|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כרגע אל Serious Mass שהיא עתירת פחמימות וחלבונים וכמו שזה נראה כוללת כל מה שאצטרך בארוחה.. מה עליי לאכול במקביל לשייק ובאילו הפרשי זמן?
תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אתה צריך לבנות תפריט מאוזן ולפי זה לראות מה אתה צריך תשתדל לאכול 5-6 ארוחות כול 3-4 שעות .
בארוחת הבוקר תשלב פחמימה וחלבון ביניים שוב חלבון כמו קוטג,טונה,פסטרמה וכו פחמימה לחם,שיבולת שועל ,פריכיות וכו ושומן איכותי כמו שמן זית , אגוזים ,אבוקדו וכו וירקות. צהריים מנת חלבון כמו חזה עוף ,או כול חלק של בשר או עוף לא שמנים ולא מטוגנים פחמימות פסטה ,אורז וכו וירקות ביניים או לפני אימון תאכל יוגרט ,חצי סקופ חלבון + פרי , חצי כוס דגני בוקר וכו בארוחה לפני אימון אל תאכל שומן אחרי אימון תאכל פחמימה זמינה כמו תמרים ,בננה , סוכר ענבים וכו + חלבון שייק,טונה,קוטג וכו שעה אחרי תכללו שוב את כול אבות המזון פחמימותת חלבונים ושמנים פרטטי בארוחות הקודמות לפני השינה חלבון ושומן איכותי מה שעכשיו נשאר לך זה רק הכמיות של המזון את זה אתה קובע לפי מטרה והנתונים שלך משקל גובה וכו
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי תפריט נחמד דווקא אבל עכשיו שאני גם על האבקה הזאת אני טיפה מבולבל.. במנת שייק בבוקר אני מקבל כמעט 30 גר' חלבון ופי 4 מזה פחמימות..
אני צריך להוסיף עוד חלבון ועוד פחמימות שמקורם במזון רגיל באותו זמן? זה לא יותר מדי חלבון? חשבתי שהגוף יכול לספוג רק כמות מסויימת במנה.. גם כן, מה לעשות קודם בבוקר, לאכול או לשתות שייק? ובאילו הפרשי זמנים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() למעלה^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() שוב למעלה^
לא קיבלתי תשובה.. :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב ש 30 גרם חלבון לארוחה זה מספיק...
ולגבי הפחמימות, אתה בטוח שזה כפול 4? אתה מודע לזה שזה בערך יותר מחצי שאתה צריך ליצרוך ביום? o.0 ד"א, מאיה לגבי מה שאמרת פה: ציטוט:
כי אני עושה את זה כבר המון זמן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|