16
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() רגע, מה? אתה בן 15?
תמות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() חחחחחח כן אחי עוד שבועיים בן 16 רוצה להגיע לmr1 170 בדדליפט גם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אימון יום ראשון:
סקוואט: 60ל5 80ל5 102.5ל5 125ל5 145ל5 P.RRRR קשההה ברמות אבל הכל עלה דחיקה: 30ל5 40ל5 52.5ל5 65ל5 80ל4.5 P.RRRR חתירה: 60*1ל5 70*2 ל5נ סה"כ אימון בהתחשב שהחסרתי הרבה שעות שינה כי הייתי בחרמון יום חמישי בלילה ולא ישנתי באותו יום וגם היה לי אימון ספורט היום שתפס לי את החזה אבל נאכל טוב נתאושש ונעלה משקל בדחיקה סרטון סקוואט 145 קילו ל5:http://www.youtube.com/watch?v=ivnIS...ature=youtu.be סרטוני החתירה עוד מעט בשביל ביקורת שבוע טוב לכולםםםם |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חולה.
בקשר לסקוואט זה נראה כאילו אתה לא שובר ויש מצב שהמוט לא עולה ישר אבל קשה לראות מהזווית הזאת.. כך או כך חזק מאוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() כן אני יודע שמהזווית הזאת לא רואים טוב אבל אני שובר אני רואה דרך המראה עצמה שהחריץ יורד מתחת לחלק העליון של הברך אם אני יימצא זווית יותר טובה אני יעלה משם
תודה בכל-זאת! http://youtu.be/WknBXXfKRlc חתירה 60 קילו תודה למי שייתן ביקורת |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אהבתי את הסרטון של הסקבט(אחיך שמה באטרף? הרג אותי פה) בכל מקרה תן צילום מהצד שנוכל לראות עומק גם.
כל הכבוד
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() חחחחח כן אחי הוא נכנס לרייג' יותר ממני
ובקשר לזווית זה קצת בעייתי כי המקום אצלנו קטן מבחינתי אני יודע שאני שובר אני רוצה לצלם מהרצפה ובשביל זה אני אצטרך להזיז את הספה ואני מפחד שאם אני ייפול לא תהייה לי תמיכה אבל ננסה לארגן משהו! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() הסקואט לא נראה מלא אבל מאמין שזאת הזווית..
למה אתה שם רצועות ברכים? ואם כבר אתה שם למה מעל מכנסים? אגב איפה אתה מתאמן? זה בבית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אני שם בגלל משהו שהיה לי בברך ואני שם מעל המכנס כי זה יותר נוח לי ! למה זה משנה משהו?
וכן אני מתאמן בבית |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() כי רצועות שמים מעל הברך עצמה..
ורצועה לא אמורה ליהיות נוחה.. היא אמורה לתת לחץ מה היה לך בברך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() תאמת אין לי ממש מושג מזה היה זה היה שהייתי קטן והאורטופד המליץ על הרצועות האלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד על הסקוואט אביב!!!! סחטיין על הpr!! משקל מכובד מאוד והבנט אובר רואו גם מכובד
שוב סקוואט חזק מאוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() תודה רבה גולני !
איך החתירה מבחינת טכניקה ?טובה? |
![]() |
![]() |
![]() |