|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אילו פירות יבשים מומלץ להוסיף : הן מבחינת ערכים והן מבחינת טעם?
והאם יש עדיפות לכל פרי מבחינת צורת הבישול שלו (בישול ממש או בלנדר?). + יש לי בבית כרגע תמרים\שקדים\אגוזים --> אשמח אם תפרטו עליהם תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מנסיון, שייק של תמרים עם בננה וחלב זה אחד הדברים.
תשלב הכל לפי הטעם שלך ולפי הערכים שאתה מחפש |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכוונה היא שאתה לוקח פרי במצב נורמלי ופשוט שם אותו במקפיא?? או שזה ככה מגיע אליך? יש איזושהי מטרה בהקפאה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() אני אישית אוהב צימוקים בדייסת קווקאר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מוסיף אותם אחרי שהש"ש מוכן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|