|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל הנוזלים ירדו לו...וזה לא 2-3 קילו..זה הרבה נוזלים.. ואחרי זה חיטוב למשו כמו 6 אחוז או פחות.. אין מצב להיות על 82 לדעתי *עריכה- הוא שוקל 98..לא ידעתי חח יש מצב דווקא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() יניב ועוז...
תודה על תגובתכם...רק חבל שאני פי 2 מכם ![]() ברוח טובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() אי אפשר לדעת כרגע, בוא נגיד על המשקל הזה הוא בערך 16 אחוז שומן? הוא צריך להוריד 10 אחוז שומן, 10 אחוז רק שומן זה יורד ל-88 קילו,עוד ירדו איזה 3 קילו נוזלים אחרי הסייקל זה יהיה 84 ככה,עוד ייבוש נוזלים ומים שיורדים בעקבות החיטוב ודלול גליקוגן זה 5 קילו ככה אולי יותר אין לי מושג כמה זה בדיוק הייבוש של התחרות אבל סביר להניח שבשביל להיות במצב טוב על הבמה אחרי כל החישובים האלה זה יהיה 78-80 קילו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() מעצבן אותי שכל השחיפים מתעוררים פתאום ואומרים מסה נחמד כשאנשים מפרסמים תמונות על 52 קילו הם מקבלים תגובות יותר טובות
לדעתי הכל קנאות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אוקי תשמע הידיים נראות עשר, ממש טובות החזה והגב לפי דעתי פחות הרבה פחות.
הטרפז גם נראה חבל על הזמן והכתפיים מפגרות מאחור |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
מחר אני אצלם עוד פעם עם חימון והכל דוקא הגב שלי זה הצד החזק והכתפיים גם לא גרועות התמונות נדפקו במיוחד בשבילך אני יפרוס כנפיים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנאדם הציג פה אחלה מסה וד"א האחוז שומן לא כזה גבוה כמו שעושים פה הבנאדם ברמה תחרותית ,סהכ בן 17 ,אז כמו שאמרו פה- רק ביקורות בונות . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל הכבוד!!
נראה מצויין עושה באמת רושם שהחזה נורא מפגר מאחור הגב נראה מעולה מאוד מאסיבי כנ"ל הטרפזים והידייים.. בכל מקרה נראה מצויין ואתה רק בן 17 למרות שאתה נראה יותר!! אם תחטב ותגיע לאחוזי שומן נמוכים ותרצה להתחרות אז אני בדיעה של אנשים פה תלך להתחרות רק בשביל לצבור נסיון וביטחון על הבמה!! למרות שיש לך סיכויים מאוד טובים לקבל מקום מכובד!! נ.ב שעווה...דחוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() מקום מכובד?
מבחינת מסה הוא הכי גדול שם בקטגוריה שלו אם הא יתחטב טוב והכל הוא לוקח מקום 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() אי אפשר להתחרות גם בתוך 18?
אם זה עד 21 אז מה אני יגיד לו..בהצלחה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי הוא מתחרה השנה אוגוסט 06 יש עוד חבר שבא איתו נראה גם מבטיח שניהם בני 16-17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה טוב. לא הייתי מנחש 98 קילו אבל בהחלט הבסיס שם.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אתה לא מקצועי אתה הנה הצטלמתי תמונות הרבה יותר טובות ואני אעלה אותן בערב אני פשוט כותב לך מהחדר כושר.. מספיק שהגב שלי קוטל 90% מהקטגוריה שלי דבר שני אם אני לא מספיק חכה עד שתראו איזה מפלצת יהיה על הבמה בנאב"א ![]() דבר שלישי אחרי שנת מסה...בעד 21 אני מקבל משו מכובד מספיק לך שאני כולה בן 17 sbb4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר שתדופק עוד שנה של מסה (לא טבעית כמו שעשית עד עכשיו) ותחחרה ב07 בעד 21, אבל עם יותר מסה, זאת דעתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני קורא פה כל מיני דברים....."סייקל"...."לא טבעי"...
שאני אבין, אתה על סטרואידים או מה?
![]() |
#19 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() לפי דעתי אתה נראה ממש אבל ממש מעולה ואל תקח ללב את כל הקנאים למינהם.
לפני שאתה מצטלם שוב הנה כמה טיפים על מנת שכולם יכולו לתת לראות אותך טוב יותר. 1. חובה גילוח כל הגוף השיער מסתיר ומפריע לקבוע כמה פחות או יותר אתה על אחוזי שומן. 2. תדאג לתאורה טובה יותר בזמן צילומים. 3. תבצע פימפום וחימום טוב אל תעשה פוזות כאשר השריר קר. 4. תבדוק טוב טוב את התמונות לפני שאתה מעלה אותם ותקן שוב אם אתה חושב שאתה יכול לבצע את הפוזה טוב יותר זויות של הראש והבלטת השריר למקסימום. 5. תתקרב קצת יותר למצלמה על מנת שנוכל להבחין יותר באיכות השריר. ולעיניינו כתפיים וגב וידיים מרשימות ביותר, החזה דורש שיפור קצת במיוחד העליון. לגיל 17 אחי אתה נראה מיליון דולר ושימתו הקנאים ![]()
![]() |
#20 |
מנהל ראשי
|
![]() הבעיה דוקאטי שאתה לא יכול להסתכל על המאסה עכשיו ולדמיין אותה חטובה כי זה לא יהיה עשיתי לך חישוב מדוייק פחות או יותר של כמה תירד, בשביל הקטגוריה של ה-75 קילו בוגרים זה לא יספיק בשביל להגיע מקום 1,2,3 אבל אולי באמת בשביל הנוער תוכל להתמודד הכל תלוי איך תראה אחרי החיטוב ואיזה סייקל תעשה תוך כדי, ובשביל מה אתה רוצה להתחרות ב-IFBB בשביל שלא יהיו אנשים על הבמה?
![]() סתם סתם, תראה IFBB תצרך לעמוד מול אנשים ששקולים גם 95 קילו כי אין שם קטגוריות משקל, חוץ מזה שאם עמית ספיר מתחרה לא תצליח לנצח אותו, אבל שוב ניסיון זה דבר חשוב מאוד אז אתה יכול להתחרות לא ביג דיל אם לא תצליח זה פעם ראשונה סך הכל. בכל אופן אני אישית פרפקציוניסט לא הייתי עולה על שום במה לפני שנתיים שלוש של סייקלים טובים,אבל זה רק אני. טוב נחכה לתמונות של הערב! עצה שלי תגלח את השיער מה הבעיה? אני מוריד הכל גם בחורף ,קיץ מזה משנה? |
![]() |
![]() |