|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להשתפר בדברים האלה לבית ספר אז החלטתי החודש לעשות רק דברים שקשורים לזה,
היה היום מבחן הגעתי ל47 שכיבות סמיכה ואז הגעתי לכשל [כיתה י"א] אני יודע שלא משהו :\ ועוד 3 שבועות יש לי עוד ניסיון לשפר, מועד ב' כזה [ציון 100 זה 53 חזרות] אז רציתי איזה תוכנית שמתמקדת בשכיבות סמיכה בעיקר וגם מתח וכפיפות בטן כדי לא להזניח את שאר השרירים [+אני עדין עושה 3-2 ריצות ארוכות בשבוע] יש איזה דרך טובה ומהירה לשפר?? שמעתי על השיטה שנקראת Gtg או משהו כזה אפשר פירוט על זה וכאלה?.. תודה לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() פשוט תעשה כאלה כל יום עד לכשל.. לר רואה איזה תוכנית מיוחדת שיכול לקדם אותך בשכיבות שמיכה..
![]() תאכל כמו שצריך ותעשה שכיבות שמיכה .. |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
תעבוד על סיבולת אם אמרתה שעתה עושה 47 תעשה 4 סטים של 21 אחרי יומים 4 סטים של 24 אחרי יומיים 4 סטים של 26 ואז לחזור על זה יעני תעשה ביום ראשון שלישי וחמישי אבל בפעם הבאה שאתה עושה תתחיל מ24 (לא חייב 24 אתה יכול יותר ואם קשה לך פחות). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
ויש מצב את מוכר לי אבקת חלבון אבל רק whey..כי זאת החברה הכי טובה! טוב אחי? |
|
![]() |
![]() |
#7 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() פשוט לעשות!
אני בזמנו עשיתי כל יום, אבל אפשר כל יומיים ואני חושב שזה יותר אפקטיבי. שכיבות שמיכה 50% מהמקסימום שלך - 4 סטים. תעלה כל שבוע בקצת... מתח גם נוסחה דומה... בטן כנ"ל... תעשה גם מקבילים אם תוכל - להזיק זה לא יזיק! בכל אופן השינוי שאני חוויתי בתוצאות היה מדהים... מ38 הגעתי ל75-80... כמה חודשים טובים אבל עדיין... עכשיו אני שמח שאני לא צריך לחשוב על זה בכלל... תרגיל מסריח שכיבות שמיכה! (לא סובל הרבה חזרות...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בדרך כלל אני עושה פעמיים בשבוע 5 סטים של 12 ש2 מהם בשיפוע על מיטה [עם משקל של תיק משהו כמו 5-10 קילו]
אז אתה אומר לעשות כל יום 47 ולאט לאט לעלות את זה? חייבת להיות איזה דרך יותר יעילה לא.?.. אגב תשנה את החתימה שלך במקום 5.2.07 ל08 Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תרמה בביצוע...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך מרמים בביצוע שהוא שם אגרוף ואתה חייב לגעת? אגב עשיתי משהו כמו 55 חבר שלי אמר לי שהוא ספר אבל המורה לא ספר לי חלק "שרימיתי" למרות שהגעתי כמעט עד לאגרוף אז לא פתרון אמיתי אבל יפה לך על המונה הודעות שעולה לך מהר! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה כתה י"א ועושה 47 שכיבות סמיכה מה אתה מדבר בכלל? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תקח ללב ותרמה בביצוע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא לוקח ללב חמודי
מצחיק אתה אה לך לקאמל קומדי קלאב שם בטח יחזיקו מימך מבין גדול! כן! תרמה אותם אל תדאג יהיה בסדר! בן כמה אתה 14? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() תעבוד 3 פעמים בשבוע
יום ראשון 45% מהכוח שלך יום שלישי 50 % מהכוח שלך יום חמישי 55 % מהכוח שלך אם קשה תתכיל מ40% הכוח זה מספר הפעמים שאתה עושה כאילו אם הכי הרבה שאתה עושה זה100 אז תעשה 100x0.45 =45 4 סטים של 45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב זה קשה רצח 20 חזרות ו4 סטים אז לא יודע אם אני יצליח , ואני עושה מנוחה של דקה-דקה וחצי בין לבין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|