|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() A:
חזה: לחיצת חזה כנגד מוט בספה שטוחה 10x3 לחיצת חזה כנגד מוט בשיפוע עליון 10x3 פרפר עם דאמבלים בספה ישרה 10x3 יד קדמית: בישיבה כפיפת מרפקים עם מוט דאלביו 8x3 בישיבה כפיפת מרפקים באחיזת פטיש עם משקולות יד 8x3 רגליים: בישיבה פשיטת ברכיים כנגד מכשיר 15x3 בישיבה כפיפת ברכיים כנגד מכשיר 12x3 b: גב: בישיבה משיכת פולי עליון מוט צר לכיוון החזה 10x3 בישיבה חתירה לכיוון החזה עם מוט 8x3 בישיבה פשיטת כתפיים כנגד מכשיר 10x3 כתפיים: לחיצת כתפיים עם דאמבלים 8x3 הרחקת כתפיים לצדדים במכונה 10x3 יד אחורית: לחיצה צרפתית כנגד מוט דאבליו 8x3 פשיטת מרפקים עם חבל כנגד פולי עליון 10x3 בטן: רגיל 10x3 נתונים: בן 15 , 1.78 , 80 קילו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוכנית על הפנים. יותר מדי סטים לחזה ולידיים, חרא של תרגילים לרגליים וגם לא מספיק, בגב תעשה bor, דד ליפט ומתח במקום כל המכונות המפגרות האלה ותעיף את כל ההנפות לכתפיים ותעשה במקום פרס כמו בן אדם. אה ואם ממש בא לך תחליף את התרגילים ליד האחורית למקבילים
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אני אעשה בחזה וידיים 2 סטים לכל תרגיל זה יהיה בסדר? רגליים אני יכול להוסיף דחיקה, היא פשוט לא רצתה להעמיס בגלל הגיל הצעיר. בגב יש לי עקמת אז מתח ודדליפט לא הדבר הכי טוב בשבילי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
דדליפט ומתח זה הדבר הכי טוב בשבילך אם הייתי מתחיל לעשות דדליפט כנגד המלצות הרופאים בגיל 15 ולא בגיל 19 הייתי יכול להמנע מהרבה בעיות בדרך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() על הפרצוף תכונית חדר כושר טיפוסית שמוכיחה למה 90% נראים כמו שהם נראים
![]() |
#6 |
|
![]() תוכנית בלי פרופורציות
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בתור מאמן בחדר כושר אני אשמח להצעות ממך לתוכנית
![]() יש לך מסנג'ר\אייסיקיו\מייל או אם אתה יכול לרשום לי פה אני אשמח. ד"א אני לא מבין מה הבעיה כ"כ בתוכנית הנה התוכנית שיש באתר של ישראל באדי: http://israelbody.org/Index.asp?Arti...yID=205&Page=1 מאוד זהות לפי דעתי , מה הבעיה פה? :\ נערך לאחרונה על ידי orpir, 02-03-10 בשעה 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אם שהמידע יבוא ממדריך זה מה שמעמיד לך, אז גם אני מדריך ואני מוסיף שהתכנית הזאת לא בשבילך, אין פה מה לשפר אל תנסה להבין את ההיגיון מאחורי זה, המוח שלך עוד לא התבשל מספיק להבנות כאלה פשוט תבין שמה שאתה צריך זה תכנית כמה שיותר בסיסית עם כמה שפחות תרגילים מבודדים, משהו בסגנון ss
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
כללי:: אלדר אזולאי
חדר כושר: פיטנס בת ים
|
![]() טוב באמת שלא שמת עוד 5 סטים ליד קדמית ועוד 7 ליד אחורית ...
כמה סטים לשריר קטן ה' |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() מי שעשה לך את התוכנית צריך לחתוך לו את האצבעות שהוא כתב איתם את התוכנית..
תשים לב לתגובות פה זה בידיוק התשובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה אתם אומרים על התפריט שבנו לי ? | elad1993 | תזונה ותוספים | 2 | 01-09-09 20:18 |
עזרה על תכנית אימונים שבנו לי | zlatan10 | אימונים | 9 | 22-06-09 18:56 |
מישהו מכם גם אוכל בונזו במכון ? כי במכון ש רוני קולמן מתאמן, כן בכמויות !! | senate | פיתוח גוף-כללי | 6 | 20-07-08 21:20 |
מה דעתכם על תוכנית חדשה שבנו לי במכון? ארוכה מדי? | EyalHa | אימונים | 11 | 14-10-07 13:50 |
מה תנובה עושה עם החלב שאנו שותים | gad57 | פיתוח גוף-כללי | 18 | 20-06-07 18:56 |