|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני נמצא כרגע בין תקופת סוף החיטוב לבין תחילת מסה
אני אוכל בעיקרון בין 5-6 ארוחות ביום. זה קשה מאוד ולכן אני רוצ להחליף חלק מהארוחות ביום בתחליף ארוחה שיחליף לי 2-3 ארוחות ביום וישמור על מחיר נמוך. בדקתי כמה סוגים: MRP - יחס שווה בין פחמימות לחלבונים(יותר מתאים לחיטוב) הרבה ויטמינים ומינרלים אך מחיר מאוד גבוה (10 ש"ח לארוחה) IsoPure Mass- יחס של 1:1.5 לטובת הפחמימות (יותר מתאים למסה) הרבה ויטמנים אך מחיר גבוהה (10 ש"ח למנה) והאופציה האחרונה שלי היא משהו שעשיתי בזמן האחרון, לקחתי סקופ של אבקת חלבון והוספתי לו כמות שווה של שיבולת שועל טחונה או רכה והוספתי את זה לשייק ביחד עם חלב היתרון הגדול הוא שאני שולט תמיד ביחס בין הפחמימות לחלבונים ובאיכות הפחמימות (לפעמים אני מוסיף סוכר ענבים או פחמימות אחרות) וכמובן אני עכשיו עומד על 3 שקלים למנה. מה אתם אומרים, האם זה יכול להיות תחליף ראוי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין לאף אחד תגובה בנושא ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אם אתה בההמסה תוסיף גם פירות יבשים ואגוזים בשביל ויטמינים ומירלים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי מה ההתלבטות שלך? כבר ציינתי את היתרונות והחסרונות של כל אחד....אם ההתלבטות שךל היא לגבי המחיר של כל אחד זה כבר שיקול שלך
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה היא האם שיבולת שועל יכולה להוות תחליף טוב , היא אמורה להיות הפחמימה העיקרית ב3 ארוחות ביום כאשר אני משלב אותה בשייק, היא טובה מספיק או אולי יש פחמימות יותר טובות שאפשר לשלב בשייק
ושאלה נוספת האם זה בסדר לצרוך 3 פעמים ביום חלבון מי גבינה , לשלב כמה חלבונים (ביצה,סויה,קזאין) או שזה חלבון לא רע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. כן.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנה דוגמא לשייק שאני עושה יוצא גם טעים וגם בריא:50 גרם ש"ש+30 גרם דייסבית+2 בננות+סקופ וחצי אבקת חלבון בטעם וניל+כוס חלב+חצי כוס מים+6 קוביות קרח גדולות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|