|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז ככה:
1. למה צריך לאכול גם חלבון ביצה וגם חלבון מקוטג' באותה הארוחה(כנ"ל לגבי כל המאכלים), זאת אומרת, מה יהיה ההבדל אם אני לא יאכל ביצים ואני פשוט יאכל יותר קוטג'? 2. אני שותה שייק מאסה, ורציתי לדעת מה החשיבות של מהירות השתיה של השייק, פעם הייתי שותה אותו בשני שלוקים ומסיים עניין עד שאמרו לי שזה לא טוב, אז מה הזמן המומלץ שכדאי "למרוח" עליו את כל השייק ולמה? 3. מה חשיבות מהירות ההרמה של משקלים, למשל אני רואה כאלה שמרימים מהר ומורידים ממש לאט, או עולים ויורדים לאט לאט. מה זה עושה, ומה יותר טוב לניפוח גדול יותר של השריר? מהר או לאט? 4. השייק שיש לי כרגע של אופטימום (גיינר) הוא 600 קלוריות ו64 חלבון לסרבינג, עכשיו אומרים לקחת 1-2 סרבינג ביום, ונגיד שאני לוקח סרבינג אחד, ומפצל את זה לשניים כמובן, זה לא קצת מוזר שזה כמות גדולה של חלבון בשביל סרבינג אחד? נגיד שמישהו לוקח 2 סרבינג ביום, זה כמו 4 שייק חלבון! זה מטורף! 5. אני כבר לא יודע אם לקחת שייק לפני האימון (כמובן שלוקח אחרי) יש כאן כל כך הרבה דעות שנוגדות אחת את השניה! 6. כמה זמן לוקח לחלבון להספג מהרגע שאני מסיים לאכול, וכמה זמן לוקח לשייק להספג. 7. אם אני לוקח שייק לפני אימון, זה צריך להיות עם חלב? 8. כמה זמן אחרי האימון אני צריך לאכול? אומרים לקחת שייק אחרי האימון, אז כמה זמן אחרי השייק אני צריך לאכול? ואם אני אוכל ישר אחרי השייק או לוקח שייק ישר אחרי האוכל, איך הכל יספג אם למשל בשייק יש 30 חלבון ובארוחה 30 ואומרים שרק 30 יכול להספג בארוחה (או משהו כזה). 9. האם חטיפי חלבון יכולים להחליף שייק? 10. אם אני בעבודה ואני עובד ביום מסויים הרבה שעות ואין לי גישה לאוכל במשך איזה 7 שעות, האם יש איזה תחליף לארוחה שאני יכול לאכול? משהו באמת יעיל עם חלבונים ופחמימות? 11. מישהו סיפר לי על תוסף כל שהו (בצורת כדורים) שמאט את שריפת השרירים, וזה לא היה גלוטמין. אני מחפש משהו כזה. 12. אם אני מתחיל לקחת קריאטין, אחרי כמה זמן אני צריך להפסיק ומתי להמשיך שוב, ולכמה זמן להמשיך (איך עובדים עם ההפסקות ולמה). אני חושב שזה הכל, ואם אתם חושבים שזה יהיה יעיל בתור דביק ויעזור למנוע שאלות שכיחות אז בבקשה. תודה מראש, רועי. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|