|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב כל תגובה שניה פה, היא סתמית ומיותרת.
אני עובר תמיד על אשכולות, כל הזמן, אתם לא רואים אותי מחובר כי יש לי בעיה להיות מחובר ב2 פורמים שהם על אותו שרת ודומיין, אז אני רוב הזמן כאורח וכשאני רוצה להגיב או לעשות משהו אני מתחבר. אני אגיע לפואנטה, אני רואה פה בכל נושא ש70% מהתגובות בו מיותרות, אין בהן טעם, לרוב מורידות מהכבוד של הבנאדם שכותב אותן, הרבה תגובות אני רואה ששמים איזה סמיילי מסכן שבוכה, ועוד יותר אבסורד שאחרים מצטטים את הסמיילי הזה וכותבים +1 , לאן הגענו? בפורום שלי ספאם שכזה = השעיה , וגם פה אני אתחיל להריץ את השיטה, זה עובר כל גבול, כמות הספאם והשטויות שנכתבות פה גדולה מדי ביחס למשתמשים שנמצאים פה. אני יודע אישית שאנשים מתביישים לרשום פה הודעות בגלל שהם מפחדים שיצחקו עליהם,יעשו מהם צחוק, והם יהיו נושא ללעג, וראיתי את זה קורה פה הרבה, מישהו חדש מגיע, - 10 תגובות , 2 צדיקים שעונים כמו שצריך, ו8 בחורים טובים, שמה עושים? יורדים על הבנאדם ושולחים אותו למטבח, זו לא הדרך, לכם יש יתרון, יש לכם ידע, את הידע הזה קיבלתם הרבה בזכות הודעות שקראתם, אלו שבאים אין להם שום ידע, שום השכלה בנושא, ולכן הם באים ללמוד , הם לא צריכים לפחד לכתוב, זהו פורום שפתוח לכולם ומזמין את כולם לכתוב בו, הפורום הזה מייצג חברה גדולה, חברה שעוזרת לאחרים, וככה גם הפורום צריך להיות! תנו כבוד אחד לשני, אין פה אף אחד שיותר טוב מהאחר, תלמדו לענות בכבוד, זה יותר חשוב מהיקף הבייספס שלכם או שמהשקל שאתם דוחקים בבנץ'. הבעיה שיגיב בצורה לא נאותה ושלא תראה לאחד המנהלים, יושעה, הבא שיספים, יושעה, אחרי מספר פעמים המשתמש שלו לא יוכל לכתוב יותר בפורמים, אז בבקשה, תחשבו לפני שאתם מגיבים, ותנו כבוד לשאר החברים בפורום. הראשון שכבר הושעה הוא המשתמש Nimrod , מי שרוצה לדעת מה הוא עשה שיעבור על התגובות שלו. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|