|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() מאיפה אני יכול להשיג?
מוכרים בארץ? מה סביבות המחירים? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יקר לא שווה לך..
ולפני זה בכלל תבדוק אם הפלאפון שלך תומך בa2dp :] אבל דוגרי אם כבר להשקיע מחיר כזה עדיף להשקיע על נגן נורמלי,האיכות תיהיה יותר טובה מאשר בסוני אריקסון |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() פשוט באימונים מציק החוט המעצבן הזה של האוזניות..
אז לנגנים רגילים יש אוזניות אלחוטיות? הקטע פה זה לא הנגן עצמו..אני מיתכוון לקטע שאין את החוט :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נדיר נגנים שתומכים בA2DP אבל אני חושב שיש מתאמים..
לא סגור על זה אני כבר פחות בקטע ![]() איזה פלאפון יש לך בכלל? תבדוק אם הוא תומך בA2DP לפני שאתה מפתח תקוות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לי חבר שקנה ב450.. לסוני אריקסון.. זה נוח מאוד אבל שזה מתערבב עם אירובי זה לא הכי טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שאלת במקום הנכון
![]() אני קניתי את הiTech Clip Radio - אוזניות הבלוטות' סטריאופוניות המגניבות והמשוכללות ביותר. כמה נק' עיקריות: רדיו מובנה!! ניתן להגדיר עד 4 תחנות. ניתן להחליף אוזניות ולחבר איזה שאתה רוצה. מחזיק 6.5 שעות ניגון מוזיקה. ניתן להעביר, להריץ, לעצור ולהפעיל את המוזיקה דרך האוזניות. לדבר גם אפשר דרך שיחה (בעת שמיעת מוזיקה ויש שיחה נכנסת תשמע צפצוף באוזנייה ואתה לוחץ על כפתור והשיחה נענת באוזניות). ![]() יש בכמה צבעים: שחור עם אפור, לבן עם כחול, שחור עם כתום. בגלל שכל כך אהבתי את האוזנייה קניתי 2: אחת לבית (מחוברת למערכת בחדר - כשאני נכנס לחדר האוזנייה מתחברת אוטומטית לטלפון ופשוט ללחוץ פליי בטלפון ושומע מוזיקה שהטלפון נמצא אצלי בכיס) ואחת לאימונים ולמחוץ לבית. יש לי את הלבנה עם הכחול (נחמד, אבל הכחול בהיר כזה, יותר לבנות - היא לבית), ושחורה עם אפור. שהיא פשוט אדירה. בנוסף, השקעתי וקניתי ב150 ש"ח אוזניות in ear מטורפות של Koss, עם באסים אימתניים! שווה השקעה, מנתק אותך מהאימון ומכניס אותך לאטרף אחר. הם עולות 550 ש"ח, אך אני מכיר את היבואן והמחיר בשבילי הוא 400 ש"ח. הכי חשוב: איזה טלפון יש לך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() סוני אריקסון k610i
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |