|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למישהו יש חוות דעת / ניסה את התוכנית של Hst ש בריאן הייקוק המציא?
תוצאות טובות / שליליות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני כרגע מתאמן בה והולך לי מצוין ארני מרגיש שאני גדל עליתי במשקל ואני עולה המון במשקלים
הממ כרגע אני בשבוע השלישי זתומרת בין 10-12 חזרות.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קראתי על זה. זה נשמע נחמד. אני אולי ינסה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית קטלנית לדעתי הרבה גיוון וזה כיף גם..
אני בשבוע של ה10 חזרות עוד שתי אימונים מסיים=) אני רואה לבנתיים תוצאות טובות אבל אני רוצה לראות את התוצאות בסוף התוכנית ממליץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואפשר לשחק עם זה קצת זה לא קריטי
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בולשיט לדעתי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
תוכנית שמתי שהוא כבר משעממת ולא ממש תורמת לגדילה כמו תוכניות אחרות שניסיתי רוצה תוגניות באמת טובות? אתה מתחיל?אם כן תריץ חיפוש עלripptoe's אתה עברתה את השמונה חודשים-שנה אימונים?תריץ חיפוש בBB.COM על 5X5 או של bill star או madcow's לפי דעתי מאד כאו הכי טובה
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתם הולכים לפי המאמר באתר אז מה שכתוב שם לא מדויק.
בעיקר בקטע של הסטים. רוב מתאמני ה Hst עושים סט אחד בטווח של 15 חזרות, 2 סטים בטווח של 10 חזרות, ו 3 סטים לתרגיל בטווח של ה 5 חזרות. כמו כן הרבה מהם עושים רק 4 תרגילים באימון. רגליים - חזה - גב - כתפיים. ומחלקים את האימונים ל ab. נגיד באימון A עושים סקוואט אז אימון B עושים דד ליפט. אני עכשיו רק לומד את השיטה אבל מומלץ לכל מי שמתאמן בה, ליהיות פעיל בפורום של אתר התוכנית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא הייתי עוושה אותה רק בגלל השבועיים - שלוש של החזרות הגבוהות....ממש ממש לא כיף....
ובקשר ל 5X5 http://www.geocities.com/elitemadcow1/index.htm
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
Ok, what about the rep progresion. Why 15, 12, 8, 5, negatives? 'Why not' is the answer. Seriously, anyone who thinks that there is a magic to rep counts is on drugs. Raj will clamor for proof but I can find guys who get big on any rep count you can pick. Everything from singles up to 20 rep squats and everything in the middle. You could use 14,11,9 and 6 for all it would matter in the big scheme. 15, 12, 8 and 5 are commonly used rep ranges in training, hence psychologically easier for most to accept. Same reason so few coaches use sets of 13 for anything. It's tradition more than anything else. But even that's not entirely correct. And it goes back to the injury issue. As you use continually increasing tension loads (to fulfill the physiological requirements elucidated above), you start to get cumulative damage to connective tissue and such (which heals more slowly than other tissues). Trying to keep adding weight forever eventually leads to injuries. So you counter "Why not cycle weights differently?" Becasue that doesn't meet the requirements of progressive tension overload and the other goals of the system. By the time you get to the negatives (adressed next), you're pushing that envelope of injury (although this is highly individual). First and foremost, the week off will give you some time to heal (on top of another critical component). As well, starting with the higher reps gives you more time to heal, jacks up blood flow to the joints, and has hormonal effects that may help with connective tissue healing and injury. Personally, I do NOT consider 15 reps an OPTIMAL range for hypertrophy (for a bunch of complicated neurological reasons I've elucidated before and this is long enough already). It's a compromise that Bryan decided on to give connective tissue microtrauma time to heal. And note that Bryan has said that you only NEED to do the 15's if you feel strain (joint) injury coiming on. it's not a REQUIRED part of the program (listening Raj?), but suggested IF you need it. Otherwise start at 12's which is more consistent with hypertrophy (higher tension) anyhow. Again, starting back at 15's is a compromise between physiological and practical (and injury) requirements. But that's part of the entire system: trying to optimize all the variables that go into things at the same time.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() *** זכויות לקטריס מתפוז
![]() ![]() Upper 1 בנץ` פרס חתירה בהטיה קדימה מיליטרי פרס בעמידה פולי עליון בייספס Lower 1 דדליפט או סטרייט לג דדליפט לג פרס או ספליט סקוואט תאומים Upper 2 בנץ` חיובי מתח בתוספת משקל בנץ` שלילי מסור טריצפס Lower 2 סקוואט צר או רחב כפיפות ברכיים או סטרייט לג דדליפט תאומים מבנה שבוע 1 - 3x12 שבוע 2 - 3x10 שבוע 3 - 3x8 שבוע 4 - 4x6 שבוע 5 - 5x5 שבוע 6 - 8x3
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יפה נימרוד. התוכנית ממש טובה. אבל מה עם שבועות 7-8?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אממ אבל איך זה קשור לhst נמרוד?
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() זה שזה לא בדיוק 15-10-5 כמו hst זה לא אומר, זה אותו עיקרון.... Avi לא יודע לא ניסיתי את התוכנית או משהו, סתם העתקתי אותה מבלוג של מישהו שהיה לי במועדפים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
נראה חביב ביותר. קטריס לא בנה אותה על דעת עצמו נכון? הוא לקח את זה בטח מהפורום של לייל מקדונלד. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() איך כל נושא התזונה משתלב עם כל התוכניות אימונים האלו ?
מה...פשוט לאכול 500-100 קלוריות מעל התחזוקה ? ככה גם בתוכנית רגילה אני יעלה בשריר אין מספר מדויק לכמה לאכול מעל התחזוקה ? אבל אם אני יאכל 100-200 קלוריות מעל לתחזוקה גם אז אני יעלה במסה ובמשקלי עבודה ובכמה שפחות שומן עם תוכניות כמו אלו שמוזכרות למעלה מאשר לעבוד עם תוכנית רגילה ופשוטה כמו Abc/ab למשל ? זאת השאלה העיקרית |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() נראה שלא קראת מאמרים
פשוט תקרא את המדריך לעלייה במסה ובמקום לעשות abc כמו שהם רושמים שם אז תעשה hst. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|