|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה כותב מגילות על מגילות למה בילדינג הוא הילד המקופח של הספורט הישראלי, ומקבל תשובה. אף אחד לא ירד על אף בילדר, כל מה שה"טרולים" אומרים על בילדינג בקטע של ביקורת נאמר גם על ידכם, והירידות שיש על בילדינג בארץ ברמה האירגונית אלה דברים שאתה המטיף הכי גדול בהם, אז תפסיק לקפוץ על כל דבר. עד כמה שאני זוכר, מילה רעה אחת לא יצאה מהפה שלי על האשם, אנטון, מאור זרדז, עמית ספיר או כל בילדר אחר. האמת? כולל אותך. ואם בפוסט של מאור מישהו יכתוב לו "חצאים" אתה והחברים שלך לא צריכים לקפוץ. מי שמעלה תמונות\סרטונים לפורום שיידע לקבל ביקורת, כנ"ל באשכול העתיק של איזה בילדר מפורסם שעשה במקרה הטוב רבעים. גם בפוסט של השלד קפצו אנשים ואני לא זוכר שהשלד כתב שהוא הולך לתת להם באן, או התבכיין בצורה כלשהי. יש פה מספיק אנשים שמסתלבטים או מעבירים ביקורת על אנשם מהצד "שלנו" או עלינו ספציפית, אני רק לא זוכר שאי פעם הגבנו בצורה שאתה מגיב. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 22-03-11 בשעה 22:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
אפשר להכנס לאשכול של קורן שנאלצתי לנעול, לעבור על דף אחד שתיים ולהבין כבר במה מדובר ומה זאת התופעה הזאת שחוזרת על עצמה. אני לא אכנס פה לעובי הקורה, אבל בוא נגיד שמאז שכמה אנשים מסויימים נכנסו לפורום, העבודה שלי כמעט הוכפלה לצורך מחיקה\עריכה ונעילה של אשכולות.
![]() |
![]() |
#3 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
זה לא קשור אם אתה מתאמן כוח או מפתח גוף, זה קשור לאיזה בן אדם אתה. יש אנשים שבוחרים בדרך של להרגיש דחויים כדי לתת לעצמם זריקות מוטיבציה מוזרות, זה די מזכיר emos.
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אגב, כמה משתמשים החליטו להתעצבן מהפוסט שלו וזה חבל מאוד, זה היה סך הכל מהלך כדי להצחיק קצץת וזהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ההטרולות (חלקן לפחות) הן לא נטו נגד הענף, אלא נגד מגמות ספציפיות או אנשים ספציפיים בו... כי יש בודיבילדרים שמגיע להם כבוד מכל ספורטאי בכל ענף ויש מנגד חברה' די עלובים, כמו בכל ענף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני בתור מתאמן כח אוהב מאוד גם את הענף של הפיתוח גוף ונהנה לקרוא כל כתבה פרי ידיו של ניגרי,
באמת כתבות מעניינות. תודה על עבודת הקודש...וחבל שלא כולם יודעים להעריך.
![]() |
#8 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() זאת לא המטרה נפתח הפוסט הזה ...אני מכיר את רוב הבילדרים שהזכרת ומה הקשר ללצחוק איתם לבין מה הנושא של הפוסט אז יש צחוקים סבבה ...זה טוב אבל מפה ועד להכנס לפורום פתוח גוף שנבנה אך ורק למטרה זו ולנסות לחבל בו ולמוריד לו את הרייטינג שזה בעצם פוגע קודם כל בנו העוסקים בדבר יש מרחק אחי...בואו נסכם שכל אחד יבחר את הפורום שמתאים לו שיכבד את עצמו ולא יזלזל בעבודתם של אחרים ...
