|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בערך חודש והעלתי קילו + ושמתי לב שיש שיפור בגדילה...
אבל איך אפשר להיפטר מהשומן שמצטבר בירכיים ובעכוז ? בתוכנית שלי יש סקווט, דחיקת רגליים, פשיטת/כפיפת רגליים. אם אני יוסיף 3 סטים של 15 חזרות בהנפת רגליים אחורה זה יעזור להיפטר מהשומן ? יש דרך להיפטר מהשומן הזה ? . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מדובר במיתוס.
אי אפשר להפוך שומן לשריר, וחיטוב לא נעשה ע""י טווח חזרות גבוה. עלייה\ירידה במשקל תלוי יותר בתזונה, למעשה התזונה היא המרכיב העיקרי. אם אתה רוצה לעלות במסה(שריר, וגם שומן אין מה לעשות) אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי, זאת אומרת לאכול יותר ממה שאתה שורף ואם אתה רוצה לרדת אתה צריך להיות שמאזן קלורי שלילי, זה אומר שתצתרך לשרוף יותר ממה שאתה אוכל. אי אפשר את שניהם באותו זמן, תמשיך כמה חודשים את העלייה במאסה ואז תחטב את כל השומן.
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() דרך להיפטר מהשומן היא חיטוב, ואין טעם שתעבור עכשיו לחיטוב. תעלה עוד במשקל ואז תעשה חיטוב.
בכל מקרה, אם אתה מרגיש שאתה עולה מלוכלך אתה יכול לנסות לשנות קצת את התפריט, או להוריד טיפה בקלוריות, בחירה שלך אם לנסות לעלות יותר נקי או פשוט לעלות ואחר כך לעשות חיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין מה לעשות אחי... אתה בתקופה של עלייה במסה, זה מה שקורה - גם השריר גודל וגם אחוזי השומן... \=
אם אתה רוצה להפטר מהשומן הדרך היחידה היא חיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|