|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה אומרים שהשילוב של יד אחורית + כתפיים + חזה לא הולך ביחד!!!
ויש כאילו שאומרים שכן הולך ביחד כמוני .. שחייב ללכת ביחד כי חזה עובד על יד אחורית וכתפיים אז אתה עובד על שלושתם באימון אחד אז יוצא לך יותר טובב והשרירים מקבלים מנוחה ... קיצר מה התשובה הסופית עדיף חזה כתפיים + יד אחורית או חזה + יד קידמית + רגליים אני חושב שזה יוכל להיות טוב השילוב של חזה יד אחורית רגליים רק עם עושים יום אימון יום מנוחה ..... עם יש למשהו פה תשובה מקצועית .... אני מדבר על Abcx |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לכל אחד נוח משהו אחר ועל כל אחד עובד משהו אחר.
תבחר מה שנוח לך, זה לא כזה משנה. |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לי אישית נוח לעשות חזה + יד קדמית + רגליים.
כשאני עובד על חזה, הכתפיים והיד אחורית עובדים גם כן, אז אני מעדיף שלא להעמיס יותר מדי. זה איך שנוח לך, אם אתה מרגיש שאתה מסוגל לעבוד על כתפיים ויד אחורית אחרי שאתה עובד על חזה, אז תעשה את זה.. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אצל כל אחד זה שונה.
אני מעדיף לעשות חזה+כתפיים+יד אחורית. |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע עם זה קשור לאיך שנוח לי והכי נוח לי Abc
ושלא יהיה אימון 1 עם 2 שירים גדולים כמו חזה +רגלים או גב + חזה אבל עם אתה עובד היום על החזה אחי מחר אתה תעבוד על כתפיים זה כאילו אתה לא נותן לכתפיים לנוח אחי........ קיצר לא יודע זה מה שאבנתי עד עכשיו יוכל להיות שעם עובדים חזה ע כתפיים אז צריך מנוחה של 48 שעות אבל עם עובדים פחות חזק כמו חזה שעובד על כתפיים אז מספיק רק איזה 24 שעות ... לא..? |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אתה נותן לכתפיים לנוח,הכתפיים בחזה ויד אחורית לא עובדות באינטסביות כזאת גדולה כאדי שהם יצטרכו 48 שעות מנוחה,בגלל זה אתה יכול לעשות למחר אימון כתפיים..
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה בדיוק מה שרשמתי........ עכשיו וחשבתי על ז עכשיו. ..
העתקתה את זה ממני או מה כי פעם ראשונה שאני שומע את זה |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|