|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני אחרי הורדה של 32 קילו עשיו הדבר הכי מבאס זה שיש לי עור מדלדל
אני לובש כבר ג'ינסים במידה 28-29 וחולצות מידה s אבל המדלדל תמיד בולט מילא היה קרס בירה, אבל הכל נופל מגעיל כזה :\ מה אפשר לעשות? הבנתי שניתוח עולה בסביבות ה30 אלף וזה יותר מידי עבורי תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() ניתוח זה הפיתרון היחיד שלך..תנסה לחסוך ולחפש מחירים טובים..אני מניח שעוד כמה שבועות המצב יהיה יותר טוב,אבל עדיין יישאר לך העור הזה..אין משהו אחר חוץ מניתוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בטוח שניתוח זה הפתרון היחיד? ניסית להתאמן בחדר כושר? אולי זה יגרום לעור להמתח בחזרה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
כללי:: מושיק
עוסק ב:: מהנדס מכירות
חדר כושר: מרום ספורט
|
![]() ישנם תכשירים על בסיס צמחי שיכולים לשפר את המצב (תתייעץ עם רופא עור) אך לא ניתן לדעת בוודאות האם זה ישפיע במאת האחוזים.
הפיתרון המהיר (אבל היקר) הטוב ביותר הוא ניתוח ולגבי המחירים תבדוק עם קופ"ח / פוליסת הבריאות שלך יתכן ויש השתתפות כל שהיא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אחי אפשר ניתוח אבל זה ישאיר צלקת שם,ואפשר אולי לעשות תקופת מאסה ואולי זה ימתח את העור קצת אז המדלדל ימתח ויהיה פחות בולט לעין,אפשר גם להכניס את המדלדל לתוך המכנס ולא יבחינו,בכל מקרה לא משנה מה אתה עושה תתיעץ עם רופא עור שאתה עם ההוריםשם בהצלחה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() זה גם מה שאני חשבתי תקופה ארוכה של מאסה ואז אולי המצב ישתפר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מנסיון של חבר טוב...שירד איזה 45 קילו, כל הרופאים שהוא התייעץ איתם המליצו ניתוח.
בסוף הוא לא עשה לא יודע למה...
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
למה הכוונה לבלבל את השריר? | itaymadddd | אימונים | 25 | 14-03-10 09:35 |
עזרה עם הצבת מטרה- מסה\חיטוב- מבלבל | tal-iz | אימונים | 20 | 28-02-10 00:21 |
הורדת "מדלדל בבטן" אחרי דיאטה | xxarthurxx | פיתוח גוף-כללי | 19 | 24-12-09 19:44 |
עזרה בהורדת שומנים בבטן ובגוף עזרה בבקשה ! | pimp | אימונים | 2 | 04-02-07 21:10 |