|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי, אחרי תקופה ארוכה של מאסה (כשנה), החלטתי שהגיע הזמן להרזות ולחטב, ומשום מה.. אף פעם לא שמעתי/למדתי איך לעשות זאת. ועצת המדריכים ב- GO ACTIVE פשוט לא מתקבלת ("רק לרוץ ולחזור למכשירים אחרי תקופת החיטוב").
מכאן, שאני רוצה לשמור על המאסה הקיימת.. ולשלב ריצות של כ-45 דקות? (אפשר פחות?) יש לי כ-10 קילו נוזלים לשרוף אני מאמין ובנוגע לשומן אין לי מושג ואין בכוונתי להתעכב על החיטוב הזה יותר מדי זמן. התוכנית הטובה ביותר תהיה ABCDEF? (עד היום הייתי על ABC) אם כן, אם מישהו יוכל למפות לי אותה (לדוגמא: A-חזה, B-כתפיים וכ'). כמו שאתם מבינים אין לי מושג איך לגשת לזה. להפסיק עם האבקת חלבון? מכשירים לפני או אחרי הריצה? המון תודה לעוזרים שיעשו לי סדר פה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() Abcdef מוגזם.
גג abcde. קצץ את כמות הסטים שלך. תוסיף אירובי. מה שקובע בחיטוב הוא המאזן קלורי, לא האימונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בחיטוב אתה צריך תדירות גירוי גבוהה לכל שריר, לכן מומלץ fbw/ab
תכנס לפורום תזונה, יש שם מדריך לחיטוב ויש גם באתר הראשי של ישראלבודי מדריך של גיל גרנות לחיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() +1234
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() עוד מישהו יוכל להשקיע קצת ולא להפנות אותי למשהו שכבר קראתי? :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() + השאלה העיקרית שלי היא כמה זמן יש לעשות פעילות אירובי בכל אימון? אני חשבתי על 45 דקות.. הגיוני?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בסביבות ה1600 קלוריות ליום יהיה סבבה, 2000 זה בערך מאזן ניטרלי. אבל כדאי להיות במאזן ניטרלי כמה זמן לפני שעוברים לחיטוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|