|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי אז ככה לפני כחצי שנה הייתה לי בעיה אורטופדית קשה באיזור הגב כתפפיים ונאלצתי לבלות בבתי חולים ועוד לפני זה התאמנתי והכל היה טוב עכשיו ככה.... עוד חודש אני יכול לחזור להתאמן במכון בדיוק כמו פעם אבל עכשיו הקטע הוא שאני מרגיש ממש חלש ושירדתי בטירוף ולא אותם משקלים ממש ירדתי וזה מדכא...
השאלה שלי היא תוך כמה זמן אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו ואפילו ליותר מזה? ואיך אני שומר על הגב וכתפיים שלא יהיה בעיות שוב? יותר חשוב לי האמת זה לדעת תוך כמה זמן אני חוזר למצב הקודם שלי? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איך אתה שומר על הכתפיים והגב זה לא נראה לי מישה ויוכל להגיד לך מכיוון שלא נתת שום פירוט על הבעיה שהיתה לך...
בקשר לזה שאתה רוצה לחזור לעצמך זה הכי מבאס... במקומך הייתי מתחיל עם ss ולאט לאט מתקדם |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() היה לי פריקת כתף וחשד לפריצת דיסק זה בסוף לא היה פריצת דיסק אבל היו כאבים ממש חזקים זה היה סתם משהו
אתה יכול להסביר לי בדיוק מה הכוונה ss?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תישמור על גב ישר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אחרי תקופה ארוכה של הפסקה יש להתחיל שוב בהדרגה. הגוף שלך מגיב אחרת מגוף אחר, ולכן אין תשובה מוחלטת לשאלתך. בנוגע לבעיות האורטופדיות- אילו בעיות היו לך בגב ובכתפיים? ללא נתון זה קשה להשיב על שאלתך. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|