ציטוט:
פורסם במקור על ידי teasider
היי
אז האם באמת יש הבדל בין חומוס בקניה בסופר (איכס.) לבין חומוס שקונים נגיד אצל סוואילה בעכו? (או לסעיד.. אני יודע שיקפצו פה ויגידו סעיד.. לא הפואנטה).
אני מדבר מבחינת פחמימות\חלבונים .. הרי למשל בחיטוב אומרים להתרחק מחומוס ..
תודה מראש לכל המתייחסים.. (וגם לכל אלו שסתם יענו דברים לא קשורים)
|
מבחינת השומנים ושאר הדברים החומוס בסופרים יותר מבוקר , לדעתי הרבה פחות שומנים ופחמימות מאשר חומוס אצל אבו גוש או משהו כזה
הם תוקעים לך שמן זית בכמויות מטורפות זה בד"כ בא עם כל מיני תוספות כמו פול וכדומה שזה ממש ממש ממש ההפך מחיטוב
בקיצור חיטוב וחומוס לא הולך ביחד בלחץ טחינה , תהנה.