|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה לעשות משהו כזה :):):):) רק רציתי לדעת לידע כללי אם זה נכון לעשות ככה
![]() נניח ואני רוצה לתת דגש ליידים שלי אוקי? אז הגיוני לעשות דבר כזה?: A: חזה+כתפיים B: גב+רגליים (בטן יכול להיות לבחירה באחד מהם) מנוחה C: יד קדמית D: אחורית הגיוני לעשות דבר כזה אם אני רוצה לתת דגש ליידים? אבל בשביל אימון כזה של חזה לפי דעתי צריך 20סטים לחזה כי הוא מקבל גירוי פעם אחת וכ'ו.. הקיצר,האם אימון כזה יהיה אפקטיבי/הגיוני כדי לתת דגש מסויים לידים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() למה שלא תעשה רגליים ויד קדמית לדוגמא באותו האימון, תתן ליד קדמית דגש חודש-חודשיים ואז תחליף ותעשה רגליים + יד אחורית חודש חודשיים? נשמע לי טוב יותר, ולא צריך לרצוח 20 סטים ליד קדמית כדי לתת דגש.
תתן לידיים לעבוד ביחד עם הרגליים וככה הן לא יתעייפו בתור שרירים של תחזוקה ^_^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
כן אפשר לעשות ככה וחזה לא צריך 20 סטים
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קורן-בעיקרון אני יכול גם לבודד ידיים (אחורית וקדמית) בשיביל לתת להם דגש,אבל העניין הוא שאני רוצה אימון קורע שאני ירצח את היידים שלי (לא בהרכח לעלות סטים) אני פשוט יבודד את השריר ויוסיף לו דרופ סטים,פרמידות וכדומה. בגלל זה אני רוצה לבודד את היידם בלי שרירים נוספים כי בשביל רגליים הם צריכים להיות בתחילת האימון ואז לא יהיה לי את כל הכוח לתת את העצימות ליידים שלי
שחר-סבבה אחי,חשבתי שזה מפגר לעשות ככה כי אז כל השרירים חוץ מיידים יקבלו קצת גירוי (פעם בשבוע) ללא תדירות גבוהה פשוט . :):):):) וכמו שאמרתי התכנית לא בישבלי חחח,אני אולי יחשוב בעתיד אולי לעשות ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין למה לתת לשריר כמו יד קדמית או אחורית אימון משלו לא צריך זיליון סטים כדי לשפר את הידיים צריך רק לעבוד חכם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע אחי,לשריר כמו יד קדמית/אחורית מספיק 12-14סטים מקסימום 15סטים לשבוע.
אבל אפשר לבודד את השריר לקרוע לו את הצורה בדרופ סטים ופרמידה לתת לו מספיק מנוחה (לאכול נכון). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעשות ABC 5 פעמים בשבוע ככה: A: חזה יד אחורית כתפיים מנוחה B: גב יד קדמית רגליים A מנוחה C: ידיים מנוחה וחוזר לB..
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חזה+יד אחורית+כתפיים
באימון כזה כל אחד לא יקבל הרבה סטים וגם כולה גיורי פעם בשבוע,פה נובעת הבעיה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הממ
קראתי מאמר, ובמאמר כתבו על איזה מחקר שלקחו שני אחים (אולי תיאומים, לא זוכר) ואחד עשה במשך שנה רק כפיפות מרפקים, והשני עשה רק דדליפט נחש לאיזה מהשניים היו ידים גדולות יותר בסוף... לזה שעשה דדליפט אני מקווה שהבנת לאן אני חותר (שלא תבין אותי לא נכון אני לא נגד לעשות כפיפות ופשיטות אבל...)
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני רציתי להביא דגש לאימון ידיים בabcd זה היה ככה
A חזה B ידיים C רגליים כתפיים D גב באימון ידיים תעשה לבייספס 10 סטים לטרייספס 14 לא צריך להסחף סתם עם 20 סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|