|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה גיל (אם בכלל) התחלתם להשתתף חלקית בהוצאות שעד עכשיו ההורים היו ממנים כמו פלאפון\שירותי בריאות(מכבי,כללית ועוד.. )\ביטוח לאומי\כסף על המכון\בגדים ועוד....
תפרטו מה הולך על חשבון ההורים ומה הולך מהכסף שלכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי, אתה מכור (:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנתיים ההורים ממנים הכל אבל שנימצא עבודה ננסה להסתדר לבד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עד עכשיו הם שילמו ה-כ-ו-ל.
אבל זה תלוי בן כמה אתה.. אם אתה אחרי צבא זה הכי ראוי שתשלם על הבגדים, מכון, חשבון טלפון, תוספים... כל השאר הם מממנים...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יציאות חלק מהבגדים...וכל מיני שטויות... אוכל וכל השאר ההורים משלמים.
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חוץ ממים חלק מהאוכל חשמל ואינטרנט אני משלם הכל בעצמי .
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() נמ,בעיקרון אני משלם על חלק מהדברים למשל כמו החדר כושר,כמה בגדים מחשב,שטויות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר לכם ראסמי אני תלמיד תיכון לא עובד כי זה פשוט בלתי אפשרי עם כול הלחץ של הבגרויות כול יום חוזרים הביתה ב2-3 אימונים וכבר נגמר היום זה באמת לא נעים בגיל 17 לבקש מההורים אבל שיש בלי לחשוב פעמיים זה ממני למשל מהכסף של החופש הגדול הכול הלך על שיעורי נהיגה אבל מכון בגדים יציאות עם כול הצער זה ההורים
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ערי שיצאנו לשביתה לא אמרו תוך X זמן חוזרים ללמוד שככה אתה יכול לארגן עבודה זה לא חופש עם תאריך התחלה וסיום פה כול יום יכולים להגיד לך מחר אתה חוזר לבית ספר אז מה תמצא עבודה ותכח את הסיכוןן שמחר יגידו לך לחזור לבית ספר? עם הייתי יודע מההתחלה שהשביתה תיהיה כול כך הרבה זמן הייתי מוצא עבודה
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() בגדים בדרך כלל זה אני קונה....אני בן 15 אז אני לא ממש משלם חשמל מים וכל זה חח....ואם ניגמר לי האוכל באמצע השבוע אז אני קונה.....אבל בתכלב אני הולך עם אבא כל יוםם שישי עושה קניות...על חשבונו הפעם חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 15 וחצי ואת רוב הבגדים שלי אני קונה לבד (חח ההורים שלי לא מוכנים להוציא 500 שקל על חליפה)ו
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בינתיים הכול חוץ מנהיגה ודברים יקרים בשבילי.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שיעורי נהיגה ולפעמים גם בגדים:s: ואני בן 17 + עבודה של איזה 1000-1200 בחודש חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |