|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() 67 ס"מ בייספס
חזה 178 ס"מ רגליים 89 ס"מ משקל אוףסיזן 180 קילו 153 משקל תחרות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Don Ali
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() הוא חיה!!!!!!!!!!
דיי איזה נדיר! מזה איך זה שהוא לא באולימפיה? משקל אוף סיזן 180 קילו זה מטורף! הוא גבוה? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פייייייייייי ענק מימייידים..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יו איזה ענק הוא פעם ראשונה שאני שומע עליו..
וכמו ש ניית וולף אמר איך זה שהוא לא באולמפיה?
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה הגובה של הבהמה ?
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אני רוצה להגיד משהו,קראתי לא מזמן כתבה מעוד מעניינת ברוסית,על שקרים של בודיבילדרים,הכתבה גדולה,מעניינת ומתורגמת לרוסית,יענו המקורית היא באנגלית ! במילים פשוטות אף פעם לא הוכח שגרג קובקס שוקל 180 באוף סיזן ואף פעם לא הוכח שיש לו היקף ידיים 65 ס"מ ! הם טוענים שזה שקר מוחלט !
ועוד פעם,גם אם אנתונים לא שקריים עדיין הוא לא הכי גדול ! הינה הידיים האנקיות שלו דרך אגב חחחחחחחחחחחחח ![]() תעשו השוואה בין הראש שלו לידיים ותבינו הכול לבד ![]() ובקשר לבילדר הכי גדול אז הינה כמה תמונות ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הבן אדם עצום,אבל אין לו פרופורציות!
לפחות אצלו זה יותר דומה לשריר מאצל גרג סינטול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Don Ali
|
![]() [quote=Bodybuilder]אני רוצה להגיד משהו,קראתי לא מזמן כתבה מעוד מעניינת ברוסית,על שקרים של בודיבילדרים,הכתבה גדולה,מעניינת ומתורגמת לרוסית,יענו המקורית היא באנגלית ! במילים פשוטות אף פעם לא הוכח שגרג קובקס שוקל 180 באוף סיזן ואף פעם לא הוכח שיש לו היקף ידיים 65 ס"מ ! הם טוענים שזה שקר מוחלט !
ועוד פעם,גם אם אנתונים לא שקריים עדיין הוא לא הכי גדול ! הינה הידיים האנקיות שלו דרך אגב חחחחחחחחחחחחח ![]() תעשו השוואה בין הראש שלו לידיים ותבינו הכול לבד ![]() ובקשר לבילדר הכי גדול אז הינה כמה תמונות ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() איזה בטן מזעזעת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתם פשוט משגעים אותי עם הביקורת המשונה שלכם-בגיל מבוגר איך אתה מצפה שהוא יראה?!?!
![]() |
#16 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
שוקל 350 ליברה ,שזה בערך 155 קילו GODDAMN..
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
CM 201
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|