![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט ירד לי החשק מאימונים אני מרגיש כאילו אני הולך ולא יעזור מה אני יעשה אני לא התפתח ואין טעם ללכת למכון קרה לכם דבר כזה? משהוא שיעזור<?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש משו שיעזור, קוראים לזה לא ליהיות עצלן, כח רצון ואישיות חזקה.. שניה אני יחפש לך מאיפה אפשר להוריד את זה
![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() משבר מנטלי , לא חושב שיש סיבה לכזה דבר אחי , כל עוד תשקיע יותר ככה תגדל יותר , כל עוד תשקיע יותר ותעבוד נכון יותר כך גם תגדל יותר וגם מהר יותר .
תסתכל על התוכנית אימונים שלך , תסתכל על משקלי העבודה שלך על כמות החזרות וכמות הסטים והכי הכי חשוב בשביל לגדול צריך לאכול כמה שיותר ולהוציא כמה שפחות קלוריות , ברגע שתכניס אחרי כל ההוצאת קלוריות היומית שלך 500 קלוריות , אתה תגדל . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ויש לי שאלה
נגיד אני עושה שבוע של חזרות של 10 ואחרי זה שבוע של חזרות של 5 בשביל לעשות כוח בשבוע השני יעלה המשקל שלי בחזרות של ה10? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה לי אתה צריך לעשות שבוע של קריאת מאמרים, ולמידה על פיתוח גוף (יש מספיק חומר באתר)
מה שיש לך זא לא חוסר מוטיבציה, זה חוסר ידע בשילוב עם אי וודאות.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() רוצה להראות ככה? אם לא, לך להתאמן.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Bono הרגתה אותי עם השחיף הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ו אמיר תודה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() וואוו אני לעולם לא אפסיק לאכול , לעולם לא אפסיק להתאמן ... אני עוד התבאסתי שבגלל
הדלקת שהייתה לי והמשקל שהורדתי אני ממש שחיף.. הסתכלתי עליו, מצבי טוב ![]() תיקון מצבי מעולה רצח! ![]() תודה... ![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כן ממש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה לא פתחת פוסט של תחילת האימונים שלך לפני שבועיים?!
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא.. התחלתי להתאמן לפני שלושה חדושים
פתחתי על ההתקדמות אבל בזמן האחרון פתאום ירד לי החשק |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
חדר כושר: מתנ"ס עירוני ט'
|
![]() נראה לי קורה לרוב המתאמנים בחדר הכושר.
תיקח לעצמך שבוע חופש, תקרא מאמרים , תצרוב ידע בנושא (בעיקר על תזונה) כשאני קורא מאמרים זה מכניס אותי למוטיבציה . ותחזור חכם יותר לחדר כושר עם מטרות ברורות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
תפנים את זה פותח הפוסט. תקרא כל מילה ותפנים אותה.
![]() |
![]() |
#18 | ||
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני הולך לאכול ארוחת בוקר שנייה ![]() ציטוט:
חומר למחשבה בשבילך... יש להיות ויקינג , יש להיות ילדה קטנה . לפי מה שכתבת , לאן אתה משייך את עצמך ? ויקינג לעולם לא מוותר ... לעולם לא נסוג , לעולם לא אומר קשה לי . נפגש ב - valhalla - או שלא ... ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מוטיבציה חסרה
חסרה בגלל ש: אין התקדמות אין התקדמות בגלל ש: תכנית/תזונה או שתיהם לא טובים אפשר לקרוא כמה מאמרים על מוטבציה שרוצים, מוטבציה #1 זה התקדמות. -תלמד על בסיס תזונה ואימונים שצריך למבנה הגוף שלך -תמצא מה עוצר לך את ההתקדמות -תשנה את זה, תתחיל להתפתח ובכך תחזיר לעצמך את הרצון להתאמן אם אתה רוצה מקרות טובים למידע על הנושאים הבסיסיים בפיתוח גוף תיצור איתי קשר בmsn
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מה המסן שלך גבר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |