|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא במאסה ואני לא בחיטוב. אני בנבחרת אתלטיקה ולא משנה כל כך מה אני אוכל אני לא יעלה משקל כי אני רץ מלא ומתאמן בחדר כושר. קצת קשה עם סדר היום שלי אבל אני מסתדר.
בבוקר לפני בית ספר אני אוכל קורנפלקס עם חלב אני מביא לבית ספר 3 סנדוויצ'ים(לפעמים עם בשר, אבוקדו, סלמון מעושן) ועוד אחד עם חמאת בוטנים. אני אוכל את כל הסנדוויצ'ים במהלך השיעורים(בין 8:30 עד 3:30) בדרך כלל אני אוכל אחד בערך בעשר, עוד שתיים בסביבות 1, ועוד אחד ב3) מייד אחרי הבית ספר יש לי אימון עד 6:30 וכשאני חוזר הביתה אני שותה שייק ואחרי שעה בערך אוכל ארוחה(אורז או פאסטה או תפוחי אדמה עם בשר) לפני שאני הולך לישון אני בדרך כלל אוכל עוד קורנפלקס עם חלב. גובה:188 משקל:85 אשמח לקבל עצות לשיפור ודעתכם. תודה רבה ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ערכים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה מזכיר לי אותי לפני שהתחלתי להתאמן ולעסוק בתזונה וכל מיני בערך הייתי אוכל כמוך.
למרות שהתפריט נראה בסדר גמור לאחד שרץ כל היום! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא כל כך יודע את הערכים, כי כל הזמן זה קצת משתנה. אבל אני באמת מנסה להכניס הרבה בשר וחלב בשביל החלבונים. והרבה לחם, פסטות, ואורז בשביל הפחמימות.
אתם חושבים אולי שכדי לי להוריד/להוסיף משהו?
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אבוקדו וחמאת בוטנים זה מעולה, אבל תקפיד על מקורות שומן טובים באופן קבוע.
הייתי מנסה להעשיר את הארוחה האחרונה, אפשר שייק עם יוגורט אבקה ש"ש וכו' אתה שוקל לא קצת (85) וצריך לאכול בהתאם. (הכוונה היא שהוא לא שוקל 50-60) במיוחד שאתה מתאמן הרבה. לגבי מה שאמרת - לא משנה מה תאכל - כן משנה, אם היית אוכל מעט, היית יורד במשקל.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי הבנתי אותך. אבל מה זאת אומרת תקפיד על שומן איכותי באופן קבוע? אני אוכל חמאת בוטנים כל יום. אתה חושב שצריך עוד?
בכל מקרה, תודה על העזרה וכן, אני ירדתי טיפה במשקל כי עכשיו באמת התחלנו לרוץ הרבה. אבל פשוט אין לי מתי עוד לאכול..(ואני לא יודע למה, אבל יש לי את הפחד הזה שאני טוחן יותר מידי)
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דעתכם על התפריט שלי | d2idan | תזונה ותוספים | 2 | 10-12-08 01:36 |
מה דעתכם על התפריט הבא??? | skepper | תזונה ותוספים | 13 | 03-07-07 18:54 |
מה דעתכם על התפריט הבא? | ilan316 | תזונה ותוספים | 4 | 20-04-07 07:20 |
דעתכם על התפריט שלי | doron21 | תזונה ותוספים | 2 | 05-04-07 23:36 |
בבקשה תנו את דעתכם על התפריט שלי | aviran_p | תזונה ותוספים | 10 | 16-11-06 18:36 |