|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני התמונות קצת רקע..
התחלתי להתאמן לפני 10 חודשים ככה.. שקלתי קרוב ל80 קילו הייתי ממש שמן כרגע שוקל 68,לאחר תקופה ארוכה של חיטוב,ומאסה של 3 חודשים. יום ראשון התחלתי חיטוב מחדש,אבל קצת בעיה,המכון סגור עד עצמאות,אז אני מתאמן בבית ועושה ריצות בחוץ וכו'.. קיצור בלי יותר מדי דיבורים,הנה התמונות: פריסה: [IMG] ![]() כן אני יודע לשלוט בלטס.. ![]() ניסיון פריסה בלי להוציא את הלטס: [IMG] ![]() פריסה מקדימה: ![]() גב רפוי: [IMG] ![]() באק דאבל בייספ: [IMG] ![]() סייד צ'סט(אולי נראה ככה,אבל לא הצמדתי את היד) [IMG] ![]() סתם תמונה להשוואה מלפני 3 חודשים ככה: [IMG] ![]() מה שנשאר לי מההרזיה ![]() [IMG] ![]() וסתם תמונה שתראו איך הייתי.. [IMG] ![]() למי שלא הבין אני הימני.. תביעו דעותת ![]() וד"א,אל תגידו שאני על אחוז שומן גבוה וצריך להרזות כי אני יודע את זה התחלתי חיטוב השבוע.. אלא אם יש לכם עצות ![]() עריכה: שכחתי לתת פרטים: בן 15 עוד מעט משקל-68 גובה-1.62 היקף יד-33,לא מדויק |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: דנידין
עוסק ב:: לימודים :)
חדר כושר: "מכבי"
|
![]() דבר ראשון קבל צלש על השינוי111 דבר שני עוד צלש חחח ועכשיו לעניין יפה מאוד אחינו נראה טוב אבל מה תמשיך עוד חיטוב קטנטן לפי דעתי ותלך חזק על מאסה נקייה. בהצלחה בהמשך הדרך
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() וכן אני יודע התחלתי חיטוב,מצפה לרדת 8 קילו להגיע ל60 קילו ולחזור למאסה.. מעריך שזה ייקח חודשיים-חודשיים וחצי כי המכון סגור ושכחתי לתת פרטים: בן 15 עוד מעט משקל-68 גובה-1.62 היקף יד-33,לא מדויק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחלה שינוי יש לך עודף עור בדיוק כמוני קצת בעיה אבל מסתדר קצת במאסה עם הזמן...
לגבי הפריסות מתחת את התמונה או משהו ? :\ ואיך אתה שולט בו ככה זה נראה ממש ערוך... אל תעלב פשוט זה נראה ככה ממש... בכל מקרה חיטוב תוריד הכל ותתחיל מאסה אחי בלי הרבה חפירות...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא פריסה אחי.. הוא מוציא תעצמות בגב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי פה כלום.
התחלת חיטוב ? איפה אז התמונות עדכניות ?
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובפריסה לא מתחתי את התמונות הכל העלתי באותה רזולוציה באותו שרת.. אפשר ללחוץ בשביל להגדיל את התמונה ולגבי הלטס,אני יעלה עוד תמונות של כל מיני מצבים שאני שולט בו ותראה.. עוד מעט אבל ולגבי העודף עור,יש לך מושג מה עושים לגבי העודף בבטן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עד יום ראשון הייתי במאסה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש לך גוף מוזר אחי O.o (בלי להעליב חחח)
גב ממש משונה אף פעם לא ראיתי דבר כזה :):):):), כאילו שהלטס שלך ממש ממש גבוהים או שלא יודע מה אתה עושה שם. וכול הכבוד על השינוי רק תן לי לנחש הלכת על כסאח נכון? נשאר לך הרבה קיפלי שומן ירדת בצורה מהירה וזה באסה, אבל יכול להיות שבחיטוב זה הסתדר.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() 1 המסה שעשית נראת על הפנים.
2 עלית יותר באחוזי שומן מאשר שריר. 3 הרחב גבי שלך על הפנים, ממה שרואים בבאק דבאל בייספס. 4 אתה מפוצץ נוזלים. 5 בתמונה של הלפני, אני רואה שהיית לך כרס נחמדה. 6 לא בא לבאס אותך, אני פשוט אומר את דעתי, זה לא ממש נראה כמו מסה, טוב לפחות לא בשלב הזה. בהצלחה בחיטוב, אל תפחד להרזות.
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
הזמן עושה את שלו... כמובן צריך מאסה כדי להחזיר את מה שהיה פעם הכל היה שומן את הצריך להחזיר אותו לשומן ושריר כמובן וגם אם הזמן הגוף מתרגל וזה מסתדר... זה לוקח המון זמן... זה לא אומר שיש לך פטור מלאמן את הבטן זה מאוד חשוב תאמן אותה...
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() עודף עור זה דבר שאי אפשר לשנות, רק בניתוח פלסטי.
זה קורה מירידה מהירה מידי שהעור לא מקבל את הצורה של הגוף ולא מספיק לחזור לצורה שלו.
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
לא בדרך מהירה כמו ניתוח למתיחת עור וכו' אבל שוב עם הזמן הגוף מתרגל והעור נמתח ומסתדר לוקח שנים אבל זה קורה לבסוף...
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() וואלה טוב לדעת...
תמיד חשבתי שאי אפשר, יש את כול התוכניות על השמנים שירדו מלא במשקל בצורה מהירה ונשאר להם מלא קיפלי עור אז הם עשו ניתוחים פלסטים כדי להוריד את זה.
![]() |
#16 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() קח עיצה בחינם:
שפר פוזינג |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה תלוי בכמה פרמטרים, אבל אין דבר שהזמן לא יכול לרפות. אגב, אל תשכח , שהרופאים שמנתחים, יש אינטרס לשקר, כי יש להם רווח גדול פה..
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() נעבור אחד אחד..
גיל ניסים: לא עליתי באחוזי שומן,רק ירדתי.. תראה איך הייתי לפני ואיך אחרי,איך זה ייתכן שעליתי? ותודה אחי דנוס:אני יודע,אני עובד על הבטן כמו על כל שריר אחר :] תומר:תודה אחי.. logout:אני יודע,הפוזינג שלי לא משו.. הכי גרוע הבק דאבל בייספ לא הצלחתי לתפוס את השרירים במצב טוב.. וזה לא תירוץ אני יודע שהבייספ שלי זה החיסרון שלי,הגב ככה ככה אבל אחרי החיטוב יראו הכל יותר טוב.. ותודה לכולם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחח אחי מה הסתבכת.. תראה: כל התמונות הראשונות הן מהימים האחרונים.. יש תמונה אחת שהיא מלפני שלוש חודשים כדי לראות את ההבדלים יש תמונה של העור שנשאר לי מההרזיה והתמונה האחרונה היא תמונה מלפני שהתחלתי להתאמן יותר מובן? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|