|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בניתי תוכנית AB למאסה, אשמח לחוות דעת וכמו כן כיצד ניתן לשפר, תודה! בנוגע לדדליפט, לא להציע מכיוון שאניי עושה פיזיוטרפיה, וכרגע התרגיל לא מתאים.
A: חזה: לחיצת חזה עם מוט 3X8 לחיצת חזה עם משקולות יד בשיפוע חיובי 3X8 לחיצת חזה בעמידה cross over 3X8 כתפיים: הרחקת כתף בcross over 3X8 הרחקה אופקית משקולות 3X8 יד אחורית: מקבילים עם משקל 3X8 פשיטת מרפקים עם פולי עליון (חבל) 3X8 בטן: אופניים 3X20 גלגול אגן במכשיר ייעודי 3X10 B: גב: מתח 3X8 חתירה עם משקולת יד 3X8 משיכת פולי עליון באחיזה צרה 3X8 רגליים: סקוואטים 3X10 לאנצים 3X10 כפיפת ברכיים במכונה ייעודית בשכיבה 3X10 יד קידמית: כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W 3X8 כפיפת מרפקים בעמידה פולי עליון ידיות 3X8 אשמח תגובות!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מעולה. תוכנית טובה.
הייתי שם לחיצת כתף תרגיל ראשון בכתפיים ואחריו הרחקת זרועות בכבל קרוס. חוץ מזה מעולה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה כבר במשך 4 חודשים בערך לחיצת כתף זה למה לא הכנסתי את זה לתוכנית הזו בשביל הגיוון.. חושב שכדאי להשאיר בכל זה?
תודה רבה, כיף לשמוע עבדתי על זה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה רוצה לגוון אז אפשר מיליטרי פרס( לחיצה עם מוט בעמידה) או בישיבה בסמית משין.
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אני דווקא מאוד אוהב את החלוקה של הכתפיים ללחיצת כתפיים+הרחקה אופקית
אז אם אתה מכניס לחיצת כתפיים אז במקום ההרחקת זרועות, לא במקום החתירה אופקית (אחרת אתה לא עובד על כתף אחורית) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוות דעת על תוכנית אימונים שבניתי | afff | אימונים | 22 | 21-09-12 11:47 |
צריך חוות דעת על תוכנית שבניתי | OphirRam | אימונים | 4 | 17-05-12 16:44 |