|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין אותי לדעת מאיפה כל הבאדיבילדרים פה מקבלים מוטיבציה.
ועוד שאלה אם בחורות היו מתחילות איתכם תמיד לפני שהתחלתם להתאמן בכלל הייתם הולכים להתאמן?
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
את חושבת שאנחנו משקיעים רק בשביל הבנות? או אפילו בעיקר בשביל הבנות?
![]() |
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() גבר שלא אוהב ספורט או מוזיקה כבדה - יש לו בעיה בהפרשת הטסטוסטרון. זהו, אמרתי את זה סוף סוף.
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תלמד לקבל גם אחרים לא כולם אוהבים להזדיין 40 שעות במכון כושר ולא כולם אוהבים "רוק" יש אנשים אוהבים ג'ז ואני יכול לומר לך שהם מזיינים יותר ממה שאני ואתה נזיין כל החיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() או ספורט... יש נגיד את די בול שלא אוהב רוק אבל הוא ספורטאי מקצועי - והוא הדבר שבגברים. אגב, ג'אז זה גם אחלה. יש צפונבונים וערסים ששומעים פופ ולא מתקרבים לספורט שאולי מזיינים אבל הם יותר נקבות מהבחורות שאותם הם מזיינים
![]() |
#6 |
|
![]() זה גם לא כל כך קשור לבנות ...
זה ס"כ תחום מאוד יפה רק חבל שלא כולם מתעניינים בו וגם זה יכול להביא בטחון לבן אדם אחרי שהוא קבל קצת מסה .או ההפך הוריד שומן אישית המוטיבציה שאני מקבל היא רק כשאני מסתכל על עצמי ולאיפה הגעתי ואז אחרי זה בא לי להמשיך ולא להפסיק מפחד שאני יאבד את זה שוב ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל כך לא קשור לבנות, להפך, חברה שלי דיי נגד העניין, היא מפחדת שאני יום אחד אהיה 90 קילחו על 170.
ברור לה שזה אני וככה אני והיא צריכה לאהוב אותי ככה.(אם וכאשר אני אגיע לרמות של "יותר מידיי שרירים" לטענתה)
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() בנות, די לחשוב שהכל קשור אליכן.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שבאדי בילדר מתחיל להתאמן בישביל שיהיה לו גוף יפה בישביל הבנות..אני לא אומרת שרק בגלל זה אבל זאת אחת הסיבות..
לא ניסחתי את זה נכון, אנסח שוב.. סתם שאלה.. בחורה שמתחילים איתה יחסית הרבה, והיא מאוד עצלנית ומפונקת יכולה לעשות דיאטה או שכל זה שמתחילים איתה מוריד לה את המוטיבציה..? כי היא יכולה לחשוב "מה כל הזמן מתחילים איתי ואני יפה, אז מה אני צריכה דיאטה?"
![]() |
#11 |
|
![]() לי זה נותן סיפוק אדיר לגמור אימון קשה
![]()
![]() |
#12 |
הושעה
|
![]() יש פשוט כמה דברים בעולם שכל גבר צריך לאהוב לפחות אחד מהם. זאת הנקודה. היו לי בביה"ס כמה "בנים" שנראה לי חסרים להם איברים בגוף. זה מגעיל אותי. אגב, זה לא קשור לזהות מינית.
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() כעס הוא נותן המוטיבציה הכי גדול, אם נגיד מישהו אומר שאתה סתם קטן/חלש, עושים דאווינים, או אם נגיד מישהי שאתה רוצה דלוקה על מישהו בגלל שהוא שרירי... זה מה שנותן אש בעיניים באימונים.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
מה את משקיע במראה שלך רק בשביל בניםםם??? את משקיע במראה שלך בשביל עצמך, בשביל להרגיש טוב עם עצמך, בשביל ללכת עם האף למעלה ומעל כולם, לא בשביל שחבורה של אידיוטים יזילו עליך ריר
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
holly shit ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
שלא הכל קשור לאחרים ..לא צריך לחשוב ש"ואיי הוא חושב שזה יפה אז אני יעשה "...זה רק יוריד את המוטיבציה כי לא עושים את זה בשביל עצמם אני אישית התחלתי בזה רק בגלל עצמי כי ראיתי את עצמי שאני היתי שחיף ועצלן וכל מי שהבנתי לעשות זה רק לישון ...ואז זה הפך לשגרה בחיים שלי ולא הסתכלתי בכלל על מה אומרים עלי ומה דעתם כי זה לא מעניין לי את התחת ועכשיו אני מרגיש טוב עם עצמי וזה מה שחושב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
הושעה
|
![]() כשדיימבאג מעלה את הטרמולו ועושה את ה - Harmonic Squeals שלו אני אישית מרגיש כמו הר געש של טסטוסטרון...
![]() |
#19 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() בינתיים 82 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מושעה