![]() |
#9 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בכלל, לא צריך לקחת פורום באינטרנט (שהרבה נכנסים אליו בערב אחרי יום עמוס ולפעמים מרוב עייפות ודאגות אחרות לא ממש שולטים במה שהם כותבים - שלא לדבר על זה שלאנשים יש תקופות ומצבי רוח) בכזאת רצינות, פשוט שכל אחד יעסוק במה שמעניין אותו וישפוט אנשים יותר לפי מעשים ופחות לפי כמה פליטות בפורום... פורום מרכז אנשים עם אותם תחומי עניין, אבל עם כל הכבוד - פיתוח גוף או כל ספורט אחר זה בעיקר בלב, בראש, בגוף, במכון ובבית. בשגרת החיים. פורום זה תבלין מאד מינימלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס 75 אחוז מהעידכונים פה בפיתוח גוף תחרותי זה של יאיר (deathman) הוא באמת משקיע בלעדיו הפורום היה משעמם מאוד.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי, בקשר ל"חוטיני" אתה פשוט לא הבנת נכון את אופיר (סקיילה) , הוא דווקא מאד מעריך פיתוח גוף ומתעניין. הוא פשוט התכוון ל"חוטיני" כבגד ים נורא קטן שעולים איתו לבמה והוא לא הבין איך זה מסתדר עם עניין הצניות לגביי המפתח גוף החרדי כנראה שבלהט הרגע פשוט "יצאת" עליו אבל הוא לא התכוון לזלזל. אני מרגיש כמו סנגור שלו משום מה אבל זה באמת לא היה מתאים מצידך לגביי כל השאר, הצדק איתך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() תשמע, אני ראיתי את אופנת ההתבטאות במקומות אחרים, ולכן ברור לי שהעניין של ה"חוטיני" לא נאמר בתום לב.
אגב לא בושה אם הוא היה מתכבד ומבהיר את הדברים, אמרתי כבר שהוא מוערך מאוד פה, בניגוד למזבלה השני שפתח את הג'ורה המטונפת של ולכן הוא לא יהיה פה יותר.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
מה שכן לצדקתם של ה"טרולים" יש הבדל בין מפתחי גוף מוערכים שמתחרים והכל טוב ויפה, אבל כל השאר (גם כאלה שמתחרים) חוץ מבודדים - פשוט סטיגמה מהלכת, והרוויחו ביושר חלק גדול מההטרלות האלה. לגבי מי המטרילים ומה המצב שלהם בחיים זה כבר עניין אחר... אבל אתה יודע טוב מאוד על מה הם צוחקים ולמה הם צוחקים. לא על מאור סטס וכו' אלא על הדבילים הממוצעים במכון.
![]() |
![]() |
#15 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() האשם אתה צודק ב-100%.
שונאים, כמו פראיירים ומלשינים, הם לא מתים, רק מתחלפים. אין מה לעשות, צריך לבלום אותם.
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() אני לא חושב שהחצים אמורים הליות מופנים דווקא לקורן /קפטן שלד ,דווקא הוא מהיותר רציניים ועם ידע בפורום ולרוב נוהג להתשטות בפורום אימוני כח
![]() |
#17 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
לא צריך לנפח כל דבר, לוקחים 3-4 אנשים ומכלילים אותם כקבוצה של אנשים או ליצנים שמדברים באימוני כוח ומחריבים את הפורום הזה, למה שמישהו ירגיש פה שמפנים אליו חיצים, למה מישהו עובד פה בשביל מישהו? צריך להתחיל לשקול מילים? יש מישהו בעייתי תכנס בו תעיף אותו אל תצביע על כל מי שאתה רואה בעקיפין. מבחינתי הפוסטים בפורומים שממליצים לילדים בני 16 ששוקלים 58 לעשות abc עם מנוחה בשבת זה פשע, וכל פוסט שלישי בערך מוצף בשטויות ודברים חסרי בסיס של איזה ילד "מנוסה" בן 17 שנהיה מומחה וזה מה שמשאיר את הפורום הזה ברצפה, אבל בחיים לא הפנתי אצבע ושמתי מישהו בפינה או משהו בסגנון. נראה לי שהנקודה עברה פה וצריך לנעול את הפוסט הזה ![]()
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי שלום,אני מאוד מעריך אותך בתור בנאדם ובתור ספורטאי-מפתח גוף
לדעתי אתה לוקח קצת יותר מידיי ברצינות את כל הילדים המשועמים שכותבים בגנותם של מפתחי גוף יש אנשים שמעדיפים לקבל תצומת לב שלילית מאשר לא לקבל בכלל ותה צריך להבין את זה ופשוט לא להתייחס |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בן כמה אתה שאתה קורא לחברה בני 20++ משועממים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הינך לאטח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשה גדולה מגדולי פורום "פיתוח גוף תחרותי" המלכים - נא להיכנס בבקשה | Mr.O | פיתוח גוף תחרותי | 5 | 07-08-09 14:23 |
אופי ואישיות של מפתח גוף תחרותי | טל יואב | פיתוח גוף תחרותי | 27 | 24-02-09 03:30 |