|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
צריך ייעוץ לגבי תחילת אימונים
אני בן 18.5 176 מאוד רזה במשקל 60 ק"ג (אומנם אני גבוה אבל שאני מסתכל במראה אני די רזה ואני מרגיש שזה כמו גוף של ילד בעיקר הידיים שלי שמאוד רזות) ואני מעוניין להעלות במשקל:
נכון לעכשיו אני התחלתי לאכול מזון עתיר קלוריות ופחמימות מדי יום (פסטה, פיצה, ביצים, שוקולד, פופקורן, צ'יפס....) אני פחדתי עד עכשיו להתחיל להתאמן וזה בגלל שחששתי שאני ארזה עוד יותר, רציתי להעלות לפחות ל-70 קילו לפני שאני מתחיל להתאמן אבל שמעתי מלא אנשים שאמרו לי שכדאי לי כבר עכשיו להתחיל ואני די מבולבל ראיתי את התמונות בדף השער וכל אלה שפיתחו את הגוף הרזו משמעותית ואחוז השומן שלהם ירד מאוד- כל האנשים שהתחילו להתאמן היו מלכתחילה במשקל עודף או ממוצע וכאן מדובר בזה שאני בתת משקל יש סוג מסוים של אימון או תזונה שאתם ממליצים לי השאיפה שלי היא בזמן קצר יחסית להעלות משמעותית במשקל אך להתחזק גם תודה לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תאכל הרבה, תתאמן נכון, תקפיד על שינה טובה - והתוצאות לא יאחרו להגיע.
אני מציע לך בחום לקרוא את המאמרים באתר הראשי על עלייה במאסה. תתחיל עם "המדריך השלם לעלייה במאסה" של גיל גרנות, הוא יעזור לך להבהיר כמה דברים.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני רוצה גם לציין שאני לא מעוניין ומצפה להגיע למאסות של ארנולד שורצנגר, אני רוצה לעבות בעיקר את שרירי היידים ולחזק גם באותו הזמן את שאר השרירים (אני לא מעוניין לקחת כל מיני תוספיי מזון וזה) זה בעיקר להקנות לגוף שלי מראה יפה ויותר חטוב- התוכניות באתר נראות כאילו מיועדות למתאמנים רציניים ממש שמקדישים חלק מאוד ניכר מזמנם לפיתוח הגוף (8 ארוחות, תוספי חלבונים...) אני גם אקדיש לזה זמן ואתמיד אבל לא ברמה של כולם פה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתאמן מעכשיו, עזוב אותך קודם כל להשמין וזה, לך למכון ותעשה תוכנית בייעוץ עם הפורום, יותר טוב ממה שנותנים לך המדריכים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|