ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-03-11, 22:21   #1
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
קורן אתה בחור אינטילגנטי, ואתה בשבילם סוג של מנהיג.
אפשר היה לצפות ממך שתרגיע את החבורה הזאת לפני שהם מגיעים איתנו לנקודת האל חזור.
לצחוק זה מעולה, בעצמי נכנסתי לפעמים לכמה אשכולות שלכם והתבדרתי, אבל בשביל מה להכניס כל הזמן הערות מטומטמות כמו "חוטיני" "זה לא ספורט" "אתם לא מקבלים כסף" ו"אייל גולסה הוא שחקן כדורגל" (??!!).
יש פורום שלם שנבנה לשם ההטרלות האלה, אז למה פה?
אגב לגבי האווירה הטובה במכון, ברור שזה יהיה ככה, ואני אגיד לך עוד דבר: כל החבורה ההזויה והמאוד לא משמעותית הזאת, לא תעז להגיד רבע מילה רעה למפתח גוף רציני בפנים, או בכלל למישהו.
לרוב זה אנשים שמעזים להוציא אגרסיות רק כשהדלת נעולה והמחשב פתוח.
עוד לא ראיתי מישהו שנחשף בשם ותמונה ופותח פה מגעיל על אנשים אחרים.

אתה כותב מגילות על מגילות למה בילדינג הוא הילד המקופח של הספורט הישראלי, ומקבל תשובה.
אף אחד לא ירד על אף בילדר, כל מה שה"טרולים" אומרים על בילדינג בקטע של ביקורת נאמר גם על ידכם, והירידות שיש על בילדינג בארץ ברמה האירגונית אלה דברים שאתה המטיף הכי גדול בהם, אז תפסיק לקפוץ על כל דבר.

עד כמה שאני זוכר, מילה רעה אחת לא יצאה מהפה שלי על האשם, אנטון, מאור זרדז, עמית ספיר או כל בילדר אחר. האמת? כולל אותך.
ואם בפוסט של מאור מישהו יכתוב לו "חצאים" אתה והחברים שלך לא צריכים לקפוץ. מי שמעלה תמונות\סרטונים לפורום שיידע לקבל ביקורת, כנ"ל באשכול העתיק של איזה בילדר מפורסם שעשה במקרה הטוב רבעים.

גם בפוסט של השלד קפצו אנשים ואני לא זוכר שהשלד כתב שהוא הולך לתת להם באן, או התבכיין בצורה כלשהי.
יש פה מספיק אנשים שמסתלבטים או מעבירים ביקורת על אנשם מהצד "שלנו" או עלינו ספציפית, אני רק לא זוכר שאי פעם הגבנו בצורה שאתה מגיב.

נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 22-03-11 בשעה 22:25.
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-03-11, 22:57   #2
zivgin
נציג חנות ישראלבודי

הסמל האישי שלzivgin

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
אתה כותב מגילות על מגילות למה בילדינג הוא הילד המקופח של הספורט הישראלי, ומקבל תשובה.
אף אחד לא ירד על אף בילדר, כל מה שה"טרולים" אומרים על בילדינג בקטע של ביקורת נאמר גם על ידכם, והירידות שיש על בילדינג בארץ ברמה האירגונית אלה דברים שאתה המטיף הכי גדול בהם, אז תפסיק לקפוץ על כל דבר.

עד כמה שאני זוכר, מילה רעה אחת לא יצאה מהפה שלי על האשם, אנטון, מאור זרדז, עמית ספיר או כל בילדר אחר. האמת? כולל אותך.
ואם בפוסט של מאור מישהו יכתוב לו "חצאים" אתה והחברים שלך לא צריכים לקפוץ. מי שמעלה תמונות\סרטונים לפורום שיידע לקבל ביקורת, כנ"ל באשכול העתיק של איזה בילדר מפורסם שעשה במקרה הטוב רבעים.

גם בפוסט של השלד קפצו אנשים ואני לא זוכר שהשלד כתב שהוא הולך לתת להם באן, או התבכיין בצורה כלשהי.
יש פה מספיק אנשים שמסתלבטים או מעבירים ביקורת על אנשם מהצד "שלנו" או עלינו ספציפית, אני רק לא זוכר שאי פעם הגבנו בצורה שאתה מגיב.
אני דווקא זוכר דיי טוב את הפעמים שעשיתם מפוסטים בדיחה...
אפשר להכנס לאשכול של קורן שנאלצתי לנעול, לעבור על דף אחד שתיים ולהבין כבר במה מדובר ומה זאת התופעה הזאת שחוזרת על עצמה.

אני לא אכנס פה לעובי הקורה, אבל בוא נגיד שמאז שכמה אנשים מסויימים נכנסו לפורום, העבודה שלי כמעט הוכפלה לצורך מחיקה\עריכה ונעילה של אשכולות.
zivgin מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-03-11, 23:02   #3
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zivgin צפה בהודעה
אפשר להכנס לאשכול של קורן שנאלצתי לנעול, לעבור על דף אחד שתיים ולהבין כבר במה מדובר ומה זאת התופעה הזאת שחוזרת על עצמה.

אני לא אכנס פה לעובי הקורה, אבל בוא נגיד שמאז שכמה אנשים מסויימים נכנסו לפורום, העבודה שלי כמעט הוכפלה לצורך מחיקה\עריכה ונעילה של אשכולות.
ההבדל הוא, כמובן, שאני ציינתי מראש שהאשכול הזה הוא בדיחה ואנשים בכל זאת בחרו לחפש איפה אפשר לריב. אני משער שזה קורה רק בישראל, התנהגות של חראות.

זה לא קשור אם אתה מתאמן כוח או מפתח גוף, זה קשור לאיזה בן אדם אתה. יש אנשים שבוחרים בדרך של להרגיש דחויים כדי לתת לעצמם זריקות מוטיבציה מוזרות, זה די מזכיר emos.
ישן 24-03-11, 01:42   #4
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zivgin צפה בהודעה

אתה מוזמן להסתכל בהודעות האחרונות של ליצן בשם igor ולהבין שזה הדדי.
אגב, כמה משתמשים החליטו להתעצבן מהפוסט שלו וזה חבל מאוד, זה היה סך הכל מהלך כדי להצחיק קצץת וזהו.
ישן 23-03-11, 01:22   #5
JaSoN.B
הקדוש האישי של ארבל

הסמל האישי שלJaSoN.B

עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
שלח הודעה דרך ICQ אל JaSoN.B שלח הודעה דרך MSN אל JaSoN.B

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה

על מה אתה מדבר ביכלל, כל היום אתה רק מחפש איפה אפשר לידחוף את המישפט " בודיבילדינג זה לא ספורט ובלהבלהבלהבלהבלהבלהבלהבלה".

No Pain No Gain!
Train Like A Freak!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Fantast1c :) צפה בהודעה
מזה purse?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s צפה בהודעה
הפורום נראה לך כמו מילון אנגלי-עברי?
JaSoN.B מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-03-11, 00:05   #6
DaSpider
חבר פעיל

ההטרולות (חלקן לפחות) הן לא נטו נגד הענף, אלא נגד מגמות ספציפיות או אנשים ספציפיים בו... כי יש בודיבילדרים שמגיע להם כבוד מכל ספורטאי בכל ענף ויש מנגד חברה' די עלובים, כמו בכל ענף.
DaSpider מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-03-11, 00:30   #7
LiON
חבר פעיל

אני בתור מתאמן כח אוהב מאוד גם את הענף של הפיתוח גוף ונהנה לקרוא כל כתבה פרי ידיו של ניגרי,
באמת כתבות מעניינות.
תודה על עבודת הקודש...וחבל שלא כולם יודעים להעריך.

Be Special !
LiON מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-03-11, 00:31   #8
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי

זאת לא המטרה נפתח הפוסט הזה ...אני מכיר את רוב הבילדרים שהזכרת ומה הקשר ללצחוק איתם לבין מה הנושא של הפוסט אז יש צחוקים סבבה ...זה טוב אבל מפה ועד להכנס לפורום פתוח גוף שנבנה אך ורק למטרה זו ולנסות לחבל בו ולמוריד לו את הרייטינג שזה בעצם פוגע קודם כל בנו העוסקים בדבר יש מרחק אחי...בואו נסכם שכל אחד יבחר את הפורום שמתאים לו שיכבד את עצמו ולא יזלזל בעבודתם של אחרים ...
ישן 22-03-11, 00:43   #9
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01 צפה בהודעה
זאת לא המטרה נפתח הפוסט הזה ...אני מכיר את רוב הבילדרים שהזכרת ומה הקשר ללצחוק איתם לבין מה הנושא של הפוסט אז יש צחוקים סבבה ...זה טוב אבל מפה ועד להכנס לפורום פתוח גוף שנבנה אך ורק למטרה זו ולנסות לחבל בו ולמוריד לו את הרייטינג שזה בעצם פוגע קודם כל בנו העוסקים בדבר יש מרחק אחי...בואו נסכם שכל אחד יבחר את הפורום שמתאים לו שיכבד את עצמו ולא יזלזל בעבודתם של אחרים ...
אני מדבר באופן אישי בלבד ומנקודת המבט שלי אף פעם לא חיפשתי "לחבל" בפורום פיתוח הגוף. אם אמרתי משהו זה תמיד היה או הומוריסטי וברור שהומוריסטי או ברצינות וכדי להוכיח על טעות. אתה מוזמן לבדוק אם אני טועה.
ישן 22-03-11, 03:14   #10
DaSpider
חבר פעיל

בכלל, לא צריך לקחת פורום באינטרנט (שהרבה נכנסים אליו בערב אחרי יום עמוס ולפעמים מרוב עייפות ודאגות אחרות לא ממש שולטים במה שהם כותבים - שלא לדבר על זה שלאנשים יש תקופות ומצבי רוח) בכזאת רצינות, פשוט שכל אחד יעסוק במה שמעניין אותו וישפוט אנשים יותר לפי מעשים ופחות לפי כמה פליטות בפורום... פורום מרכז אנשים עם אותם תחומי עניין, אבל עם כל הכבוד - פיתוח גוף או כל ספורט אחר זה בעיקר בלב, בראש, בגוף, במכון ובבית. בשגרת החיים. פורום זה תבלין מאד מינימלי.
DaSpider מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-03-11, 07:12   #11
אוריין ברוך22
חבר פעיל

תכלס 75 אחוז מהעידכונים פה בפיתוח גוף תחרותי זה של יאיר (deathman) הוא באמת משקיע בלעדיו הפורום היה משעמם מאוד.
ישן 22-03-11, 11:19   #12
nadavmoore
חבר פעיל

ניגרי, בקשר ל"חוטיני" אתה פשוט לא הבנת נכון את אופיר (סקיילה) , הוא דווקא מאד מעריך פיתוח גוף ומתעניין. הוא פשוט התכוון ל"חוטיני" כבגד ים נורא קטן שעולים איתו לבמה והוא לא הבין איך זה מסתדר עם עניין הצניות לגביי המפתח גוף החרדי כנראה שבלהט הרגע פשוט "יצאת" עליו אבל הוא לא התכוון לזלזל. אני מרגיש כמו סנגור שלו משום מה אבל זה באמת לא היה מתאים מצידך לגביי כל השאר, הצדק איתך.
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-03-11, 11:44   #13
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

תשמע, אני ראיתי את אופנת ההתבטאות במקומות אחרים, ולכן ברור לי שהעניין של ה"חוטיני" לא נאמר בתום לב.
אגב לא בושה אם הוא היה מתכבד ומבהיר את הדברים, אמרתי כבר שהוא מוערך מאוד פה, בניגוד למזבלה השני שפתח את הג'ורה המטונפת של ולכן הוא לא יהיה פה יותר.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-03-11, 14:46   #14
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
תשמע, אני ראיתי את אופנת ההתבטאות במקומות אחרים, ולכן ברור לי שהעניין של ה"חוטיני" לא נאמר בתום לב.
אגב לא בושה אם הוא היה מתכבד ומבהיר את הדברים, אמרתי כבר שהוא מוערך מאוד פה, בניגוד למזבלה השני שפתח את הג'ורה המטונפת של ולכן הוא לא יהיה פה יותר.
הגבתי לך באשכול השני, אני לא מרגיש שאני צריך להבהיר את עצמי, אבל כתבתי שם. עקצתי משהו אחר לגמרי. (באשכול על בוכניק)

מה שכן לצדקתם של ה"טרולים" יש הבדל בין מפתחי גוף מוערכים שמתחרים והכל טוב ויפה,
אבל כל השאר (גם כאלה שמתחרים) חוץ מבודדים - פשוט סטיגמה מהלכת, והרוויחו ביושר חלק גדול מההטרלות האלה. לגבי מי המטרילים ומה המצב שלהם בחיים זה כבר עניין אחר... אבל אתה יודע טוב מאוד על מה הם צוחקים ולמה הם צוחקים. לא על מאור סטס וכו' אלא על הדבילים הממוצעים במכון.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-03-11, 21:57   #15
SaharKazes
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014

הסמל האישי שלSaharKazes

כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור

האשם אתה צודק ב-100%.

שונאים, כמו פראיירים ומלשינים, הם לא מתים, רק מתחלפים. אין מה לעשות, צריך לבלום אותם.

ALLMAX ISRAEL
SaharKazes מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-03-11, 18:59   #16
the pharmacist
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלthe pharmacist

כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט

אני לא חושב שהחצים אמורים הליות מופנים דווקא לקורן /קפטן שלד ,דווקא הוא מהיותר רציניים ועם ידע בפורום ולרוב נוהג להתשטות בפורום אימוני כח
ישן 23-03-11, 22:48   #17
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the pharmacist צפה בהודעה
אני לא חושב שהחצים אמורים הליות מופנים דווקא לקורן /קפטן שלד ,דווקא הוא מהיותר רציניים ועם ידע בפורום ולרוב נוהג להתשטות בפורום אימוני כח
להפנות חיצים? מה קרה יש עליהום על מישהו?
לא צריך לנפח כל דבר, לוקחים 3-4 אנשים ומכלילים אותם כקבוצה של אנשים או ליצנים שמדברים באימוני כוח ומחריבים את הפורום הזה, למה שמישהו ירגיש פה שמפנים אליו חיצים, למה מישהו עובד פה בשביל מישהו? צריך להתחיל לשקול מילים? יש מישהו בעייתי תכנס בו תעיף אותו אל תצביע על כל מי שאתה רואה בעקיפין.

מבחינתי הפוסטים בפורומים שממליצים לילדים בני 16 ששוקלים 58 לעשות abc עם מנוחה בשבת זה פשע, וכל פוסט שלישי בערך מוצף בשטויות ודברים חסרי בסיס של איזה ילד "מנוסה" בן 17 שנהיה מומחה וזה מה שמשאיר את הפורום הזה ברצפה, אבל בחיים לא הפנתי אצבע ושמתי מישהו בפינה או משהו בסגנון.

נראה לי שהנקודה עברה פה וצריך לנעול את הפוסט הזה

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-03-11, 17:34   #18
danino
חבר פעיל

ניגרי שלום,אני מאוד מעריך אותך בתור בנאדם ובתור ספורטאי-מפתח גוף
לדעתי אתה לוקח קצת יותר מידיי ברצינות את כל הילדים המשועמים שכותבים בגנותם של מפתחי גוף
יש אנשים שמעדיפים לקבל תצומת לב שלילית מאשר לא לקבל בכלל
ותה צריך להבין את זה ופשוט לא להתייחס
danino מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-03-11, 17:41   #19
הליצן המרקד
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי danino צפה בהודעה
לדעתי אתה לוקח קצת יותר מידיי ברצינות את כל הילדים המשועמים שכותבים בגנותם של מפתחי גוף
בן כמה אתה שאתה קורא לחברה בני 20++ משועממים?
הליצן המרקד מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-03-11, 21:04   #20
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי danino צפה בהודעה
ליצן שכמותך, שלום.
הינך לאטח.
תגובה