|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה יכול לשבור צלע לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד, גם שהייתי מפצל, עניין אותי מה ההגדרה הזאת "עובד יפה ונקי".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() מן הסתם שהטכניקה שלי השתנתה עם השנים דברים משתנים אתה יודע.בכל אופן בוא נסגור את החפירות האלה, אולי נעלה סרטונים אפילו שיהיה משהו יותר מוצק לדבר עליו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איך בדיוק ללחוץ לפי הרגשה != ללחוץ לפי הרגשה? אנלא מנסה לעקוץ אותך או להתנגח בך. אבל אם אתה חושב שבנץ' פרס זה ללחוץ בלי טכניקה אתה סתם טועה ומטעה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() בכל דבר יש טכניקה, אצלי פשוט לחיצת חזה זה מובן מאילו זה מה שניסיתי להסביר פה.אני יעלה סרטון ואני מבטיח לך שאתה תראה שאני לוחץ כמו שצריך, ולמה שסייקלה אמר למעלה אין דבר כזה ללחוץ 140 קילו עם גב ישר ברור שאני עולה קצת מהספה אבל אני לא עושה את זה בצורה מוקצנת כמו בסרטונים שראיתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() יצרת לעצמך כאן שם רע בקרב הטרולים אז אוט' קישרתי אותך לבחור מסויים מהמכון שלי שלוחץ אצלינו הכי הרבה (3 פלטות) אבל רחוק מהחזה ח(חצאי חזרות) רוב החזרות עם הספוטר ורגליים עושות ברייקדאנס על הספסל ובכל זאת הוא כנראה לוחץ יותר ממני...
בbb לא חובה לתת טכניקה מוקצנת כמו בpl (קשת מטורפת, רגליים אחורה מאוד, כתפיים מכונסות פנימה) אבל צריך ללכת איפשהו אמצע הדרך. אני יכול להגיד שגב צמוד לכל אורכו לספסל זה גרוע מאוד לא משנה למי, וגם חברים שלי שצוחקים על הטכניקה המוקצנת שלי לוחצים עם קשת כלשהי... ובאמת תעלה סרטונים אולי אתה באמת לוחץ סבבה לגמרי. מה שכן... השינוי חשיבה והרגלים בין "איך נהוג לעשות את התרגיל" לבין "איך נכון לעשות את התרגיל" הוא ענק, ולפעמים כרוך בירידה משמעותית של משקלים בטווח הקרוב, והמון תרגול וזה מה שמונע מאנשים ללחוץ כמו בני אדם. אני יכול להגיד לך שלפני המון המון זמן לחצתי 100 קילו(בזמנו זה היה הרבה) אבל כמו בילדר ממוצע חצאי חזרות והקרבתי המון ק"ג כדי ללחוץ כמו בנאדם...
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() יאללה אני מחכה לסרטון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש הבדל בית לקשית תגב לבין להיות עם התחת באוויר, חבל שגם את זה אתה לא יודע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הכי אני אוהב שבא מאמן ואומר לי "וואי וואי חבל על הגב שלך" ועוד עם משקל כזה?! (100-110 קילו זה לא באמת רציני)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אספר לכם בקצרה על סקאוט וחברה ישראלים! און בסון בארנולד קלאסיק לפני כמה שנים ניצח עם סקאוט של 500 קג במשקל גוף 125 קג! אלחזוב באליפות עולם שבר שיא עולם בסופר כבד משקל גופו היה 155 וירד עם 570 קג!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
הסקוואט הכי חזק שראיתי עם עומק נורמאלי (ipf) וחליפה שכבה אחת הוא 480kg בraw זה כבר סיפור אחר. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() דיפ סקאוט נקי אני היתחרתי ב10 אליפיות עולם לפחות ישבן יורד מתחת לקו הברך לא מקבלים אישור לסקאוט בwpc וב gpc אם זה לא עמוק און בסון וגם אלחזוה הם אלופיי עולם! לאלחזוב 570 קג זה הסקאוט הגבוה בהיסטוריה בתחרות רשמית! ןלאון בסון 500 במשקל גוף 125 תוצאה מדהימה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() אין סירטון = לא קרה.
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
העומקים של wpc, gpc, wpo, spf, ipa כולם גבוהים ועם ציוד מקסימלי. אין ספק בכלל שהם חזקים, בעיקר ולאד, אבל כל יומיים צץ אירגון אחר שמחלק תארים. כדי להיות אלוף עולם באמת צריך להתמודד עם הטובים בעולם בחוקים שלהם, לא כשהחוקים לטובתך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() מאיפה אתה יודע אם זה עומק תיקני או גרוע תלמד משהו! והוא תגיד שאפו כול הכבוד סקאוטים של ישראלים חזקים מהטובים בעולם!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ילדים בואו ואלמד אתכם משהו לא מקריאה באנטרנט! בwpc ..במהלך השנים !ואליפות עולם הראשונה בא התחרתי בפסקרה איטליה 1990ב לא יודע איפה אתם הייתם! שפ הייס בארהב שבר את שיא עולם בדד ליפט 419 קג בלי חליפה! חראט בדנאורס מהאיש החזק לקח מקום ראשון בסופר כבד! גסי גקסון האגדי ב75 קג משקל גוף ירד עם 330 קג סקאוט! רשל שרון בנשים 275 קג סקאוט! ועוד על wpc אדי בולדון 440 קג דד ליפט כמה שנים אחרי.. ועוד הרבה טובים אחרים.. ולאד בווינגיט משך 400 וכול מה שכתבתי פה זה דברים שראיתי בעינים שלי במהלך השנים! ולא נישכח את אייל חסון 310 קג לחיצה חזה מושלמת במשקל גוף 100 קג, אז די מספיק לקשקש תלמדו לפרגן ואל תורידו את הפורום הזה לקרשים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון סיבולת וכוח מתפרץ | Ballantine | אימונים | 3 | 08-03-11 02:12 |
מסה וכוח | R&R | אימונים | 3 | 16-10-09 18:10 |
כוח מרבי וכוח מתפרץ (רק למבינים). | G.I.Joe | אימונים | 1 | 09-03-08 15:55 |