|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() יהיה בסדר בעזרת ה'
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב שועליקו
קיבלתה יום סירות ? |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קודם לאח יקר שלי איתי ! שתהיה לך מלז טוב ...באתי קצת באיחור אבל לא משנה חח
ויאללה תשלימו זה פורום של חברים פה אנשים לא צריך להיות לנו בעיות אנחנו אחים ,משפחה |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב אחי!
עד 120 ושתחלים מכל הפציעות שלך. |
![]() |
![]() |
#5 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() דיי
הפוסט שייך לגיימר והיומולדת שלו , שתוק ותן לפוסט להמשיך בשקט אשכרה בזמן האחרון שום פוסט לא עובר בלי איזה עמוד שניים של בולשיט
#6 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Kachok]דיי
הפוסט שייך לגיימר והיומולדת שלו , שתוק ותן לפוסט להמשיך בשקט אשכרה בזמן האחרון שום פוסט לא עובר בלי איזה עמוד שניים של בולשיט[/quot דיי כבר להרגיש חכם? כל אחד בא בלי שום קשר למה שקןרא ואומר שהכל בולישט?? בוא ידידי היקר תסביר למה זה בדיוק בולשיט? יש לך הוכחות לזה ואני יגיד עוד משהו הפוסט הזה של הימלדת של גיימר אמרנו לו בהזמנות הזאת מה אנחנו חושבים על היתנהגות שלו. ואז רק בין מי שכתב את זה לבין גיימר.. ולא בין החכמים האלה שבאים לפה ואומרים שאנחנו הורסים פוסטים.. כי בדוגרי כ אלה פשוט רוצים שהמעמד שלהם יעלה בפורום.. ןעל תסבנו אותי. כי כול מי שאומר שאנחנו הורסי פוסטים הוא סתם קנאי והוא יודע את זה בעצמו ומנסה לקדם את המעמעד שלו בפורום. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() [quote=eliran767]
ציטוט:
תחשוב מה היה קורה ואיך אנשים היו מגיבים לך אם הייתי אומר למישהו מזל רע ונחס ביום הולדת שלו בפנים ולא מאחורי מחשב..ואני לא מדבר איתך על אלימות מה היו חושבים עליך |
|
![]() |
![]() |
#8 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ואתה ממשיך למרות הכל.........
אפחד לא שאל אותכם מה אתם חושבים על ההתנהגות של גיימר , ובטוח שהוא לא רוצה לשמוע את זה בפוסט של היומולדת שלו בפוסט כזה אומרים מזל"ט , איחולים וביי אני שם זין על המעמד שלי בפורום , אני מתנהג כמו שאני,אני בא לקבל מידע ולתרום משלי
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ויש לי עוד משהו להגיד אתה רואה איך נהרסים פוסטים שאנשים כמוך מתרבים ואז אומרים להם לא ליתרב ואז עם נפגעים ומקללים
וכמובן שאנחנו לא פראירים ומחזירים קללות וככה מתחיל הריסת פוסטים. אז אל תתערבו בחרא של אחרים תעשו טובה. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
דיסלקט. |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רואה שמשעמם לך ביית עוד לא הבאת בייד היום? אני דיברתי עלייך עכשיו מה אכפת לך בכלל? לך תביא ביד תירגע קצת ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
אני רואה שאתה נירגע מה זה אני שמח ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא הבקטע שלא שאלו אוצנו על היתנהגות שלו אנחנו בנו ואמרנו מה אנחנו חושבים וניצלנו את המעמד של הפוסט הזה כדיי להגיד את זה.
ואני לא מבין כל אחד פה מרגיש סניגור של גיימר אנחנו פנינו לגיימר לא לך ולא לאף אחד אחר אז אין לכם זכות להגיב. זה כמו שאתה תריב עם חברה שלך ואני בלי לדעת מי צודק יגן עליה איך תרגיש???? אז עוד פעם אנחנו פנינו לגיימר לא לאף אחד אחר אני מבין שגיימר מעורך פה ומחזיקים מימנו ומנסים ליתקרב עליו אבל יש גבול. |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שלא יבנו לא נכון אני לא מהחל לגיימר מזל רע להפך שהיה לא מזל טוב ואני ז שפתחתי את הפוסט הזה בכלל..
רק ערנו לא על היתנהגות שלו זה הכל ואני לא מבין למה כל אחד דוחף את האף שלו למקום שלא צריך. |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לסיכום אתה יכול להגיד לאיתי מה שאתה רוצה אחי אבל תחשוב באמת אם ביום הולדת שלו זה הזמן המתאים.. שבת שלום אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
/\ ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה רוצה להגיד בזה?
|
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() שלפני שאתה אומר לאחרים לא לדחוף את האף שלהם לחרא של אחרים (ואתה צודק בזה), אל תדחוף את האף שלך לעניינים של אחרים.
|
![]() |